Ισοκαπρόζη τεστοστερόνης CAS.15262-86-9

Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι μια ορμόνη που παράγεται κυρίως στους όρχεις των αρσενικών. Είναι η ορμόνη υπεύθυνη για την παροχή στους άντρες των ειδικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών τους. Η διαδερμική τεστοστερόνη μιμείται τη φυσική ρυθμική απελευθέρωση της τεστοστερόνης από το σώμα μέσα από ένα επίκεντρο απελευθέρωσης χρόνου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αναβολική ακατέργαστη σκόνη Τεστοστερόνη Ισοκαπροπάτη για την ανάπτυξη μυών

Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι ένα καλό στεροειδή για την οικοδόμηση μυών, μυϊκή αύξηση, απώλεια βάρους, fitness.Used για εξοπλισμό γυμναστικής, αθλητικές equipments.Is ένα δημοφιλές στεροειδές στην αγορά. Καλώς ήρθατε στην επαφή: whatsapp ----- + 8613260634944 Emails --- eleven11@chembj.com


Ισοκαπροική τεστοστερόνη

Χημική ονομασία: Isocapronate 4-ανδροστεν-17β-ολ-3-όνης

CAS ΝΟ .: 15262-86-9

Μοριακός τύπος: C25H38O3

Μοριακό βάρος: 386.57

Δοκιμασία: 97,0%

Εμφάνιση: Λευκή έως λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πρότυπο: BP2003


Γρήγορη λεπτομέρεια:

Ονομα προϊόντος

Ισοκαπροική τεστοστερόνη

Αλλο όνομα

ISO τεστοστερόνη, αναβολικό στεροειδές

Αρ. CAS

15262-86-9

EINECS

239-307-1

Μοριακός τύπος

C25H38O3

Μοριακό βάρος

386.57

Εμφάνιση

άσπρη σκόνη

Χημική δοκιμή

98%

Χρήση

ανδρογόνο στεροειδές


Περιγραφή:

Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι μια ορμόνη που παράγεται κυρίως στους όρχεις των αρσενικών. Είναι η ορμόνη υπεύθυνη για την παροχή στους άντρες των ειδικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών τους. Η διαδερμική τεστοστερόνη μιμείται τη φυσική ρυθμική απελευθέρωση της τεστοστερόνης από το σώμα μέσα από ένα επίκεντρο απελευθέρωσης χρόνου.

testosterone isocaproate


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:

Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι μια ορμόνη που παράγεται κυρίως στους όρχεις των αρσενικών. Είναι η ορμόνη υπεύθυνη για την παροχή στους άντρες των ειδικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών τους.

Η τεστοστερόνη Isocaproate χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τις ανεπάρκειες της τεστοστερόνης, όπως ο υπογοναδισμός και η σεξουαλική δυσλειτουργία με περιορισμένες παρενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φλεβικά ορμονικά φάρμακα, αντιφλεγμονώδη, αντι-αλλεργικά, αντιτοξικά.


Εφαρμογή:

Μια εξαιρετική επιλογή της τεστοστερόνης, ο εστέρας της ισοκαπρότης, έχει μια ημιζωή μεταξύ της κυτταρικής τεστοστερόνης και της Enathate τεστοστερόνης στις 9 ημέρες.

Εφαρμογή ισοκεπροπονικής τεστοστερόνης: Η τεστοστερόνη Το isocaproate χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τις ανεπάρκειες της τεστοστερόνης όπως ο υπογοναδισμός και η σεξουαλική δυσλειτουργία με περιορισμένες παρενέργειες.

Η τεστοστερόνη Isocaproate μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία του είναι να προάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και τη δύναμη και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών.


Η τεστοστερόνη Isocaproate θα βοηθήσει στην αύξηση του σωματικού βάρους και θα βοηθήσει επίσης στην απόκτηση της δύναμης. Βοηθά επίσης στην απώλεια λίπους στο σώμα και δίνει μια αύξηση στη λίμπιντο, τα ερυθρά αιμοσφαίρια, την αντοχή και την γρήγορη ανάρρωση μετά από βαριά προπόνηση. Όπως είπαμε νωρίτερα, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στην αγορά στην καθαρότερη μορφή της, αλλά η ακατέργαστη σκόνη της είναι διαθέσιμη στην αγορά με τη μορφή Cypionate τεστοστερόνης και Enanthate τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι χρήσιμη για την αύξηση της σύνθεσης της πρωτεΐνης στο σώμα, τη μείωση της κορτιζόλης, την αύξηση της ικανότητας ανάκαμψης, ειδικά μετά από έντονες προπονήσεις, την αύξηση της δύναμης και βοηθά το άτομο να αποκτήσει περισσότερη μάζα. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματική τόσο στις κοπές όσο και στους κύκλους συσσώρευσης. Αλλά καθώς σχετίζεται με την οικογένεια των ανδρογόνων, θα έχει και αρωματικές ιδιότητες. Εκτός από αυτά τα οφέλη έχει όλα τα άλλα οφέλη που συνδέονται με αυτό που συνδέονται επίσης με οποιαδήποτε άλλη τεστοστερόνη.


Τι είναι η τεστοστερόνη Isocaproate για στεροειδείς κύκλους;

Πριν πάρουμε την τεστοστερόνη Isocaproate, πρέπει να ξέρουμε τι είναι και πώς λειτουργεί. Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι μια ορμόνη που παράγεται κυρίως στους όρχεις των αρσενικών. Είναι η ορμόνη υπεύθυνη για την παροχή στους άντρες των ειδικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών τους. Η διαδερμική τεστοστερόνη μιμείται τη φυσική ρυθμική απελευθέρωση της τεστοστερόνης μέσα από ένα επίθεμα χρονικής απελευθέρωσης. Η τεστοστερόνη Ισοκαπροικό χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τις ανεπάρκειες της τεστοστερόνης όπως ο υπογοναδισμός και η σεξουαλική δυσλειτουργία με περιορισμένες παρενέργειες. Είναι τώρα γίνεται η πιο χρησιμοποιημένη πρώτες σκόνες στεροειδών μεταξύ bodybuilders και αθλητές.


Συνταγές:

Ισοκαπρόζη τεστοστερόνης 250MG / ML

23,5 ML πετρέλαιο

10 Γ. Σκόνη TI

0,8 ML BA

7.2 ML BB


Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157


anabolic powder

Hot Tags: testosterone isocaproate cas.15262-86-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like