Τεστοστερόνη Sustanon στεροειδές σκόνη για τη μυϊκή ανάπτυξη

Το Sustanon είναι εμπορική επωνυμία που ανήκει στην Organon Pharmaceuticals για ενέσιμα μείγματα εστεροποιημένων ενώσεων τεστοστερόνης με βάση το πετρέλαιο. Περιλαμβάνουν προπιονική τεστοστερόνη, φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη, ισοκαπροική τεστοστερόνη, δεκανοϊκή τεστοστερόνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Σκόνη στεροειδούς τεστοστερόνης σουστανόνης για τη δημιουργία μυών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας, Είμαστε κινέζικο εργοστάσιο εξειδικευμένο στη φαρμακευτική περιοχή για περισσότερα από 10 χρόνια, εμείς προμήθεια στεροειδή σκόνη, ημιτελή στεροειδή πετρελαίου, πεπτιδίων, sarms και άλλων φαρμακευτικών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, Επικοινωνήστε whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11 @ chembj.com


Sustanon250

Αριθμός μητρώου CAS: 58-22-0

Μοριακός τύπος: C19H28O2

Μοριακό βάρος: 288,42

Εμφάνιση: κίτρινο υγρό

Καθαρότητα: 99%

Συσκευασία: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας


Περιγραφή:


Το Sustanon 250 είναι ένα μείγμα τεσσάρων εστέρων τεστοστερόνης, προπιονικής τεστοστερόνης, φαινυλοπροπιονικής τεστοστερόνης, ισοοξαπικής τεστοστερόνης και δεκανοϊκής τεστοστερόνης. Αυτοί οι εστέρες καθιστούν το Sustanon μία από τις πιο μακροχρόνιες στεροειδείς ενώσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα. Είναι ένα ιδανικό έτοιμο για το μέγεθος και την αύξηση της μυϊκής δύναμης.


Το Sustanon είναι επίσης σχετικά ήπιο στις οιστρογονικές παρενέργειες όπως η γυναικομαστία και η κατακράτηση νερού. Δόσεις από 250 mg έως 1000 mg την εβδομάδα συνιστώνται για να διατηρηθεί ένα ισορροπημένο επίπεδο τεστοστερόνης, αν και το Sustanon θα παραμείνει ενεργό στο σώμα για ένα ολόκληρο μήνα.


Σε υψηλότερες δόσεις, τα οιστρογόνα αποτελέσματα μπορεί να είναι σοβαρά και συνιστώνται αντι-οιστρογόνα όπως το Nolvadex ή το Proviron. Η λήψη του Sustanon θα μειώσει επίσης τη φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα, οπότε είναι επίσης επιθυμητή μια θεραπεία μετά από κύκλο HCG ή Clomid.


Χρήση:

Sustanon 250 (Συγκέντρωση: 200MG / ML, 250MG / ML, 300MG / ML): είναι ένα στεροειδές με βάση το πετρέλαιο που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την αντοχή και το σωματικό βάρος. Το Sustanon 250 είναι ένα μείγμα τεσσάρων διαφορετικών εστέρων δοκιμής που εγχέονται στους μυς και απελευθερώνεται αργά στο σώμα με την πάροδο του χρόνου. Το sustanon250 περιλαμβάνει 30 mg προπιονικής τεστοστερόνης, 60 mg φαινυλοπιονικού τεστοστερόνης. Το Sustanon-250 παρέχει μια δόση που μειώνεται όσο περνάει ο καιρός για λόγους απόδοσης. Πρέπει να εγχέεται τουλάχιστον κάθε τρεις μέρες, ενώ κάθε δεύτερη μέρα είναι βέλτιστη. Δημιουργήστε μια τεστοστερόνη που μπορεί να εγχέεται λιγότερο συχνά και εξακολουθεί να διατηρεί τα επίπεδα σταθερά μακρού χρονικού διαστήματος.


Εφαρμογές:


Το Sustanon χρησιμοποιείται συνηθέστερα στη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών (HRT) για άνδρες που στερούνται επαρκούς επιπέδου τεστοστερόνης. Δεδομένου ότι είναι αναβολικό, θα αντιμετωπίσει συμπτώματα που σχετίζονται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, όπως απώλεια μυϊκής μάζας και ασυνήθιστη κόπωση, και οι ανδρογενετικές του ιδιότητες ενθαρρύνουν τα δευτερεύοντα αρσενικά χαρακτηριστικά του φύλου να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν. Λόγω αυτών των ικανοτήτων, το Sustanon χρησιμοποιείται συχνά από τους bodybuilders και τους ενισχυτές επιδόσεων, άνδρες και γυναίκες. Συνήθως δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν οι γυναίκες το Sustanon καθώς μπορεί να έχει επιβλαβείς παρενέργειες ή να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη εμφάνιση ανδρικών χαρακτηριστικών όπως είναι τα μαλλιά του προσώπου. Ωστόσο, το φάρμακο έχει πολλά οφέλη για τους άνδρες εκτός από αυτές τις ικανότητες, όπως βοηθώντας τους άντρες να αντιμετωπίσουν το Andropause και άλλα θέματα που συμβαίνουν λόγω των χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης.


Το Sustanon 250 είναι ένα μείγμα τεσσάρων εστέρων τεστοστερόνης, προπιονικής τεστοστερόνης, φαινυλοπροπιονικής τεστοστερόνης, ισοοξαπικής τεστοστερόνης και δεκανοϊκής τεστοστερόνης. Η πρώτη, προπιονική τεστοστερόνη, είναι βραχείας δράσης και δίνει στο Sustanon μια γρήγορη έναρξη δράσης σε έναν κύκλο στεροειδών. Οι άλλοι εστέρες είναι μέσου έως μακράς δράσης. Είναι μια ιδανική σύνθεση για την αύξηση του μεγέθους και την αύξηση της μυϊκής δύναμης. Τα πλεονεκτήματα όπως η αυξημένη μυϊκή μάζα, η αυξημένη δύναμη, η αυξημένη λίμπιντο και η βελτίωση της ανάρρωσης μετά από κάθε προπόνηση

sustanon raw powder


Συνταγή μαγειρέματος του Sustanon 250mg / ml


Sustanon 500 ml @ 250 mg / ml


Μείγμα σκόνης τεστοστερόνης 125g (93,75ml)


2% BA 10 ml


20% BB 100ml


296,25 ml πετρελαίου


Το έλαιο θα μπορούσε να είναι έλαιο σταφυλιού, ή σησαμέλαιο, έλαιο καρύδας με μέρος ελαϊκού αιθυλεστέρα, MCT.testosterone sustanon

Το πλεονέκτημά μας:


1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας. Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με υπηρεσία μετά την πώληση και διαβούλευση


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

Whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: τεστοστερόνη στεροειδές σκόνη τεστοστερόνης για ανάπτυξη μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like