Στερεοειδής σκόνη τεστοστερόνης φαινυλοπροπιονικό TPP

Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη έχει το ίδιο αποτέλεσμα παρόμοιων στεροειδών, αλλά η ενδομυϊκή ένεση του χρόνου απόκρισης είναι μεγάλη. Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη έχει τη μικρότερη διάρκεια όλων των εστέρων τεστοστερόνης με εξαίρεση την προπιονική τεστοστερόνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αναβολικό στεροειδές φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη για BodybuildingΚαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια . Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


142


Phenylpropionate τεστοστερόνης Γρήγορες λεπτομέρειες


Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη δεν είναι το «αναποτελεσματικό στεροειδές» που λέγεται ότι είναι. Είναι απλά ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν για να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα στο μικρότερο χρονικό διάστημα, είναι πολύ ανήσυχοι για να δουν τα αποτελέσματα. Αν χρησιμοποιηθεί καλά, το τεστοστερόνη-φαινυλοπροπιονικό είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του.


όνομα προϊόντος Phenylpropionate τεστοστερόνης
Ψευδώνυμο TPP, Δοκιμασία φαινυλοπροπιονικού
CAS 1255-49-8
MF C28H36O3
MW 420,58
Einecs 215-014-4
Καθαρότητα 99,00%
Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση bodybuilding, κέρδος μυών
Μισή ζωή 4 μέρες
Χρόνος ανίχνευσης 18 μήνες
Δόση 125-300 mg δύο φορές την εβδομάδα
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Οφέλη από φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη


Το φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη είναι διαθέσιμο για χορήγηση ως ένεση. Η ένεση έχει ενεργό ζωή 4 έως 5 ημερών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη ή σε συνδυασμό με άλλους εστέρες για θεραπεία αντικατάστασης ανδρογόνου σε αρσενικά με επιβεβαιωμένη ανεπάρκεια τεστοστερόνης.


Η πιο δημοφιλής χρήση της φαινυλοπροπιονικής τεστοστερόνης είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Ένα θετικό χαρακτηριστικό που πρέπει να γνωρίζουν οι bodybuilders γι 'αυτό το θέμα είναι ότι παρενέργειες όπως η κατακράτηση νερού εμφανίζονται πολύ σπάνια. Επίσης, λαμβάνοντας αθλητές τεστοστερόνης φαινυλοπροπιονικού, αναφέρουν αύξηση της όρεξης, επιθετικότητα και δύναμη. Γενικά με τη χρήση τέτοιου είδους τεστοστερόνης με τον σωστό τρόπο τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με άλλα εστέρα τεστοστερόνης αλλά δεν απαιτούν πολύ συχνές ενέσεις και δεν προκαλούν κατακράτηση νερού.


Φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη Τοποθέτηση σε στοίβα


Η φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη στοιβάζεται καλά με άλλες ενώσεις. Προκειμένου να αυξηθεί η πυκνότητα και η μάζα των μυών, συνιστάται να συνδυάζεται με τη δίαιτα και την άσκηση. Ένα καλό φάρμακο που συνδυάζεται ειδικά σε κύκλους κοπής είναι η φαινυλοπροπιονική νανδρολόνη.


Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη Χρήση και δοσολογία:


ενδομυϊκή ένεση κάθε κλάσματος των 10 mg, 25 mg, για ανδρική ορμονική ανεπάρκεια, 1-3 φορές την εβδομάδα, κάθε φορά 5-25 mg.

Η θεραπεία της δυσλειτουργικής αιμορραγίας της μήτρας, 25-50 mg κάθε φορά, μία φορά κάθε δεύτερη ημέρα ένεσης, συνολικά 3-4.

Η θεραπεία του καρκίνου του μαστού και των οστικών μεταστάσεων σε καρκίνο του μαστού, 50-100 mg εγχύθηκε κάθε φορά, 1 φορά την ημέρα, για 2-3 μήνες. θεραπεία της απλαστικής αναιμίας, ημερήσια ή τριτογενής ένεση 1 100mg, χρησιμοποιήστε διαδοχικά 6 μήνες παραπάνω.


Δοκιμάστε το φαινυλοπροπιονικόΣυχνές ερωτήσεις

Ε1: Πώς να ξεκινήσετε παραγγελίες ή να κάνετε πληρωμές;
Α: Πληρωμή από Τ / Τ, Western Union, Money Gram, Bitcoin ή Litecoin


Q2: Πώς να επιβεβαιώσετε την ποιότητα του προϊόντος πριν από την τοποθέτηση των παραγγελιών;
Α: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν δείγματα για ορισμένα προϊόντα, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο το κόστος αποστολής. Μπορείτε να μας στείλετε τις προδιαγραφές και τα αιτήματα των προϊόντων σας, θα κατασκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματά σας. Το COA και η HPLC μπορούν να σας αποσταλούν πριν από την αποστολή. Δοκιμάζουμε τα προϊόντα πριν από τη ναυτιλία για να εγγυηθούμε την ποιότητα.


Q3: Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης;
A: Χρόνος παράδοσης: περίπου 24 ώρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής. (Δεν περιλαμβάνονται οι κινεζικές αργίες)
και θα φτάσει σε σας περίπου 4-7 ημέρες μετά την παρακολούθηση.


Q4: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Η διαφορετική ποσότητα έχει διαφορετική έκπτωση.

Ε5: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;
Α: Πρώτα απ 'όλα, ο ποιοτικός μας έλεγχος θα μειώσει το πρόβλημα ποιότητας σχεδόν στο μηδέν. Αν υπάρχει πρόβλημα πραγματικής ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση.


Ε6: Πώς συσκευάζουμε τα προϊόντα;

Επαγγελματικά μεταμφιεσμένα πακέτα που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες. το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες για το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε δείγμα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Cindy | Ανώτερος Διευθυντής | Foshan Xinhang Bio-Tech

| wechat. +8613302415760
| WhatsApp. +8613302415760
| Wickr: puresteroid
| wkype: +8613302415760
| Email: cindy1114@yccreate.com


Δοκιμάστε το φαινυλ

Hot Tags: Στερεώδη σκόνη τεστοστερόνη Phenylpropionate TPP, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like