Trenbolone Enanthate Tren E

Το Trenbolone Enanthate, γνωστό ως "Tren E" ή "Tren Enanthate", το Trenbolone Enanthate (Tren E) είναι το μακρόχρονο προϊόν Trenbolone, το οποίο είναι καλό για την ενίσχυση της δύναμης και την αύξηση της άπαχης μυϊκής σας μάζας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Tren E Bodybuilding Στερεάτη σε σκόνη Τρενολόνη EnanthateΚαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια . Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


188


Trenbolone Enanthate Γρήγορες λεπτομέρειες


Ετικέτες: σκόνη στεροειδών, Trenbolone Enanthate, Bodybuilding, tren e, enanthate τρένο, πρώτων βοηθειών στεροειδών, διογκώνοντας στεροειδή, Trenbolone Enanthate συνταγή, στεροειδή homebrwe, μυϊκή αύξηση


Trenbolone Enanthate είναι ένα πολύ ισχυρό ανδρογόνο με έντονη αναβολική δράση. Είναι κατάλληλη για την ταχεία δημιουργία ισχύος και μυϊκής μάζας, παρέχοντας συνήθως στους χρήστες εξαιρετικά αποτελέσματα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.


όνομα προϊόντος Trenbolone Enanthate
Ψευδώνυμο Tren E, Tren Enanthate
Καθαρότητα 99,00%
CAS 472-61-546
Μοριακός τύπος C25H34O3
Μοριακό βάρος 382.54
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Μισή ζωή 7-10 ημέρες
Δοσολογία 200 mg / εβδομάδα έως 1400 mg / εβδομάδα
Χρήση καίγονται λίπος και κερδίζουν μυς, bodybuilding
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή Enanthate της Trenbolone


Η τραντολόνη Enanthate είναι ιδιαίτερα ισχυρότερη και έχει ένα αποτέλεσμα που είναι τρεις φορές πιο ισχυρό σε χιλιοστόγραμμα ανά χιλιόγραμμο. Ομοίως μπορούμε να αναμένουμε να δούμε κάποιο επίπεδο ανδρογόνων παρενεργειών με τη χρήση αυτής της ένωσης. Το λιπαρό δέρμα, η επιθετική συμπεριφορά, η ακμή και η τριχόπτωση δεν είναι ασυνήθιστα κατά τη διάρκεια ενός κύκλου με αυτό το στεροειδές. Η ανδρογόνος φύση αυτού του φαρμάκου καθιστά φυσικά ένα πολύ επικίνδυνο στοιχείο για τις γυναίκες να χρησιμοποιήσει, την ευκαιρία για συμπτώματα virilization εξαιρετικά υψηλά με ένα τόσο ισχυρό ανδρογόνο.


Η τενονbolone Enanthate είναι επίσης πολύ πιο ισχυρή στην καταστολή της ενδογενούς παραγωγής ανδρογόνων. Αυτό καθιστά σαφές το γεγονός ότι τα οιστρογόνα δεν είναι ο μόνος ένοχος με αναστολή αρνητικής ανάδρασης, καθώς εδώ δεν υπάρχει συσσώρευση αυτής της ορμόνης για να αναφέρουμε εδώ. Ωστόσο, υπάρχει κάποια δραστηριότητα ως εγγενής προγεστερόνη σε αυτή την ένωση, καθώς η τρανμπολόνη Enanthate είναι ένα παράγωγο (χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των ενώσεων).


Η Trenbolone είναι επίσης ανίκανο να μετατραπεί σε οιστρογόνο, ωστόσο παρουσιάζει αξιοσημείωτη προεμμηνορροϊκή δραστηριότητα, η οποία μπορεί να μιμείται οιστρογονικές παρενέργειες με δεδομένες τις σωστές φυσιολογικές συνθήκες. Η enanthate της τρενοκολόνης είναι ουσιαστικά εναλλάξιμη με το Parabolan (εξαϋδροβενζυλανθρακικό τρενοβολόνη), ικανό να προάγει ισχυρά κέρδη στην άλιπη μυϊκή μάζα, συχνά με μια συνοδευτική αύξηση της σχετικής σκληρότητας και του ορισμού.


Κύκλος Enanthate της Trenbolone


Το ποδήλατο enanthate tren είναι αρκετά απλό. Σε γενικές γραμμές, είναι στοιβάζονται με enanthate τεστοστερόνης ή cypionate, ενώ κάποιοι άλλοι προσθέτουν sustanon στο μείγμα. Τα στόματά σας κυμαίνονται από διαντανόλη έως ανανά, ανάλογα με τους στόχους σας.


Για τη διόγκωση, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερο στεροειδές από την τρανμπολόνη Enanthate και με εστέρα enanthate, οι χρήστες θα χρειαστούν μόνο μία ένεση την εβδομάδα. Το αναβολικό αποτέλεσμα είναι πέντε φορές που δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα, γεγονός που την καθιστά απαλλαγμένη από παρενέργειες όπως η γυναικομαστία, η κατακράτηση νερού κ.λπ.


Τρανβολόνη Enanthate εναντίον της Οξικής Τρεμποβολόνης


Ενώ το Trenbolone Enanthate είναι και πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό, το Trenbolone Acetate παραμένει η πιο δημοφιλής μορφή και για μερικούς λόγους, αλλά υπάρχει ένας λόγος που έχει ιδιαίτερη σημασία.


Καθώς οι παρενέργειες της χρήσης Trenbolone μπορεί να είναι σκληρές, αν γίνουν περισσότερα από όσα μπορείς να χειριστείς ελπίζουμε για χάρη σου Trenbolone-Acetate θα είναι το Tren στο σύστημα σου. Εάν το άτομο συμπληρώνει με το Tren και χρησιμοποιώντας τη μακρά μορφή εστέρα Enanthate, εάν οι παρενέργειες γίνουν πρόβλημα και διακόπτει τη χρήση του, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αρνητική αντίδραση για αρκετές εβδομάδες.

 

Αντίθετα, αν συμπληρώνει με την έκδοση Acetate, ως μια πολύ μικρή βάση εστέρα μπορεί να διακόψει τη χρήση και γενικά να είναι ελεύθερη για παρενέργειες σε λίγες σύντομες ημέρες. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώσετε με την Οξική Trenbolone την πρώτη φορά που συμπληρώνετε ποτέ με το Tren για να καθορίσετε πώς θα αντιδράσει το σώμα σας.


tren e

Τρομπονόνη Enanthate COA:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Ανοικτό κίτρινο ή σχεδόν λευκό κρυσταλλικό
σκόνη
Φως κίτρινη σκόνη
Ταυτοποίηση IR Θετικός
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 103,0% 99,37%
Σημείο τήξης 70-80 ° C 70,5 ~ 76,5 ° C
Ειδική περιστροφή + 22 ° + 26 ° + 23,09 °
Απώλεια στο στέγνωμα Μέγιστο 0,5% 0,25%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη 0,1% max 0,05%
Βαριά μέταλλα 20PPm μέγ <>
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεται
Σχετικές ουσίες Ενιαία πρόσμειξη: 1,0% μέγ <>

Συνολικές προσμείξεις: 2,0% μέγ <>συμπέρασμα Οι προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα πρότυπα των επιχειρήσεων.


Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

Α: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα


 

 

1. Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή και τις ορμόνες μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο και εδραιώσαμε μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας μαζί τους.

2. Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της επιτυχίας μας. μπορείτε να πάρετε την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία από εμάς.

3. Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα, ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα μέσα σε 24 ώρες μόλις λάβουμε την πληρωμή. Ταχεία και διακριτική αποστολή θα διευθετηθεί για να περάσει το Τελωνείο.

4. Καλή συσκευασία

Μοναδικοί τρόποι για τη μεταφορά σκονών από 10g έως 100kg στον προορισμό σας. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση και τη μεταφορά του υγρού σε ειδικά φιαλίδια.

5. Μεγάλη εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


trenbolone enan

Hot Tags: trenbolone enanthate tren e, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like