Phenylpropionate τεστοστερόνη Στερεοειδής σκόνη για γυμναστήριο

Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη ή η ΤΡΡ είναι υπεύθυνη για την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας μέσω αυξημένης λίμπιντο, ενέργειας, ανοσίας, αυξημένης απώλειας λίπους, κερδίζοντας και διατηρώντας τη μυϊκή μάζα, προλαμβάνοντας την οστεοπόρωση (απώλεια οστικής πυκνότητας) και πιθανή προστασία από καρδιακές παθήσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος


steroid store

Στερεοειδής σκόνη Φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη για μυϊκή αύξηση

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας, Έχουμε speicalized σε αυτόν τον τομέα για περισσότερο από 10 χρόνια, Η τιμή και η ποιότητα μας έχει πλεονεκτήματα σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε υψηλό ποσοστό επιτυχίας με τα έθιμα, Αν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, Επικοινωνήστε μαζί μου whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


Phenylpropionate τεστοστερόνης

Χημική ονομασία: Φαινυλοπροπιονικός 4-ανδροστέν-17β-ολ-3-όνη

CAS αριθ .: 1255-49-8

Μοριακός τύπος: C28H36O3

Μοριακό βάρος: 420.58

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη. ΜΡ: λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πρότυπο: BP2003

Λέξεις-κλειδιά: φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη, τεστοστερόνη, στεροειδή τεστοστερόνης, φαινυλοπροπιονικές τεστοστερόνες, προπιονικά τεστοστερόνη, ορμόνη, Bodybuilding


Πιστοποιητικό Ανάλυσης
Στοιχεία δοκιμής Προσδιορισμός Αποτελέσματα δοκιμών
Εμφάνιση Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη άσπρη σκόνη
Απώλεια στο στέγνωμα <=> 0,24%
Οπτική περιστροφή + 86 ° ± 91 ° 88,5 °
Σημείο τήξης 112-117 ° C 114-116 ° C
(HPLC) 97-103.0% 98,81%
Ελεύθερο οξύ Μέγιστο 0,5% 0,21%
συμπέρασμα Το προϊόν aboye συμμορφώνεται με το πρότυπο ανάλυσης Συμμορφώνομαι


Περιγραφή:

Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη από το ανδρογόνο και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, η τεστοστερόνη φαινυλοπροπιονική εκκρίνεται κυρίως στις εξετάσεις των μηνυμάτων, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη είναι η αρχή της αρσενικής ορμόνης και μια αναβολική στεροειδές.

Το Testolent είναι το όνομα που δίνεται στην τεστοστερόνη με τον φαινυλπροπιονικό εστέρα. Ο συγκεκριμένος αυτός εστέρας είναι ένας εστέρας μέσου μήκους που πέφτει μεταξύ τεσσάρων εστέρων τεστοστερόνης (κυπιονικού) και βραχείας ένωσης εστέρος (προπιονικού). Ενέσεις δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα είναι κατάλληλες για αυτό το στεροειδές.

Όπως και με οποιαδήποτε τεστοστερόνη, το Testolent θα δώσει στον χρήστη περισσότερη μάζα στους μυς, θα καψει το λίπος στο σώμα, θα ενισχύσει τη λίμπιντο, θα αυξήσει την ανοσία και θα αυξήσει την ενέργεια. Όλες οι συνήθεις παρενέργειες της τεστοστερόνης μπορεί επίσης να αναμένεται μετατροπή σε οιστρογόνο και DHT, gynocomastia και κατακράτηση νερού.


Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, Στεροειδή ορμόνη, Αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες


Εφαρμογή:

η τεστοστερόνη Το φαινυλοπροπιονικό παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως οι όρχεις και οι προστάτες. Επιπλέον, η κυπιονική τεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, η τεστοστερόνη φαινυλοπροπιονική διατηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν ελαφριά διαφορά από την ονομαζόμενη 11-κετοστεστοστερόνη.

Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη από το ανδρογόνο και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, η τεστοστερόνη φαινυλοπροπιονική εκκρίνεται κυρίως στις εξετάσεις των μηνυμάτων και των ωοθηκών, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, η τεστοστερόνη φαινυλοπροπιονική είναι η αρχή της αρσενικής ορμόνης και ένα αναβολικό στεροειδές.

Το φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη είναι ένα ενέσιμο διάλυμα με βάση το έλαιο. Είναι εξαιρετικά ανδρογόνο και αναβολικό. Είναι ένας μακράς διαρκείας εστέρας που δρα για μια περίοδο έως και 3 εβδομάδων. Με τη σύνθεσή του, είναι παρόμοια με τη Μεθυλοτεστοστερόνη, αλλά η μόνη διαφορά είναι ότι έχει λιγότερες παρενέργειες. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι λιγότερο τοξικό για το ήπαρ και προκαλεί λιγότερη αρωματοποίηση και κατακράτηση νερού. Η δοσολογία κυμαίνεται από 100 mg έως 400 mg την εβδομάδα.


Γενικά, είναι απαραίτητη η χορήγηση φαινυλοπροπιονικής τεστοστερόνης δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα προκειμένου να αυξηθεί η επίδραση της ορμόνης στο σώμα και να διατηρηθούν τα επίπεδα στο αίμα. Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη έχει επίσης την ικανότητα να αυξάνει τα επίπεδα του IGF-1, που είναι μια έντονα αναβολική ορμόνη που προάγει την ανάπτυξη των μυών.


Το τεστοστερόνη-φαινυλοπροπιονικό έχει τη μικρότερη διάρκεια όλων των εστέρων της τεστοστερόνης, με εξαίρεση την τεστοστερόνη-προπιονική, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει χαρακτηριστεί ως αναποτελεσματικός. Με διάρκεια 3 έως 4 ημερών στο σώμα, αποτρέπει την κατακράτηση νερού στους μυς του σώματος πιο εύκολα από την έκδοση μεγάλων εστέρων. ένα πολύ επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτό. Μετά τη χρήση της τεστοστερόνης-φαινυλοπροπιονικού, τα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται σε ένα γρήγορο χρονικό διάστημα.

Testosterone phenylpropionate  powder

Δοσολογία τεστοστερόνης φαινυλοπροπιονικού


Οι περισσότεροι bodybuilders / αθλητές που έλαβαν φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη δύο φορές την εβδομάδα ή κάθε δύο άλλες ημέρες. Η προτιμώμενη δόση για άνδρες είναι 300mg-3000mg / εβδομάδα. Οι γυναίκες αθλητές δεν συνιστώνται να χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο λόγω παρενεργειών που μπορεί να εμφανιστούν.


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του φαινυλοπροπιονικού τεστοστερόνης είναι λιγότερες από όλους τους εστέρες της τεστοστερόνης, εδώ είναι μερικοί από αυτούς: η ενυδάτωση, η αυξημένη τρίχα σώματος / προσώπου.ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ:


1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο: Αμερικάνικο πρότυπο

2) Όλη η καθαρότητα≥99,8%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 8 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3) Τελωνειακό δελτίο ≥ 99,8%

4) Παρέχουμε πολιτική επαναφόρτωσης.

5) Έχουμε αποθήκη στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Αγγλία, έχουμε μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων στην αποθήκη, μπορούμε να σας στείλουμε απευθείας από την εξωτερική αποθήκη μας!3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

Whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


SteroidHot Tags: τεστοστερόνη phenylpropionate στεροειδές σκόνη για γυμναστήριο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like