Turinabol TBOL 4-Chlorodehydromethyltestosterone Powder

Turinabol TBOL 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on-line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Turinabol, TBOL, 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη 1. Προϊόν ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Turinabol TBOL 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη σε σκόνη

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Turinabol, TBOL, 4-Chlorodehydromethyltestosterone

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα προϊόντος: Turinabol

Ψευδώνυμο: TBOL, 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη

Καθαρότητα: 99,5% με HPLC.

Εφαρμογή: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

2. Περιγραφή προϊόντος:

Η χλωροδεϋδροαιθυλοτεστοστερόνη είναι ασφαλές στεροειδές και συχνά περιγράφεται ως έχουσα ιδιότητες κάπου μεταξύ του Dianabol και του Anavar. Το Turinabol δεν είναι σε θέση να αρωματίσει σε οιστρογόνα, οπότε οι οιστρογονικές παρενέργειες είναι σπάνιες, ωστόσο έχουν αναφερθεί κάποιες αναφορές για ήπια συμπτώματα γυναικομαστίας. Η ακριβής αιτία δεν είναι απολύτως βέβαιη, αλλά υπάρχει η πιθανότητα το Turinabol να έχει κάποια δράση στον υποδοχέα οιστρογόνων. Μια άλλη πιθανότητα είναι η μόλυνση με μεθυλοτεστοστερόνη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής. Οι ανδρογονικές παρενέργειες είναι ακόμα δυνατές, αλλά είναι απίθανο να είναι σοβαρές.


Η ακατέργαστη σκόνη 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνης είναι ένα άλφα αλκυλιωμένο στεροειδές, οπότε η πιθανότητα ηπατικής βλάβης θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός κύκλου που την περιλαμβάνει. Η καλή πρακτική της να διατηρεί τις δοσολογίες σε εύλογα επίπεδα και η διάρκεια χρήσης πρέπει να περιορίζεται σε περίπου 6 εβδομάδες για να αποφευχθεί η ηπατοτοξικότητα. Χρησιμοποιήστε επίσης συμπληρώματα αποτοξίνωσης του ήπατος.

Turinabol (5)


3. Turinabol COA:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περιγραφή

άσπρη σκόνη

Συμμορφώνομαι

Δοκιμασία (με TLC)

97,0% min

98,52%

Σημείο τήξης

146-154 ° C

149,0 ~ 151,0 ° C

Απώλεια στο στέγνωμα

1,0% μέγ

0,18%

Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη

0,1% max

0,05%

Βαριά μέταλλα

10PPm μέγ

<>


4. Χρήση του Turinabol

Επειδή το Turinabol είναι ήπιο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον μέτρια δοσολογία.

Ανησυχητικές εμπειρίες μας λένε ότι η καλύτερη δόση είναι 50mg την ημέρα. Αυτή η δοσολογία θα προσφέρει σταθερά κέρδη χωρίς πολλές παρενέργειες.

Ρίξτε μια ματιά στους επόμενους κύκλους turinabol.

Δοσολογία τουρίνης Μήκος κύκλου
50mg μία φορά την ημέρα Εβδομάδες 1-6

Τα παραπάνω είναι ένα παράδειγμα κύκλου για τον προηγμένο χρήστη στεροειδών.

Δοσολογία τουρίνης Μήκος κύκλου
20mg μία φορά την ημέρα Εβδομάδες 1-4

Εάν είστε νέος στο AAS, σας προτείνω να ξεκινήσετε με 20mg για να δείτε πώς αντιδράτε στο στοματικό τουρίνης.

Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να αυξήσετε τη δόση μόλις αισθανθείτε αρκετά άνετα. Υπάρχουν επίσης πολλοί bodybuilders που τρέχουν Tbol σε υψηλότερες δοσολογίες.

Αλλά φυσικά, αυτό θα αυξήσει επίσης τον κίνδυνο πιθανών παρενεργειών.

Εάν θέλετε να το παίξετε ασφαλές, προτείνω να μην πάτε υψηλότερα από 50-75mg την ημέρα.


5. Χρήση του Turinabol

Η 4-χλωροδεϋδροαιθυλοτεστοστερόνη, που πωλείται με την επωνυμία Oral Turinabol, είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Στοματικό Το Turinabol περιγράφεται συχνά με ιδιότητες κάπου μεταξύ του Dianabol και του Anavar. Με τα μέτρια αναβολικά αποτελέσματά της και τις ήπιες παρενέργειες. Δυστυχώς, είναι το Dianabol με προστιθέμενο χλώριο στη θέση -4, το οποίο έχει το προβλέψιμο πλεονέκτημα της πρόληψης της αρωματοποίησης. Το Oral Turinabol δεν είναι απλώς μια έκδοση tablet του ενέσιμου turinabol, ή μια αλκυλιωμένη εκδοχή του. Στοματικό Το Turinabol είναι ένα από τα πιο αργά στεροειδή, συνήθως όταν το τρέχετε σε έναν κύκλο δεν θα δείτε υπερβολικά δραματική δύναμη, μάζα και κέρδη βάρους, ωστόσο το εμπόριο είναι ότι τα κέρδη που βλέπετε θα είναι υψηλότερης ποιότητας με πολύ χαμηλότερο ο κίνδυνος εμφάνισης gyno ή οιστρογόνων παρενεργειών όπως η κατακράτηση νερού ή η γυναικομαστία.

Οι χρήστες αυτού του στεροειδούς συχνά αναφέρουν πολύ καλά κέρδη σε δύναμη μαζί με ένα μικρό κέρδος στην ποιότητα μυϊκής μάζας. Το T-bol χρησιμοποιείται συχνά ως "ξεκίνημα" σε ένα κύκλο. Εδώ οι γρήγορες επιδράσεις του στοματικού επιτρέπουν στον bodybuilder να αρχίσει να βιώνει κέρδη και "αντλίες" νωρίς, ενώ τα ενέσιμα που χρησιμοποιούνται στον κύκλο έχουν περισσότερο χρόνο για να GP Turan είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο στεροειδές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά τόσο σε κύκλους κοπής όσο και σε όγκους, γεμίζει καλά με όλες σχεδόν τις ενώσεις και είναι επίσης αποτελεσματικό στη μείωση του SHBG στο σώμα, κάνοντας έτσι τις άλλες ενώσεις, όπως η τεστοστερόνη , ακόμα πιο αποτελεσματική.


6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

7. Σχετικά προϊόντα:

Στερεάτη σε σκόνη

Hot Tags: turinabol tbol σκόνη 4-χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like