Οξική τεστοστερόνη CAS. 1045-69-8

Υπεύθυνη για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας μέσω της αυξημένης λίμπιντο, της ενέργειας, της ανοσίας, της αυξημένης απώλειας λίπους, της απόκτησης και διατήρησης της μυϊκής μάζας, την πρόληψη της οστεοπόρωσης (απώλεια οστικής πυκνότητας) και την πιθανή προστασία από καρδιακές παθήσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οξική τεστοστερόνη Υγιή οικοδόμηση στεροειδών μυών CAS 1045-69-8

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Οξεική τεστοστερόνη, Δοκιμή Α, Ακετο-στερνταρύλ


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η οξεική τεστοστερόνη είναι μια ταχείας δράσης μορφή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Μετά από μια εφαρμογή ο οξεικός εστέρας διαχωρίζεται από την τεστοστερόνη δημιουργώντας μια απελευθέρωση τεστοστερόνης σε λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με άλλους τύπους τεστοστερόνης. Λόγω της τόσο σύντομης ημίσειας ζωής, απαιτούνται χαμηλές δόσεις κάθε 2-3 ημέρες για να διατηρηθούν τα επίπεδα των ορμονών και να αποφευχθούν διακυμάνσεις. Σε σύγκριση με άλλες τεστοστερόνες, η οξική τεστοστερόνη όταν ενίεται μπορεί να είναι επώδυνη, προκαλώντας οίδημα και δυσφορία στο σημείο της ένεσης. Οι άπειροι χρήστες μπορεί να αισθάνονται γενική δυσφορία που σχετίζεται με τον πόνο που προκαλείται από την τεστοστερόνη.


2. Προδιαγραφές:

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

λευκή κρυσταλλική σκόνη

Απώλεια στο στέγνωμα

<>

0,34%

Σημείο τήξης

139-141 ° C

139-140 ° C

(HPLC)

97-103.0%

98,68%

Ελεύθερο οξύ

Μέγιστο 0,5%

0,31%

συμπέρασμα

Το προϊόν aboye συμμορφώνεται με το πρότυπο ανάλυσης

Συμμορφώνομαι


3. Εφαρμογές:

Υπεύθυνη για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας μέσω της αυξημένης λίμπιντο, της ενέργειας, της ανοσίας, της αυξημένης απώλειας λίπους, της απόκτησης και διατήρησης της μυϊκής μάζας, την πρόληψη της οστεοπόρωσης (απώλεια οστικής πυκνότητας) και την πιθανή προστασία από καρδιακές παθήσεις.

Με τη βοήθεια της ομάδας των επαγγελματιών μας, ασχολούμαστε με την παροχή μιας ποικίλης σειράς Πρωτεΐνης Πρωτεΐνης Οξεικής Τεστοστερόνης. Η σκόνη προσφοράς μας υποβάλλεται σε επεξεργασία με ποιοτικά δοκιμασμένες χημικές ουσίες και τις τελευταίες τεχνικές στην καθοδήγηση των επιδεικτών μας. Αυτή η σκόνη χρησιμοποιείται ευρέως στα φαρμακευτικά προϊόντα ως πρώτη ύλη για την επεξεργασία διαφόρων τύπων φαρμάκων και είναι ιδιαίτερα απαιτητική στην αγορά λόγω της καθαρότητας και της αποτελεσματικότητάς της. Έλεγχος διαφόρων παραμέτρων από τους εμπειρογνώμονές μας ποιότητας, προσφέρουμε αυτή την Πρωτεΐνη Πρωτεΐνης Πρωτεΐνης Τεστοστερόνης σε διάφορες επιλογές συσκευασίας στις πιο λογικές τιμές

Ο συνδυασμός οξεικής τεστοστερόνης της τεστοστερόνης και του οξικού εστέρα, η οξεική τεστοστερόνη είναι ένα ανδρογόνο στεροειδές με έντονο αναβολικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες οξικές θεραπείες χορηγούν φάρμακα στον οργανισμό σχετικά γρήγορα. Η οξεική τεστοστερόνη έχει πολύ χαμηλό κίνδυνο κατακράτησης νερού. Τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτή τη μορφή τεστοστερόνης ισχυρίζονται επίσης ότι είναι αναμφισβήτητα η πιο ανώδυνη μορφή της τεστοστερόνης. Ο οξεικός εστέρας της τεστοστερόνης είναι πολύ ταχύτερος και συνεπώς απαιτεί ένα πιο συχνό πρόγραμμα για να διατηρήσει τα επίπεδα του αίματος όσο το δυνατόν πιο σταθερά. Το πλεονέκτημα όμως είναι ότι το στεροειδές μπορεί να απομακρυνθεί από το σώμα πολύ πιο γρήγορα μετά τη διακοπή της χρήσης, καθιστώντας έτσι μια πιο προτιμότερη επιλογή για τους εξετασθέντες αθλητές. Οι αθλητές χρησιμοποιούν οξεική τεστοστερόνη για να δουν δραματικά κέρδη στο μέγεθος και τη δύναμη των μυών, καθώς και μια γενική αίσθηση ευεξίας και αυξάνουν τη λίμπιντο και τη σεξουαλική κίνηση.

Η τεστοστερόνη είναι η πιο κοινή αναβολική ορμόνη που υπάρχει και θεωρείται επίσης η πιο βασική. Λόγω αυτού, οι αθλητές θεωρούν συχνά το βασικό στεροειδές σε όλους τους κύκλους. Η τεστοστερόνη είναι αναβολική και ανδρογόνος. Οι αθλητές χρησιμοποιούν οξεική τεστοστερόνη για να δουν δραματικά κέρδη στο μέγεθος και τη δύναμη των μυών, καθώς και μια γενική αίσθηση ευεξίας και αυξάνουν τη λίμπιντο και τη σεξουαλική κίνηση.


Testosterone acetate,


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Οξική τεστοστερόνη

CAS Νο. 1045-69-8

EINECS 213-876-6

περιεχόμενο 98%

μοριακό C21H30O3

Μοριακό Βάρος 330,4611

Σημείο τήξης 139-141 ℃

Δείκτης διάθλασης 1.54

συσκευασία: τσάντα αλουμινίου

χρώματος λευκής έως υπόλευκης κρυσταλλικής σκόνης

χρησιμοποιημένη σκόνη πρώτης ύλης

Η τεστοστερόνη δεσμεύεται στους υποδοχείς των ανδρογόνων (AR), γεγονός που προκαλεί επιταχυνόμενο κέρδος μυών, απώλεια λίπους και αποκατάσταση και ανάπτυξη των μυών. Αυτοί οι μηχανισμοί διεγείρονται από την ενεργοποίηση των υποδοχέων ανδρογόνων (είτε απευθείας είτε ως DHT).


5, Προδιαγραφές προϊόντων

Οξική τεστοστερόνη COA:

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

λευκή κρυσταλλική σκόνη

Απώλεια στο στέγνωμα

<=>

0,33%

Σημείο τήξης

139-141 ° C

139-140 ° C

(HPLC)

97-103.0%

98,65%

Ελεύθερο οξύ

Μέγιστο 0,5%

0,31%

συμπέρασμα

Το προϊόν aboye συμμορφώνεται με το πρότυπο ανάλυσης

Συμμορφώνομαι


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

Γιατί να μας επιλέξετε?
1. Ποιότητα
Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας MSDS και έχουμε ISO και άλλα πιστοποιητικά έτσι yan μπορεί να πάρει υψηλής ποιότητας προϊόντα από την εταιρεία μας.
2. Τιμή
Είμαστε η εταιρεία η οποία είναι η κοινή του εμπορίου και της βιομηχανίας, ώστε εμείς cao παρέχουν την ανταγωνιστική τιμή και το προϊόν υψηλής ποιότητας.
3. Συσκευασία
Μπορούμε να κάνουμε σύμφωνα με το αίτημα των πελατών.
4. Μεταφορά
Τα προϊόντα μπορούν να μεταφερθούν με Courier, αεροπορικώς ή δια θαλάσσης
5. Υπηρεσία
Προσφέρουμε εξειδικευμένη εφοδιαστική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης εξαγωγής, του εκτελωνισμού και κάθε λεπτομέρειας κατά τη διάρκεια της αποστολής, αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από την παραγγελία για τα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με στο whatsapp +86 17725670492 ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: liuxf@yccreate.com


7.FAQ:
1) Θέση & Ώρες Λειτουργίας
Είμαστε μια διεθνής πηγή εντοπίστε στην Κίνα.
Θα απαντήσω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από Δευτέρα έως Σάββατο, 8:30 π.μ. έως 18:00 μ.μ. (GMT + 8)

2) Πόσο καιρό χρειάζεται για να πάρετε μια απάντηση από εσάς;
Θα πρέπει να λάβετε απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.

3) Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;
Όταν επιλέξατε τα προϊόντα, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας παραθέσω, αν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, τότε πληρώστε για αυτό, το τμήμα θα σας αποσταλεί το συντομότερο δυνατό.

4) Πώς να παρακολουθείτε την παραγγελία μου;
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας και τον αριθμό παρακολούθησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλοι οι αριθμοί παρακολούθησης που παρέχω μπορούν να εντοπιστούν στη διεύθυνση http://www.17track.net/en. Ή μπορείτε να με ζητήσετε να σας βοηθήσω να το παρακολουθήσετε και εγώ.

5) Πόσο διαρκεί η όλη διαδικασία, από την παραγγελία έως την παραλαβή του πακέτου;
Το πακέτο θα ετοιμαστεί εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή της πληρωμής και θα αποσταλεί εντός 72 ωρών.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την κατάσταση της ναυτιλίας και τα τελωνεία.
Ο χρόνος αποστολής δεν θα υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες ημέρες το πολύ.

6) Τι γίνεται με το κόστος αποστολής;
Το κόστος αποστολής είναι για όλη τη σειρά. Δεν έχει σημασία πόσα διαφορετικά είδη και ποσότητα σε μια παραγγελία. Το κόστος αποστολής θα χρεωθεί μόνο μία φορά.

Hot Tags: οξική τεστοστερόνη. 1045-69-8, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like