Στερεωτική σκόνη βάσης Trenbolone

Η βάση Trenbolone καταναλώνεται ευρέως μεταξύ των bodybuilders και των αρσιβαρίστρων για τη διόγκωση και την κοπή.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Κορυφαία ποιότητα Στερεοειδής σκόνη βάσης Trenbolone


Καλώς ήλθατε στο webiste μας

αν θέλετε να αγοράσετε υψηλής καθαρότητας κόνις στεροειδών με ανταγωνιστικές τιμές και ασφαλή παράδοση

Συγχαρητήρια επειδή έχετε τη σωστή θέση!

pls διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε

είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε.

wickr: puresteroid

whatsapp: +8613302415760

skype: +8613302415760

email: cindy1114@yccreate.com


179


Trenbolone Base Γρήγορες λεπτομέρειες


Η βάση Trenbolones εξουσιοδοτεί τον μυϊκό ιστό του σώματος να συγκρατεί το άζωτο, το οποίο λειτουργεί ως το θεμέλιο για τη δημιουργία πρωτεϊνών. Η πρόσθετη πρωτεΐνη και το άζωτο θέτουν το στάδιο για τεράστια κέρδη μυών μαζί με την ταχεία καύση λίπους.


όνομα προϊόντος Βάση Trenbolones
Ψευδώνυμο βάση βάσης,
Καθαρότητα 99,00%
CAS 10161-33-8
Μοριακός τύπος C18H22O2
Μοριακό βάρος 270.37
Εμφάνιση Ανοιχτόχρωμη κρυσταλλική σκόνη
Δοσολογία 35 mg-50 mg / ημέρα
Χρήση γρήγορη αύξηση μυών, αξιοσημείωτη δύναμη
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή βάσης Trenbolone


Οι Trenbolones είναι επίσης πολύ πιο ισχυροί από την τεστοστερόνη στην καταστολή της ενδογενούς παραγωγής ανδρογόνων. Αυτό καθιστά σαφές το γεγονός ότι τα οιστρογόνα δεν είναι ο μόνος ένοχος με αναστολή αρνητικής ανάδρασης, καθώς εδώ δεν υπάρχει συσσώρευση αυτής της ορμόνης για να αναφέρουμε εδώ. Ωστόσο, υπάρχει κάποια δραστηριότητα ως προγεστερόνη που είναι εγγενής σε αυτή την ένωση, καθώς οι τριβονόλες είναι παράγωγο 19-νορτεστοστερόνης (νανδρολόνης).


Οι αθλητές λένε ότι ένας κύλινδρος 30 ημερών της Trenbolone μπορεί να προσθέσει 15 λίβρες καθαρού μυός με λιγότερη συσσώρευση λίπους από οποιοδήποτε άλλο αναβολικό στην αγορά. Η Trenbolone είναι πολύ ισχυρότερη από την τεστοστερόνη. Εξακολουθεί να διατηρεί το άπαχο ιστό και τη μυϊκή αντοχή και ανάκτηση. Δεν προάγει την κατακράτηση νερού επειδή τα εσωτερικά συστατικά δεν μπορούν να μετατραπούν σε οιστρογόνα. Η τρεμποβολόνη δεν μπορεί να αρωματιστεί, επομένως καταστέλλει και μειώνει το επίπεδο των οιστρογόνων στο σώμα. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες συνήθως δεν χρησιμοποιούν Trenbolone και πηγαίνουν για χάπια Anavar αντ 'αυτού.


Trenbolones Βάση ακόμη και ράμπα μέχρι την παραγωγή του σώματος των ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς στέλνει πρόσθετο οξυγόνο στους μυς. Ως αποτέλεσμα, οι bodybuilders και οι αθλητές βαρών έχουν πολύ περισσότερη δύναμη και δύναμη κατά τη διάρκεια των περιόδων ανύψωσης. Το καλύτερο μέρος για την βάση Trenbolones είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα κέρδη είναι όλα τα μυϊκά με λίγη κατακράτηση νερού.


Trenbolones Βασικές Δοσολογίες και στοίβαξη

 

Μια δόση trenbolones θα εξαρτηθεί από το πώς ο χρήστης αντιδρά με το φάρμακο. Ορισμένα άτομα μπορούν να παίρνουν μόνο 35 mg καθημερινά, αλλά το Masteronothers μπορεί να πάρει ακόμη και 150 mg, ενώ κατορθώνει να λιμοκτονήσει από τις ακραίες παρενέργειες. Συνιστάται στους νέους χρήστες να αρχίσουν αρχικά με χαμηλές δόσεις και να δουν την αντίδραση τους στην ένωση. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν με 35 mg του φαρμάκου. Αυτό το επίπεδο είναι κατάλληλο για όσους είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις παρενέργειες των τρεμποβολόνων. Για έναν αποτελεσματικό κύκλο, το άτομο μπορεί να ενέσει άλλο αναβολικό στεροειδές όπως το Masteron.


Ένας κύκλος στεροειδών trenbolones δίνει καλύτερα αποτελέσματα όταν είναι στοιβάζονται με άλλο αναβολικό στεροειδές όπως τεστοστερόνη, anadrol ή dianabol. Οι κύκλοι στεροειδών μόνο με Trenbolones παρέχουν περιορισμένα οφέλη. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να στοιβάζει 50 mg οξικής τρεμπολόνης με 50 mg Dianabol. Αυτό θα δώσει πολύ καλύτερη επίδραση από 100 mg τρανμπολόνων ή 100 mg dianabol.


Trenbolone Base powder


Προδιαγραφές βάσης Trenbolone:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Ανοιχτοκίτρινη ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Φως κίτρινη σκόνη
Ταυτοποίηση IR Θετικός
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 103,0% 99,37%
Σημείο τήξης 70-80 ° C 70,5 ~ 76,5 ° C
Ειδική περιστροφή + 22 ° + 26 ° + 23,09 °
Απώλεια στο στέγνωμα Μέγιστο 0,5% 0,25%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη 0,1% max 0,05%
Βαριά μέταλλα 20PPm μέγ <>
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεται
Σχετικές ουσίες Ενιαία πρόσμειξη: 1,0% μέγ <>

Συνολικές προσμείξεις: 2,0% μέγ <>
συμπέρασμα Οι προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα πρότυπα των επιχειρήσεων.

Οι Προσεγγίσεις μας


Επαγγελματική Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά και θα προσφέρουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας, αφού θα επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου

Διασφάλιση ποιότητας

Διπλός έλεγχος για την ποιότητα κάθε παρτίδας πριν από την παράδοση στον πελάτη.

Για εμφάνιση, θα κάνουμε φωτογραφίες των προϊόντων εκ των προτέρων. Προσφέρουμε τις φωτογραφίες σας για έγκριση. Ειδικά για ομαλή στερεά, θα ελέγξουμε την εμφάνιση μετά την τήξη για να αποφύγουμε ορατές μολύνσεις.

Για τις βασικές παραμέτρους, αποστέλλουμε δείγματα σε τρίτους που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το COA του κατασκευαστή ή με τη μέθοδο δοκιμής του πελάτη. Εάν υπάρχει ασυμφωνία, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Ανταγωνιστική τιμή

Η εκτεταμένη σχέση μας με τους κατασκευαστές στην Κίνα, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικές χημικές ουσίες, τα συστατικά και τα πρόσθετα σε ανώτερη τιμή. Όσο περισσότερο αγοράζετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα λάβετε.

Στο χρόνο Παράδοση:

Υποσχόμαστε να παραδίδουμε κάθε παρτίδα προϊόντων εγκαίρως και με τον στόχο που προσφέρει το ποσοστό ικανοποίησης να φθάσει στο 100%.

Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης εξαγωγής, εκτελωνισμού και κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.


Συσκευασία & Παράδοση:


Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.Όροι πληρωμής & ναυτιλίας:
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10g
Τιμή Διαπραγματεύσιμη
Συσκευασία: 1 kg φύλλο αλουμινίου ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών μετά την πλήρη πληρωμή.
Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram.
Δυνατότητα εφοδιασμού: 200kg / μήνα


Πώς να προχωρήσετε σε μια παραγγελία
1ο: Παρακαλώ ενημερώστε με τι χρειάζεστε-Ποιό προϊόν / Ποσότητα Αριθ. CAS, και η χώρα προορισμού.
Δεύτερος: Σας στέλνουμε την παραγγελία για την αγορά, αφού συμφωνήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.
3ο: Το αγροτεμάχιο θα παραδοθεί μετά την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.
4η: Θα παρέχεται Express Tracking Νο. Για τα αγροτεμάχια.
5ο: Θα πάρετε τα δέματα σε 7 ημέρες.
6η: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση θα παρέχεται αφού λάβετε τα δέματα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήσετε μαζί μου whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Trenbolone Base raw

Hot Tags: trenbolone βασική σκόνη στεροειδών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like