Trenbolone Enanchate CAS. 472-61-546

Για τη συσσώρευση, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερο στεροειδές από την τρεμπολόνη και με εστέρες enanthate, οι χρήστες θα χρειαστούν μόνο μία ένεση την εβδομάδα. Το αναβολικό αποτέλεσμα είναι πέντε φορές που δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα, γεγονός που την καθιστά απαλλαγμένη από παρενέργειες όπως η γυναικομαστία, η κατακράτηση νερού κ.λπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Trenbolone Enanthate (Steroids) είναι ένα καλό στεροειδές στην περιοχή των στεροειδών. Είναι καλό για την οικοδόμηση μυών, την αύξηση μυών και το bodybuilding. Αν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, επικοινωνήστε με το Whatsapp: + 8613378646535, Emails: eleven11@chembj.com


Τρανβολόνη Enanthate (στεροειδή)

Χημική ονομασία: 4,9,11-οιστρατριεν-17β-όλη-3-όνη Enanthate

Μοριακός τύπος: C25H34O3

Μοριακό βάρος: 382.54

CAS: 10161-33-8

Δοκιμασία: 97-101%

Πρότυπο: Πρότυπο επιχειρήσεων

Συσκευασία: τσάντα από αλουμίνιο ή κασσίτερο.

Παράδοση: Express courier.

Εμφάνιση: ανοικτή κίτρινη ή κίτρινη κρυσταλλική σκόνη. Σ.τ .: 72-78 ° C

Χρήση: φαρμακευτικό υλικό, στεροειδή ορμόνη, αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.


Περιγραφή:

Για τη συσσώρευση, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερο στεροειδές από την τρεμπολόνη και με εστέρες enanthate, οι χρήστες θα χρειαστούν μόνο μία ένεση την εβδομάδα. Το αναβολικό αποτέλεσμα είναι πέντε φορές που δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα, γεγονός που την καθιστά απαλλαγμένη από παρενέργειες όπως η γυναικομαστία, η κατακράτηση νερού κ.λπ.


Το Trenbolone Enanthate διατίθεται μόνο από εργαστήρια υπόγειας χρήσης και δεν έχει σχεδιαστεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο, παρόλο που θεωρείται ιδανικό φάρμακο για τους bodybuilders που θέλουν να κάψουν λίπος και να αποκτήσουν μυς, αν και ο μακρύς εστέρας τους είναι άδικο για τους επαγγελματίες αθλητές που υποβάλλονται σε δοκιμές για χρήση .


Η Trenbolone είναι ένα πολύ ισχυρό ανδρογόνο με έντονη αναβολική δράση. Είναι κατάλληλη για την ταχεία συσσώρευση δύναμης και μυϊκής μάζας, παρέχοντας συνήθως στους χρήστες εξαιρετικά αποτελέσματα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.


Το υψηλό επίπεδο ανδρογόνων που προκύπτει από αυτό το στεροειδές, απουσία υπερβολικού οιστρογόνου, μπορεί επίσης να επιταχύνει την καύση του σωματικού λίπους. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια πολύ αυστηρότερη σωματική διάπλαση, ελπίζουμε ότι χωρίς την ανάγκη για ακραία δίαιτα. Η Trenbolone μπορεί ως εκ τούτου να βοηθήσει στην επίτευξη μιας απίστευτα σκληρής, σχισμένης σωματικής διάπλασης και είναι ένα ιδανικό προϊόν για ανταγωνιστικούς bodybuilders.


trenbolone enanthate


Οφελος:

Η τρεμνολόνη είναι ένα εξαιρετικά ανδρογόνο στεροειδές, με δέσμευση στον υποδοχέα ανδρογόνου (AR) στην περιοχή τριπλάσια της τεστοστερόνης. Δεν αρωματίζει και έτσι δεν υπόκειται σε οιστρογονικές παρενέργειες. Εκτός από την υψηλή ανδρογόνο, είναι επίσης εξαιρετικά αναβολική, επομένως είναι πολύ καλή στην οικοδόμηση μυϊκής μάζας και διατηρώντας τη μυϊκή μάζα σε έναν τρόπο με ανεπάρκεια θερμίδων. Θεωρείται επίσης ότι η τρεμπολόνη αναστέλλει την παραγωγή κορτιζόλης απευθείας μέσω των υποδοχέων γλυκοκορτικοειδών. Η τρεμπολόνη βρίσκεται συχνά ως φάρμακο που μετασχηματίζει το σώμα και μπορεί επίσης να βοηθήσει λίγο στην απώλεια λίπους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην πολύ ισχυρή δέσμευση της τρεμπολόνης στο AR, η οποία θεωρείται ότι είναι ένας μηχανισμός που οδηγεί στην ενεργοποίηση των οδών απώλειας λίπους, που είναι δυνατή μέσω της απευθείας σύνδεσης με τα ARs των λιπωδών κυττάρων. Αυτό καθιστά την trenbolone ένα από τα αγαπημένα μεταξύ bodybuilders για κοπή, και εκτός από αυτά τα οφέλη, trenbolone συνήθως οδηγεί σε μεγάλες αυξήσεις της δύναμης λόγω του υψηλού ανδρογόνου αποτελέσματος.


Εφαρμογές:

Όπως και όλες οι μορφές Tren, το Trenbolone-Enanthate είναι ένα 19- ούτε αναβολικό στεροειδές που φέρει μια τεράστια αναβολική και ανδρογόνο βαθμολογία 500 και στις δύο κατηγορίες. Μια ορμόνη που δεσμεύεται σταθερά στον υποδοχέα ανδρογόνων, παρέχοντας ισχυρές αναβολικές και καυστικές ιδιότητες. Η Trenbolone-Enanthate φέρει πολλά χαρακτηριστικά κοινά για άλλα αναβολικά στεροειδή, συχνά όμως σχεδόν σε δέκα φορές το επίπεδο ισχύος. Με την ακριβή φύση του, το Tren-E όπως συνήθως ονομάζεται θα προάγει σε μεγάλο βαθμό την απελευθέρωση της ισχυρής πεπτιδικής ορμόνης IGF-1. μια μαζική, φυσικά παραγόμενη αναβολική ορμόνη. Περαιτέρω, όπως και τα περισσότερα στεροειδή, θα αυξήσει την κατακράτηση αζώτου, την πρωτεϊνική σύνθεση και τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αλλά είναι στην αποτελεσματικότητα των θρεπτικών ουσιών όπου πραγματικά λάμπει. Η ορμόνη Trenbolone έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει δραματικά τη θρεπτική αποτελεσματικότητα. δηλαδή, όλα τα θρεπτικά συστατικά που καταναλώνουμε χρησιμοποιούνται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.


Όλα τα έντυπα Tren έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και στην περίπτωση της Trenbolone-Enanthate, έχουμε μια μορφή Tren που μεταφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά με πολύ πιο αργό ρυθμό δράσης, ενώ παράλληλα φέρει πολύ μεγαλύτερο μοριακό βάρος. Η έκδοση Tren-E είναι η μεγαλύτερη έκδοση βασισμένη στο εστέρα του Tren που διαθέτουμε και ως εκ τούτου έχει ενεργό χρόνο ημίσειας ζωής περίπου 8 ημερών. Η Fina έχει ημιζωή 3 ημερών και Parabolan 6 ημέρες αντίστοιχα. Καθώς το Trenbolone-Enanthate φέρει τον μεγαλύτερο εστέρα Enanthate, ο εστέρας καταλαμβάνει πολύ περισσότερη μάζα στη συνολική ένωση προκαλώντας έτσι περισσότερο από το συνολικό βάρος να είναι εστέρας και όχι ορμόνη. Για παράδειγμα, 100mg Trenbolone-Acetate, η μικρότερη έκδοση εστέρα θα αποδώσει περίπου 87mg χρήσιμης ορμόνης, ενώ 100mg Trenbolone-Enanthate θα αποφέρουν περίπου 72mg πραγματικού Tren. Φυσικά, η συνολική δοσολογία μπορεί να ρυθμιστεί για να λάβει τη συνολική επιθυμητή ποσότητα χρησιμοποιήσιμης ορμόνης, αλλά πρέπει να κατανοήσετε τη μετατροπή προκειμένου να αποκτήσετε το επιθυμητό τέλος.


Trenbolone enantate 100mg / ml @ 100ml Συνταγή

10 γραμμάρια σκόνη αιθανικής τρεμνολόνης (7,5 κ.εκ.)

2mL ΒΑ (2%)

10 mL BB (10%)

80,5mL πετρελαίου


Τυρκbolone enantate 200mg / ml @ 100ml Συνταγή

20 γραμμάρια σκόνη αιθανικής τρεμνολόνης (15 κ.εκ.)

2mL ΒΑ (2%)

15 mL BB (15%)

68mL πετρελαίου


Πώς να κάνετε μια παραγγελία:

1. Ονομάστε την ανάγκη σας (ποιο προϊόν, ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα αποστέλλεται μετά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (φωτογραφία, αριθμός παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 3 ~ 7 ημέρες.


Το πλεονέκτημά μας:

1.Good ποιότητας.Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με την τυποποιημένη λειτουργία

2.Διευθυντικές μέθοδοι συσκευασίας.Για την ασφάλειά σας και την εξασφάλιση της παράδοσης, όλα τα προϊόντα θα συσκευάζονται με τρόπο διακριτικό ώστε να αποφεύγονται τυχόν υποψίες, δεν θα εμφανίζεται κανένα σχετικό όνομα στεροειδών στα αγροτεμάχια.

3.99.99% ποσοστό εκτελωνισμού.Έχουμε πλούσια εμπειρία σε αποστολές δεμάτων σε όλο τον κόσμο.

4. Ενέσιμο στεροειδές.Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή service.And το πλοίο το υγρό σε ειδικές φιάλες.


trenbolone


Γιατί εμάς:

1, υψηλής ποιότητας υπό αυστηρό σύστημα QC / QA με εργοστασιακή τιμή GMP

2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση με ασφαλή και διακριτική αποστολή

3, Παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την ολοκλήρωση των πόρων μας, μπορούμε έτσι να δημιουργήσουμε περισσότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για εσάς!


Αν έχετε νέα ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!


Σχετικά προϊόντα:

Οξική τεστοστερόνη

Οξική τρανbolbolone

MGF

Cypionate τεστοστερόνης

Trenbolone Enanthate

PEG MGF

Δεκανοϊκή τεστοστερόνη

Οξεικό Boldenone

CJC-1295

Enanthate τεστοστερόνης

Undecylenate της βολδενόνης

CJC-1295 DAC

Ισοκαπροική τεστοστερόνη

Πρωταθλητής Boldenone

PT-141

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Προπιονικό Boldenone

Μελανοτάνιο-1

Προπιονική τεστοστερόνη

Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Melanotan-2

Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη

Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης

GHRP-2

Mesterone

Ναντριλόνη νανδρολόνης

GHRP-6

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Κυπιονική νανδρολόνη

Ipamorelin

Clostebol Acetate

Προπιονική νανδρολόνη

Hexarelin

Μεθυλανδροστανολόνη

Μεθυλοτριενολόνη

Sermorelin

Μεθανολόνη Enanthate

Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης

Οξυτοκίνη

Οξεική Μεθενολόνη

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Stanolone

Τμήμα 176-191

Anavar

Ταδαλαφίλη

Τριπτερολίνη

Winstrol

Βαρδεναφίλη

Tesamorelin

Κιτρικό κλομιφαίνιο

Dianabol

Gonadorelin

Κιτρικό τορεμιφαίνιο

Το κιτρικό ταμοξιφέν

DSIP

Finasteride

υδροχλωρικό

Selank

Hot Tags: τρανμπολόνη enanchate cas. 472-61-546, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like