Κυπριακή δοκιμή τεστοστερόνης

Test Cypionate τεστοστερόνης Cyp Steroid Powder Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: cypionate τεστοστερόνη, τεστοστερόνη cypionate σκόνη, Test cyp 1. Προϊόν ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Κυπριακή δοκιμή τεστοστερόνης

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Κυπιονική τεστοστερόνη, σκόνη κυπιονικής τεστοστερόνης, Test cyp

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα προϊόντος: Κυπιονική τεστοστερόνη

Alias: Test cyp

CAS ID: 58-20-8

Καθαρότητα: 99,5% με HPLC.

Εφαρμογή: Λευκή ή κρεμώδης κρυσταλλική σκόνη.

2. Περιγραφή προϊόντος:

Η κυπιονική τεστοστερόνη είναι μια μακράς δράσης εκδοχή της μητρικής ορμόνης τεστοστερόνης με έναν συνδεδεμένο εστέρα κυπιονικού εστέρα για να καθυστερήσει την απελευθέρωσή του στο σώμα. Με πολλά αναβολικά στεροειδή για να διαλέξετε, πολύ λίγοι φέρνουν ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ανοχής όπως η κυτταρινική τεστοστερόνη. Ιδανικό για αρχάριους και μακροχρόνια χρήστες στεροειδών σε οποιοδήποτε κύκλο, είναι αδύνατο να πάει στραβά με αυτό το στεροειδές.


Το Cypionate τεστοστερόνης είναι πραγματικά τεράστιο και παρέχει κάθε χαρακτηριστικό που θα ακολουθούσε κανείς μέσω της χρήσης αναβολικών στεροειδών. Με τον τρόπο δράσης του, η τεστοστερόνη-κυπιονική έχει την ικανότητα να αυξάνει τόσο τη δύναμη όσο και το μέγεθος σε μεγάλο βαθμό, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό η κύρια επιθυμία οποιουδήποτε χρήστη αναβολικού στεροειδούς. Περαιτέρω, επειδή ο αυξημένος ιστός ιστού βελτιώνει τον μεταβολικό μας ρυθμό και επειδή η τεστοστερόνη-κυπιονική επηρεάζει τις ορμόνες που χάνουν τις μυϊκές πλάκες με θετικό τρόπο, το σωματικό λίπος συχνά μειώνεται όταν χρησιμοποιείται το στεροειδές.

Testosterone Cypionate Powder1


3. Συνταγή κυπιονικού τεστοστερόνης:

Κυπιονική τεστοστερόνη 200 mg / ml @ 250 ml

Πρωτεΐνη Κυπριακής Τεστοστερόνης 50g

Βενζυλική αλκοόλη 5 ml

Βενζοϊκό βενζύλιο 45 ml

Λάδι από κραμβέλαιο 162,5ml


4. Κυπιονική τεστοστερόνη Δοσολογία:

Η τυπική δόση κυπιονικής τεστοστερόνης για αρχάριους είναι 400 έως 500 mg για έναν κύκλο 12 εβδομάδων. Θα κάνετε ένεση κυτταρινικής τεστοστερόνης τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή). Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει κυπιονική τεστοστερόνη στο παρελθόν, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί στα 600 ή 700 mg. Και πάλι, αυτό είναι για έναν κύκλο 12 εβδομάδων. Η μόνη φορά που θα χρησιμοποιούσατε λιγότερο, για παράδειγμα, μια δόση 200mg τεστοστερόνης κυπιονιού, θα ήταν όταν το στοιβάζετε με άλλες αναβολικές ενώσεις όπως το Winstrol και την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH).


Ακριβώς για τις πληροφορίες σας, η ημιζωή της κυπιονικής τεστοστερόνης είναι 12 ημέρες, σε σύγκριση με 10 ή 11 ημέρες για την enanthate τεστοστερόνης. Έτσι πραγματικά, δεν είναι μια τεράστια διαφορά καθόλου.


Ενώ 200 mg κάθε 7-10 ημέρες είναι κοινή μεταξύ των ασθενών με ΗΡΤ, η δοσολογία μεταξύ των ενισχυτών απόδοσης θα ποικίλει. 400mg-500mg την εβδομάδα χωρίζεται σε δύο ακόμη δόσεις είναι γενικά ο κανόνας του αντίχειρα για κάθε αρχάριο και αρκετά συχνά το μέγιστο που πολλοί θα χρησιμοποιήσουν ή θα χρειαστούν ποτέ. Μια αποτελεσματική δόση για μια γυναίκα (που θέλει να γίνει άνδρας) είναι παρόμοια. Άλλες γυναίκες (δηλαδή εκείνες που δεν θέλουν να γίνουν άνδρες) πρέπει να αποφεύγουν αυτή την ένωση.


5. Δοκιμή Ε έναντι δοκιμής C

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείξει πόσο συχνά η δοκιμή C συγκρίνεται με τη δοκιμή Ε. Αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ενισχυτών τεστοστερόνης; Εν ολίγοις, όχι. Παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν εναλλάξιμος ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για τους bodybuilders να πάρουν περισσότερη τεστοστερόνη, η συζήτηση εξακολουθεί να εξαντλείται στα φόρουμ bodybuilding συγκρίνοντας την ελάχιστη διαφορά μεταξύ της δοκιμής C έναντι της δοκιμής Ε.

Υπάρχει μόνο μία πραγματική διαφορά που έχει αποδειχθεί: το χημικό μακιγιάζ. Όσον αφορά τη χημική δομή και των δύο ενώσεων, ειδικότερα, η αλυσίδα του εστέρα του άνθρακα, η enanthate τεστοστερόνης είναι ένας ντροπαλός του κυτταρινικού άλατος δοκιμής.

Η δοκιμή Ε έχει αλυσίδα εστέρων ή χημική σύνθεση αποτελούμενη από 7-άνθρακες ενώ η δοκιμή C έχει 8-άνθρακες. Μήπως αυτό το θέμα τόσο πολύ; Όχι πραγματικά. Η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ κυπιονικού και enanthate είναι ότι ο πρώτος λέγεται ότι καταρρέει και αφομοιώνεται με βραδύτερο ρυθμό, δίνοντάς του μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής.

Όλα όσα ακούτε σχετικά με τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο απαντώνται συνήθως σε φόρουμ με άνδρες και γυναίκες που κάνουν διαφορετικές κατηγορίες εναντίον τόσο της δοκιμής C όσο και της δοκιμής Ε. Τα πιο δημοφιλή παραδείγματα είναι η φούσκωμα που προκαλείται από τα κυτταρινικά και τα ερεθισμένα σημεία ένεσης που προκαλούνται από το enanthate. Αυτά τα παραδείγματα και πολλά άλλα είναι περισσότερο ένα ζήτημα ατομικής απάντησης σε ένα συμπλήρωμα (ειδικά εάν γίνεται κατάχρηση), παρά στην αποτελεσματικότητα.


6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

6. Σχετικά προϊόντα:

Στερεάτη σε σκόνη

Hot Tags: τεστοστερόνη cypionate δοκιμή cyp steroid σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like