Safe17-άλφα-Μεθυλο τεστοστερόνη Μεθυλοτεστοστερόνη Πρώτη 99% λεπτό Στερεοειδές σε σκόνη

Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι ένα 17-άλφα-αλκυλιωμένο αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανδρών με ανεπάρκεια τεστοστερόνης. Χρησιμοποιείται επίσης στις γυναίκες για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, του μαστού, του πρήξιμο λόγω της εγκυμοσύνης και με την προσθήκη οιστρογόνων μπορεί να θεραπεύσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

2. Προδιαγραφές:


17α-Μεθυλο-Drostanolone

Αλλοιώσεις: 17β-υδροξυ-17α-μεθυλανδροστ-4-εν-3-όνη. Mesterone; Andrometh; 17-Μεθυλο τεστοστερόνη; Nu-man; Testoviron; Metandren
CAS: 58-18-4

EINECS: 200-366-3

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Συσκευασία: τσάντα αλουμινίου ή όπως απαιτείται

Χρήση:   φαρμακευτικό υλικό, ανδρογόνο για ανεπάρκεια τεστοστερόνης, θεραπεία αντικατάστασης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λειτουργική αιμορραγία της μήτρας, απλαστική αναιμία και θεραπεία άλλων ασθενειών. Προϊόντα προετοιμασίας Bolasterone.3. Εφαρμογές:


Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο ζωοτροφής για την παραγωγή κυρίως αντρικών πληθυσμών της τιλαπιάς
Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι ένα 17-άλφα-αλκυλιωμένο αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανδρών με ανεπάρκεια τεστοστερόνης. Χρησιμοποιείται επίσης στις γυναίκες για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, του μαστού, του πρήξιμο λόγω της εγκυμοσύνης και με την προσθήκη οιστρογόνων μπορεί να θεραπεύσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Έχει στενή δομική ομοιότητα με την τεστοστερόνη, αλλά έχει μια ομάδα μεθυλίου στο C17 προκειμένου να αυξηθεί η από του στόματος βιοδιαθεσιμότητα.

 

Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι ένα 17-άλφα-αλκυλιωμένο αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανδρών με ανεπάρκεια τεστοστερόνης. Χρησιμοποιείται επίσης στις γυναίκες για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, του μαστού, του πρήξιμο λόγω της εγκυμοσύνης και με την προσθήκη οιστρογόνων μπορεί να θεραπεύσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

 

Η μεθυλοτεστοστερόνη μπορεί να προάγει τα αρσενικά όργανα του φύλου και να χρησιμοποιείται στη σεξουαλική αλλαγή σπορίων. Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη από το ανδρογόνο και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, η μεθυλοτεστοστερόνη εκκρίνεται πρωτίστως στις εξετάσεις των μηνυμάτων και των ωοθηκών της γυναίκας, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, η μεθυλοτεστοστερόνη είναι η αρχή της ανδρικής σεξουαλικής ορμόνης και ένα αναβολικό στεροειδές.

 

Η μεθυλοτεστοστερόνη διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως οι όρχεις και οι προστάτες. Επιπλέον, η Μεθυλοτεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, η Μεθυλοτεστοστερόνη διατηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν μια ελαφριά διαφορά από την ονομαζόμενη 11-κετοστεστοστερόνη4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος

17α-Μεθυλο-Drostanolone

Μοριακός τύπος

C20H30O2

Μοριακό βάρος

302,45

Μοριακή δομή

 

Εμφάνιση

Λευκή έως ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη

Χημική δοκιμή

99% min.

Πακέτο

1 kg φύλλο αλουμινίου όπως απαιτείται

Αποστολή

Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx ..

δείκτη διάθλασης

+ 69- + 75 °

Σημείο τήξης

162-168 (lit)

Mp

161-166 ° C


COA
 

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Ταυτοποίηση

TLC

Θετικός

Φάσμα υπεριώδους

Θετικός

IR φάσμα

Θετικός

Χαρακτηριστικά

Λευκή έως σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συμμορφώνομαι

Σημείο τήξης

162-168 ° C

152-166 ° C

Ειδική οπτική περιστροφή

+ 79 ° ± 85 °

+ 82,5 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤2,0%

1,0%

Χημική δοκιμή

97 ~ 103%

99,20%

Σχετικές ουσίες

≤1.0%

Πέρασμα

Οι υπολειμματικοί διαλύτες (GC)

Ακετόνη ≤100ppm

Πέρασμα

Μεθανόλη ≤100 ppm

Πέρασμα

Πυριδίνη ≤100ppm

Πέρασμα

συμπέρασμα

Αυτή η δέσμη συμμορφώνεται με το USP315. Συσκευασία & Παράδοση  

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Και ειδικές μεθόδους για να στείλετε στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για την τελωνειακή passAgaranted.  

αναβολικό στεροειδέςαναβολικό στεροειδές

6. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

1. Πλούσια εμπειρία.

Wuhan HeZhong Bio-Chemical Κατασκευή Co, Ltd είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται σε πρώτες σκόνες στεροειδών στην ηπειρωτική Κίνα εδώ και πολλά χρόνια . Δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των στεροειδών σκόνη και φαρμακευτικών πρώτων υλών στην κεντρική περιοχή της Κίνας, αλλά και τις εξαγωγές προς τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής σε άλλη χώρα. Όλες οι σκόνες παρέχονται απευθείας από το εργοστάσιο.

 

2. Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές μας επιτυχίες, καλωσορίστε τα δείγματα, MOQ συνήθως μόνο 10 γραμμάρια για τα στεροειδή.

 

3. Ασφαλής Συσκευασία & Αποτελεσματική Παράδοση

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.

 

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου ASAP και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα. Έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες μας σε όλη τη λέξη και είχαμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.


Hot Tags: safe17-άλφα-μεθυλο τεστοστερόνη μεθυλοτεστοστερόνη ακατέργαστη 99% min χονδρεμπόριο σκόνη στεροειδών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like