Στεροειδής ακατέργαστη δεκανοϊκή τεστοστερόνη

Ο συνδυασμός τεστοστερόνης και δεκανοϊκού τεστοστερόνης είναι τετραστερόνη και ανδρογόνο στεροειδές με έντονο αναβολικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται συνηθέστερα για τη διάθεση στην μάζα και το μέγεθος ενώ αυξάνει την αντοχή.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Πρώτες Στεροειδές Πούδρα Τεστοστερόνη Decanoate καλύτερη προσφοράDecanoate τεστοστερόνης Γρήγορες λεπτομέρειες


Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός παράγοντας διόγκωσης και στην πραγματικότητα είναι ένας από τους καλύτερους γνωστούς κατασκευαστές μυών. Η θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης σε άνδρες για καταστάσεις που σχετίζονται με πρωτογενή και δευτερογενή υπογοναδισμό


όνομα προϊόντος Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη
Ψευδώνυμο τεστοστερόνη caproate, δοκιμή deca
CAS 5721-91-5
MF C29H46O3
MW 442.67
Einecs 227-226-4
Καθαρότητα 99,00%
Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση bodybuilding, κέρδος μυών
Δόση 100mg την εβδομάδα
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αποκωδικοποίηση τεστοστερόνης


Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη είναι μία από τις μεγαλύτερες εστερικές ενώσεις τεστοστερόνης που είναι διαθέσιμες. Η τεστοστερόνη Decanoate απαντάται πιο συχνά σε ενώσεις όπως το Sustanon 250 και στο σύγχρονο μείγμα Omnadren.


Η τεστοστερόνη Decanoate είναι ένα από τα δημοφιλή στεροειδή αναβολικά για Bodybuilding.


Εφαρμογή δεκανοϊκής τεστοστερόνης


Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως οι όρχεις και οι προστάτες.

Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευημερία, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη χρησιμοποιείται συνήθως σε διάλυμα ενδομυϊκής ένεσης, η απορρόφηση ελαίου είναι αργή, η λειτουργία είναι ισχυρή και ανθεκτική, μπορεί να διατηρήσει το χρόνο για μερικές μόνο ημέρες.

Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη είναι ιδανική για τους χρήστες TRT ή HRT καθώς και για να στοιβάζονται με πολύ μεγαλύτερο εστερικό στεροειδές, όπως deca durabolin, για λιγότερο συχνά προγράμματα χορήγησης.


Αντενδείξεις τεστοστερόνης

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Υποψία για εγκυμοσύνη

Ιστορικό ή παρουσία καρκίνου του προστάτη ή του μαστού

Θηλασμός

Υπερευαισθησία στη δραστική ουσία ή σε κάποιο από τα έκδοχα

Απογοητευτική δράση δεκανοανικής τεστοστερόνης

Ηπατοξικά που προκαλούν άγχος στο συκώτι

Γυναικομαστία

Πονοκέφαλοι

Γαστρεντερικό άλγος

Υψηλή πίεση του αίματοςΔοκιμάστε το Decanoate

 


Κύκλος δεκανοϊκού τεστοστερόνης ή ανασκόπηση δόσεωνΕάν συμβεί να συναντήσετε ένα προϊόν decanoate τεστοστερόνης, τα 500mg εβδομαδιαίως θα παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα από έναν χαρακτήρα απόδοσης. Αυτό θα είναι επίσης η πιο τεστοστερόνη που πολλοί άνδρες θα χρειαστούν ποτέ. Ωστόσο, υψηλότερες δόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν απολαμβάνετε ένα ισχυρό επίπεδο ανοχής με δόση 500mg. Τα 750-1000 mg την εβδομάδα δεν είναι ασυνήθιστες δόσεις και είναι καλά ανεκτά από πολλούς άνδρες.


Ωστόσο, αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών και συνιστάται προσοχή. Η ένωση θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της καταστολής της τεστοστερόνης λόγω της χρήσης άλλων αναβολικών στεροειδών. Ορισμένοι αθλητές προτιμούν να βασίζονται σε άλλα στεροειδή για τις ανάγκες απόδοσης τους, αλλά λόγω καταστολής θα χρειαστούν ακόμα κάποια εξωγενή τεστοστερόνη. 250mg κάθε 7-10 ημέρες θα πρέπει να είναι αρκετή τεστοστερόνη για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.Τα πλεονεκτήματά μας


Επαγγελματική Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά και θα προσφέρουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας, αφού θα επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου cindy1114@yccreate.com


Διασφάλιση ποιότητας

Διπλός έλεγχος για την ποιότητα κάθε παρτίδας πριν από την παράδοση στον πελάτη.

Για εμφάνιση, θα κάνουμε φωτογραφίες των προϊόντων εκ των προτέρων. Προσφέρουμε τις φωτογραφίες σας για έγκριση. Ειδικά για ομαλή στερεά, θα ελέγξουμε την εμφάνιση μετά την τήξη για να αποφύγουμε ορατές μολύνσεις.

Για τις βασικές παραμέτρους, αποστέλλουμε δείγματα σε τρίτους που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το COA του κατασκευαστή ή με τη μέθοδο δοκιμής του πελάτη. Εάν υπάρχει ασυμφωνία, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.


Ανταγωνιστική τιμή

Η εκτεταμένη σχέση μας με τους κατασκευαστές στην Κίνα, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικές χημικές ουσίες, τα συστατικά και τα πρόσθετα σε ανώτερη τιμή. Όσο περισσότερο αγοράζετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα λάβετε.


Στο χρόνο παράδοσης

Υποσχόμαστε να παραδίδουμε κάθε παρτίδα προϊόντων εγκαίρως και με τον στόχο που προσφέρει το ποσοστό ικανοποίησης να φθάσει στο 100%.


Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης εξαγωγής, εκτελωνισμού και κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.skype: +8613302415760

email: cindy1114@yccreate.com


σειρά δοκιμών


Hot Tags: Στερεώδη ακατέργαστη τεστοστερόνη Decanoate, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like