Οξική Trenbolone Tren A Powder

Trenbitone Acetate Tren A σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on-line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: σκόνη οξεικής τρεμνολόνης, αμινική τρεμνολόνη, MENT 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντος: ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Οξική Trenbolone Tren A σκόνη

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: σκόνη οξεικής τρεμνολόνης, οξική τρεμποβολόνη, Tren A

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ονομασία προϊόντος: Οξική Trenbolone

Ψευδώνυμο: Revalor-H; Finaplix; 17-β-ακετοξυ-δέλτα-4,9,11-οιστρατριεν-3-όνη. Tren A,

Καθαρότητα: 99,5% με HPLC.

Εφαρμογή: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

2. Περιγραφή προϊόντος:

Η στάση ισούται με αναβολικά στεροειδή, η Terenbolone Acetate Powder είναι η καλύτερη πηγή ενίσχυσης της ικανότητας του οργανισμού σας να συνθέτει πρωτεΐνες και βοηθά στη διατήρηση περισσότερου αζώτου στους μυς σας.


Η σκόνη οξικού τρεμπολόνης είναι η καλύτερη πηγή για την προώθηση του αυξητικού παράγοντα τύπου ινσουλίνης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση και την αναζωογόνηση των ιστών σε όλο το σώμα σας. Είναι επίσης η καλύτερη πηγή που αυξάνετε τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων με τον σημαντικό τρόπο και με περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια. Μπορείτε να οξυγονήσετε καλύτερα τους μύες σας για να τους δώσετε ένα πρωταρχικό περιβάλλον για ανάπτυξη.


Όταν το σώμα σας είναι σε θέση να δημιουργήσει ταχύτερα πρωτεΐνες και όταν τα δομικά στοιχεία για αυτές τις πρωτεΐνες (δηλαδή άζωτο) είναι διαθέσιμα σε αφθονία, μπορείτε να δοκιμάσετε την ανάπτυξη μυών σε επική κλίμακα. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα οφέλη από τη λήψη σκόνης Trenbolone Acetate που θα σας προσφέρει μια γκάμα πρόσθετων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

Οξική Τρεμποβολόνη - 黄色


3. Αποτέλεσμα δοκιμής οξεικού trenbolone:

Οξική Trenbolone (2)


4. Συνταγές ορεκτίνης Trenbolone:

100 ml οξεικής Trenbolone @ 75 mg / ml:

7.5 γραμμάρια σκόνης οξεικής Trenbolone (6.36 κ.εκ.).

44,75 ml κραμβελαίου.

2 ml βενζυλικής αλκοόλης (2%)

100 ml οξεικής Trenbolone @ 100 mg / ml:

10 γραμμάρια σκόνης οξεικής Trenbolone (7,5 ml)

2 ml ΒΑ (2%) 20 ml ΒΒ (20%) 70,5 ml πετρελαίου


5. Δοσολογία οξεικής Trenbolone:

Η οξική τρεμποβολόνη χρησιμοποιείται συνήθως σε δόση 35-150 mg / ημέρα, συνηθέστερα 50-100 mg / ημέρα. Το Masteron είναι μια καλή επιλογή.
Για τα υψηλότερα επίπεδα 150 mg / γράφημα, χρησιμοποιείται συνήθως με σκοπό την αύξηση της διέγερσης του νευρικού συστήματος σε σύγκριση με τα 100 mg / ημέρα αντί της περαιτέρω βελτίωσης της ποιότητας ή της έντασης, η οποία έχει μεγιστοποιηθεί ή μεγιστοποιηθεί στα 100 mg / ημέρα.

Οι περισσότεροι χρήστες διαπίστωσαν ότι τα 50-75 mg / ημέρα ήταν το ιδανικό εύρος δόσεων, παρέχοντας εξαιρετικά οφέλη ως μέρος μιας στοίβας αναβολικών στεροειδών.


6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

7. Σχετικά προϊόντα:

Στερεάτη σε σκόνη

Hot Tags: Trenbolone Acetate Tren A Powder, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like