Proviron (μεστερόλη) CAS.1424-00-6

Proviron (μεστερόλη) CAS.1424-00-6

Mesterolone Είναι ένα αναβολικό στεροειδές που κυκλοφορεί από τα εμπορικά σήματα Proviron, Pluriviron και Vistimon. Αυτή τη στιγμή είναι παράνομη στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι σκοπός της είναι κυρίως η αθλητική και η ενίσχυση της μυϊκής μάζας για τους bodybuilders και τους αθλητές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Proviron / Mesterolone στεροειδές σκόνη για την οικοδόμηση μυών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε ηγετική εταιρεία στην Κίνα προμήθεια στεροειδή, πεπτίδια και sarms.Mesterolone (Proviron) ως από του στόματος στεροειδές, πήραμε καλή ανατροφοδότηση από customer.We έχουν ακατέργαστο pwoder και τελικό πετρέλαιο για proviron.


Μεστερόλη-Καλύτερο Proestrogen Proviron

Ψευδώνυμο: Proviron

Αριθμός CAS: 1424-00-6

Αριθμός Einecs: 215-836-3

MF: C20H32O2

ΜΒ: 304,47

Καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλοειδής σκόνη, διαλυτή σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρας, οξικός αιθυλεστέρας, αδιάλυτος σε νερό.


Προσδιορισμός:


ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περιγραφή

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Διαλυτότητα

Πρακτικά αδιάλυτο στο νερό, ελεύθερα διαλυτό σε ακετόνη


και σε αλκοόλη, διαλυτή στα λιπαρά έλαια.

Ταυτοποίηση

IR

Θετικός

Δοκιμασία (επί ξηρού bsis)

97,0 ~ 103,0%

98,60%

Ειδική περιστροφή

+ 84 ° ± 90 °

+ 85,9 °

Απώλεια στο στέγνωμα

Μέγιστο 0,5%

0,28%

Σχετικές ουσίες

Οποιαδήποτε πρόσμειξη: 0,5% μέγ

<>

Σύνολο: 1,0% μέγ

<>

Όριο παραβίασης: 0,05% μέγ

<>

συμπέρασμα

Η προδιαγραφή είναι σύμφωνη με το πρότυπο BP2005


Περιγραφή:

Mesterolone Είναι ένα αναβολικό στεροειδές που κυκλοφορεί από τα εμπορικά σήματα Proviron, Pluriviron και Vistimon. Αυτή τη στιγμή είναι παράνομη στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι σκοπός της είναι κυρίως η αθλητική και η ενίσχυση της μυϊκής μάζας για τους bodybuilders και τους αθλητές. Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί νόμιμα για την ενίσχυση των αρσενικών. Λαμβάνεται από το στόμα σε μορφή δισκίου. Είναι μέρος μιας κατηγορίας φαρμάκων που είναι γνωστά ως ανδρογόνα ή αρσενικές ορμόνες και συνήθως λαμβάνεται σε επαφή με τεστοστερόνη, μια σημαντική αρσενική ορμόνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαταραχών στις οποίες το σώμα δεν παράγει αρκετές αρσενικές ορμόνες φυσικά ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των ήδη φυσιολογικών επιπέδων αρσενικών ορμονών για συσσώρευση μυών. Αυτό γίνεται αναστέλλοντας την παραγωγή οιστρογόνων, αυξάνοντας την ισχύ της τεστοστερόνης, αυξάνοντας την πυκνότητα των μυών και τη σκληρότητα και μειώνοντας τη λίμπιντο. Λέγεται σε άλλα μέρη να αυξήσει τη λίμπιντο, να βελτιώσει την υγεία, να δώσει μια αίσθηση γενικής ευημερίας και ενέργειας και να αποκαταστήσει τη νεανικότητα στους ενήλικες άνδρες. Μερικοί γιατροί συνταγογραφούν το mesterolon για τα συμπτώματα της αρσενικής εμμηνόπαυσης, τα οποία οι άνδρες γνωρίζουν ως επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται με την ηλικία. Μπορεί επίσης να συνταγογραφηθεί για μερικούς τύπους σεξουαλικής δυσλειτουργίας, όπως αδιαφορία, ανικανότητα και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων.


steroid


Εφαρμογή:

Χρησιμοποιείται στη θεραπεία του υπογναδισμού και της υπογονιμότητας του σπέρματος.

Η μεστερόλη είναι ένα στοματικά εφαρμόσιμο ανδρογόνο και το παράγωγο της DHT πωλείται υπό την επωνυμία proviron. Στα τέλη της δεκαετίας του 70 και στις αρχές της δεκαετίας του 80 ο Mestero μοναχός χρησιμοποιήθηκε με κάποια επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης. Τόσο η ομάδα με βερερόλη όσο και το εικονικό φάρμακο βελτιώθηκαν σημαντικά και δεν υπήρξαν στατιστικά σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. ένα άλλο, 100 mg σιπιονικό μπιστερολόνη χορηγήθηκε δύο φορές το μήνα, η μεστερόλη είναι σχετικά ασθενής ανδρογόνο και σπάνια χρησιμοποιείται για θεραπείες αντικατάστασης.


Δόση:

Οι τυπικές δόσεις του Proviron για τη θεραπεία της ανδρογόνου ή της αρσενικής γονιμότητας θα πέσουν κανονικά στην περιοχή των 50-75 mg ημερησίως. Κανονικά η συνολική δοσολογία χωρίζεται σε 2-3 δόσεις των 25 mg ημερησίως. Σε σχέδια ανεπάρκειας ανδρογόνων, η συνολική δοσολογία σχεδόν πάντα αρχίζει στα 75 mg ημερησίως και σιγά-σιγά μειώνεται στα 25-50 mg την ημέρα ανάλογα με την ανάγκη του ασθενούς.

Σε μια ικανότητα απόδοσης, οι δόσεις Proviron κυμαίνονται κανονικά από 50-150mg ημερησίως. Οι περισσότεροι άνδρες, ωστόσο, θα βρουν 100mg την ημέρα ως ελάχιστη ευεργετική δόση με τόσο 100mg όσο και 150mg που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Η συνολική χρήση θα διαρκεί κανονικά μεταξύ 8-12 εβδομάδων. Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί ένα σημείο κολλήματος σε ένα κύκλο, πείτε προς το τέλος ενός κύκλου μια πορεία 6 εβδομάδων του Proviron να κάνει το τέχνασμα.


Συνταγή:

Proviron Συνταγογραφικές Μετατροπές Συνταγές 20ml @ 50mg / ml

1 γραμμάριο Proviron

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

8,4 ml PEG 300

10,5 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


Απόδοση Δείκτες Proviron:

Για τους σκοπούς της βελτίωσης της απόδοσης, οι καθιερωμένες δόσεις του Proviron θα πέσουν στα 50-150mg ανά ημέρα. Τα 50 mg ημερησίως μπορούν να προσφέρουν ένα πλεονέκτημα, αλλά οι περισσότεροι άνδρες θα βρουν τις δόσεις Proviron στην περιοχή των 100-150 mg ανά ημέρα για να είναι πολύ πιο ευεργετικές και πολύ καλά ανεκτές. Κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να χρειάζεται δόση άνω και πέραν των 150 mg ημερησίως. στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει όφελος που μπορεί να επιτευχθεί με υψηλότερες δόσεις που δεν μπορούν να ληφθούν με 150mg. Αυτή δεν είναι μια αρχή που ισχύει με πάρα πολλά στεροειδή, αλλά ισχύει σίγουρα εδώ.


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157


Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας

1) Αγορές

Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.

2) Επιθεώρηση

Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.

3) Παραγωγή

α) Κάθε αερομεταφορέας πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.

β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.

4) Πριν από την πώληση

Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.

Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


Εξυπηρέτηση μετά την πώληση:

1. Θα στείλουμε τα αγαθά εντός 3 ημερών μετά από τις πληρωμές σας. Εάν θέλετε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη σειρά, παρακαλώ πείτε μου μέσα σε 24 ώρες αφού τελειώσετε την πληρωμή ... Έτσι και οι δύο μπορούν να κάνουν το καλύτερο από την κακή συμφωνία.

2. Θα στείλουμε τα αγαθά που παραγγείλατε από εμάς μέσω του EMS, της DHL, της UPS ή της FedEx. Θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιοι courier εξαρτώνται από διαφορετικές χώρες. Για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.

3. Ως συνηθισμένο μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7days.If τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν έχουν ληφθεί για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αμέσως.

Τιμή εργοστασίου, καθαρή ένεση, καλύτερη πίστωση.

anabolic

Hot Tags: proviron (mesterolone) cas.1424-00-6, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like