Trestolone Decaonate

Το decaonate της τεστολόνης είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Το decaonate trestolone χρησιμοποιείται για την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης και την καταπολέμηση της ακούσιας απώλειας βάρους. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία περιπτώσεων οστεοπόρωσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κορυφαία ποιότητα στεροειδών ακατέργαστων Tresolone Decanoate ασφαλής παράδοση

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών. Μπορεί να παρέχεται η πιστοποίηση της ανάλυσης και τα αποτελέσματα των δοκιμών HPLC. Δοκιμάζουμε τα προϊόντα πριν από τη ναυτιλία για να εγγυηθούμε την κορυφαία ποιότητα. Επικοινωνήστε μαζί μου για την ποιότητα sustanon whatsapp + 8613302415760 skype +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


λεπτομέρειες προιόντος

Το decaonate της τεστολόνης είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Το decaonate trestolone χρησιμοποιείται για την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης και την καταπολέμηση της ακούσιας απώλειας βάρους. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία περιπτώσεων οστεοπόρωσης.

Όνομα προϊόντος: Trestolone Decanoate
Συνώνυμα: Trest Deca
CAS: 5721-91-5
Δοκιμασία: 99%
Πρότυπο: USP / BP
MF: C29h46o3
ΜΒ: 442,68
Εμφάνιση: Ανοιχτό κίτρινο υγρό
Κατάλληλο για: Ενήλικες
Χρήση: Ένα συνθετικό, αναβολικό στεροειδές. Χρησιμοποιείται για την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης και την καταπολέμηση της ακούσιας απώλειας βάρους. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία περιπτώσεων οστεοπόρωσης.


Trestolone Decaonate (4)


Εφαρμογή Δεσνοϊκής Τρεζολόνης

Όντας μέτρια ανδρογόνο, η δεκανοϊκή τιτανόλη είναι πραγματικά μόνο ένα δημοφιλές στεροειδές με άνδρες. Όταν χρησιμοποιούνται από γυναίκες, τα συμπτώματα ισχυρής βιολίωσης είναι φυσικά ένα πιθανό αποτέλεσμα. Μερικοί πάντως πειραματίζονται με αυτό και βρίσκουν χαμηλές δόσεις (5mg) αυτού του στεροειδούς εξαιρετικά ισχυρές για την ανάπτυξη νέων μυών.


Κάθε φορά που λαμβάνεται, η δεκανοϊκή τιτανόλη θα παράγει εξαιρετικά κέρδη μάζας και αντοχής. Η αποτελεσματικότητά της συχνά συγκρίνεται με άλλα ισχυρά στεροειδή όπως η τεστοστερόνη και το Anadrol 50, και είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για σκοπούς μαζικής αποθήκευσης. Μια ημερήσια δοσολογία 20-40mg είναι αρκετή για να δώσει σχεδόν κανένα δραματικό αποτέλεσμα. Κάποιοι δίνουν πολύ μεγαλύτερη δόση, αλλά αυτή η πρακτική οδηγεί συνήθως σε μια πιο βαθιά εμφάνιση παρενεργειών. Επιπλέον, συνδυάζεται καλά με ορισμένα άλλα στεροειδή. Σημειώνεται ότι συνδυάζεται ιδιαίτερα καλά με την ήπια αναβολική Deca-Durabolin.


Η διαφορά μεταξύ της οξικής Tresolone και της Decanoate Tresolone

1. Εμφάνιση: Η Tresolone Acetate MENT είναι ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη, η δεσονική Trestolone είναι ανοιχτό καφέ υγρά

2. Κύκλος κύματος: η οξική ταζολόνη θα μπορούσε να αφήσει το gou να αποκτήσει ισχυρότερους μυς σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

3. Αφού κάνετε την ένεση Tecaolone decaonate και tresolone acetate, τότε θα διαπιστώσετε ότι το decaonate Tresolone θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε περισσότερο χρόνο και περισσότερο οξικό tresolone και να αποκτήσετε πιο σταθερά και πιο ισχυρά μυκήτια από την οξική tresolone.


Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας

1) Παραγωγή
α) Κάθε φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.

2) Επιθεώρηση
Τυχαίο δείγμα, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.

3) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση. Μόνο προϊόντα καλής ποιότητας θα είναι σε απόθεμα.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


Πόσο καιρό είναι ο χρόνος αποστολής;

Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιούμε για την παραγγελία σας. Η εταιρεία μας διαθέτει μια επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτά ή πακέτα μυστικότητας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός μιας εργάσιμης ημέρας μετά την πληρωμή. Οι αριθμοί παρακολούθησης προσφέρονται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών μετά την πληρωμή. Εάν στέλνουμε την παραγγελία σας αργά, ο αριθμός παρακολούθησης θα προσφέρεται σε περίπου 3 έως 5 ημέρες μετά την πληρωμή, παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί.

Χρειάζονται συνήθως 4 έως 7 ημέρες ή 7 έως 10 ημέρες από κάποιο άλλο ταχυμεταφορέα. θα είναι 15 έως 20 ημέρες αργά μετά. Δεν θα έπρεπε να αναφέρουμε τους ταχυδρόμους που χρησιμοποιούμε εδώ ή η μέθοδος θα παρατηρηθεί από τα τελωνεία αφού κανείς έχει την ευκαιρία να δει αυτή τη σελίδα. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να μας καταλάβετε.


Εγγύηση παράδοσης

Είμαστε υπεύθυνοι για κάθε παραγγελία που τοποθετείται στον ιστότοπό μας και εγγυόμαστε ότι οι παραγγελίες παραδίδονται στην απαιτούμενη διεύθυνση και εγκαίρως.

Για να εξασφαλιστεί η επιτυχής παράδοση, το γραφείο αλληλογραφίας θα απαιτήσει υπογραφή κατά την παράδοση των προϊόντων. Είναι μια τυπική διαδικασία που είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί και να οριστικοποιηθεί η διαδικασία παράδοσης.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να χρειαστείτε

Βάση τεστοστερόνης

Boldenone Βάση

MGF

Οξική τεστοστερόνη

Οξεικό Boldenone

PEG MGF

Cypionate τεστοστερόνης

Ισορροπία

CJC-1295

Δεκανοϊκή τεστοστερόνη

Προπιονικό Boldenone

CJC-1295 DAC

Enanthate τεστοστερόνης

Πρωταθλητής Boldenone

PT-141

Ισοκαπροική τεστοστερόνη

Βάση νανδρολόνης

Μελανοτάνιο-1

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Melanotan-2

Προπιονική τεστοστερόνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπ

GHRP-2

Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη

Ναντριλόνη νανδρολόνης

GHRP-6

Μεθυλοτεστοστερόνη

Κυπιονική νανδρολόνη

Ipamorelin

Formestane

Προπιονική νανδρολόνη

Hexarelin

Από το στόμα Turinabol

Tibolone

Sermorelin

Clostebol Acetate

Βάση Trenbolone

Οξυτοκίνη

Φλουοξυμεστερόνη

Οξική τρανbolbolone

TB500

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Trenbolone Enanthate

HGH 176-191

Μεσενολόνη

Μεθυλοτριενολόνη

Τριπτερολίνη

Stanolone

Τραμπολόνη Εξάδα

Tesamorelin

Μεστερόνη

7-κετο DHEA

Gonadorelin

Μεθανολόνη Enanthate

DHEA

DSIP

Οξεική Μεθενολόνη

Οξυμεθολόνη / Anadrol

Selank

Μεθυλδροστανολόνη

Oxandrolone / Anavar

BPC 157

Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης

Stanozolol / Winstrol

Epitalon

Drostanolone Enanthate

Μεθανανδενόνη / Dianabol

Follistatin 344

Το κιτρικό ταμοξιφέν

Κιτρικό άλας σιλδεναφίλης

ΜΚ-2866

Κιτρικό κλομιφαίνιο

Ταδαλαφίλη / Cialis

Andarine / S4

Κιτρικό τορεμιφαίνιο

Βαρδεναφίλη

GW501516

Exemestane

Avanafil

RAD140

Αναστροζόλη

Τη ναποξετίνη

SR9009

Letrozole

Finasteride

YK11

Androstadiendione

Yohimbine HCL


Hot Tags: Trestolone Decaonate, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like