Ακατέργαστα αναβολικά στεροειδή 4-Χλωροδεϋδρομεθυλο τεστοστερόνη Δοκιμασία Τορλοβόλης για θεραπεία ανδρικής σεξουαλικής δυσλειτουργίας

Το Clostebol Acetate Powder είναι ένα αδύναμο αναβολικό στεροειδές το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τους αθλητές. Το Clostebol Acetate Powder είναι μια έκδοση της τεστοστερόνης που είναι χλωριωμένη έτσι ώστε να αποτρέπεται η μετατροπή σε διυδροτεστοστερόνη (DHT) ενώ ταυτόχρονα καθιστά τη χημική ανικανότητα μετατροπής σε οιστρογόνα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


1. Αριθ. CAS: 855-19-6
2. Μοριακός τύπος: C21H29Cl03
3. Δοκιμασία: 97.0% ~ 103.0%
4. Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.
5. Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό, Στεροειδή ορμόνη, Anabolin. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες. Λόγω του ότι το φάρμακο δεν είναι 17 αλφα-αλκυλιωμένο στεροειδές, ακόμη και στην από του στόματος μορφή του, η οξική κλεπτοτέλη μπορεί να τρέξει για μακρούς κύκλους χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά το ήπαρ του χρήστη.


3. Εφαρμογές:


Λόγω του ότι το φάρμακο δεν είναι 17 αλφα-αλκυλιωμένο στεροειδές, ακόμη και στην από του στόματος μορφή του, η οξική κλεπτοτέλη μπορεί να διεξαχθεί για μακρούς κύκλους χωρίς σημαντική επιβάρυνση να επιβαρύνει το ήπαρ του χρήστη. Αυτό σε συνδυασμό με την ήπια φύση του φαρμάκου και την περιορισμένη πιθανότητα εμφάνισης σοβαρών παρενεργειών με τη χρήση οξικού στεαττεβόλης το καθιστά σχετικά ασφαλή για τους περισσότερους χρήστες. Οι κύκλοι που διαρκούν μερικούς μήνες δεν είναι ασυνήθιστοι και δεν πρέπει να είναι επιζήμιοι για τη γενική υγεία του ατόμου εάν λαμβάνονται τακτικές προφυλάξεις, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να προκύψουν επιπλοκές με οποιοδήποτε αναβολικό / ανδρογόνο στεροειδές, ακόμη και όταν τα εν λόγω στεροειδή θεωρούνται να είναι ήπια στη φύση.
Όσον αφορά τη συχνότητα που απαιτείται για τη δοσολόγηση, η στοματική εκδοχή του φαρμάκου πρέπει να χορηγείται περίπου δύο φορές την ημέρα για να διατηρηθεί κάποια από την ένωση που είναι ενεργή στο σώμα του χρήστη. Η ενεργός ζωή είναι περίπου οκτώ έως δώδεκα ώρες, έτσι ώστε οι δόσεις δύο φορές ημερησίως να είναι επαρκείς. Όσο για την ενέσιμη έκδοση του οξικού βολτατερόλη, οι ενέσεις κάθε μέρα ή κάθε άλλη μέρα είναι απαραίτητες για να διατηρηθούν αρκετά σταθερά επίπεδα της ένωσης είναι το σύστημα του χρήστη.
Οι ποσότητες δοσολογίας θα ποικίλουν ανάλογα με την εκδοχή του φαρμάκου που επιλέγει να χορηγήσει. Για τους άνδρες χρήστες που χορηγούν την από του στόματος έκδοση της οξικής στενοτερόλης, οι δόσεις που κυμαίνονται από περίπου 25-70 χιλιοστόγραμμα ημερησίως θα πρέπει να παράγουν καλά αποτελέσματα στους περισσότερους χρήστες. Όσο για το ενέσιμο, οι δόσεις που κυμαίνονται από 20-40 χιλιοστόγραμμα ημερησίως πρέπει να είναι περισσότερο κατάλληλες για τους άνδρες χρήστες, ξεχνώντας βεβαίως ότι η ενέσιμη μορφή πρέπει να χορηγείται τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα.
Για γυναίκες γυναίκες 10 mg ανά ημέρα της στοματικής έκδοσης της ένωσης θα ήταν ένα καλό σημείο εκκίνησης για να μετρηθεί η δοσολογία που απαιτείται για το χρήστη, με υψηλότερες δόσεις φυσικά να είναι διαπραγματεύσιμες μόλις κανείς ξέρει πώς ανέχονται το φάρμακο. Για τις ενέσιμες δόσεις των 50 έως 100 χιλιοστογραμμάρια την εβδομάδα είναι φαινομενικά ο κανόνας για τους περισσότερους χρήστες.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος Οξικό Closterol
Αλλο όνομα Turinabol
Αριθμός μητρώου CAS 855-19-6
Μοριακός τύπος C21H29Cl03
Χημική δοκιμή 99%
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Πακέτο 1 kg φύλλο αλουμινίου ή όπως απαιτείται
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
Αποστολή Με γρήγορο κούριερ
Ναυτιλία χρόνος οδήγησης Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Επιλογές πληρωμής Western Union, MoneyGram, T / T
Τιμή Διαπραγμάτευση

1. Οι συσκευασίες αποστέλλονται γενικά εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή

2.Μετά την αποστολή θα παρέχουμε: αριθμό παρακολούθησης, εικόνες με το δέμα σας,

3.Μεταφορές: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS κλπ.

4. Μεταφορά για μεγάλες ποσότητες

5. Χρόνος αποστολής: Οι περισσότερες χώρες μπορούν να φτάσουν μέσα σε 3-10 ημέρες από πόρτα σε πόρτα


αναβολικό στεροειδές7b92a17107e4b8bde09c5754efa0fc0


Vulvan;

Hot Tags: ακατέργαστα αναβολικά στεροειδή 4-χλωροδεϋδρομεθύλ τεστοστερόνη δοκιμή turinabol για θεραπεία ανδρικής σεξουαλικής δυσλειτουργίας, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like