Στοματικό στεροειδές σύνθετο Mesterolone / Proviron Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Το Proviron είναι ένα παραγόμενο από το στόμα ανδρογόνο και παράγωγο διυδροτεστοστερόνης (DHT). Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, χρησιμοποιήθηκε με κάποια επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης. Όπως και με την DHT, η δραστηριότητα αυτού του στεροειδούς είναι αυτή ενός ισχυρού ανδρογόνου το οποίο δεν αρωματοποιεί τα οιστρογόνα. Το Provironis χρησιμοποιείται γενικά για τη θεραπεία διαφόρων τύπων σεξουαλικής δυσλειτουργίας, που συχνά προκύπτουν από χαμηλό ενδογενές επίπεδο τεστοστερόνης. Μπορεί συνήθως να αντιστρέψει τα προβλήματα της σεξουαλικής αδιαφορίας και της ανικανότητας, και μερικές φορές χρησιμοποιείται για να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Το Proviron είναι ένα παραγόμενο από το στόμα ανδρογόνο και παράγωγο διυδροτεστοστερόνης (DHT). Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, χρησιμοποιήθηκε με κάποια επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης.

Όπως και με την DHT, η δραστηριότητα αυτού του στεροειδούς είναι αυτή ενός ισχυρού ανδρογόνου το οποίο δεν αρωματοποιεί τα οιστρογόνα. Το Provironis χρησιμοποιείται γενικά για τη θεραπεία διαφόρων τύπων σεξουαλικής δυσλειτουργίας, που συχνά προκύπτουν από χαμηλό ενδογενές επίπεδο τεστοστερόνης. Μπορεί συνήθως να αντιστρέψει τα προβλήματα της σεξουαλικής αδιαφορίας και της ανικανότητας, και μερικές φορές χρησιμοποιείται για να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.2. Προδιαγραφές:

Μεστερόνη

Χημική ονομασία: 17β-υδροξυ-1α-μεθυλο-5αλφα-ανδροσταν-3-όνη

CAS: 1424-00-6
EINECS: 215-836-3
Εμφάνιση:   Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατασκευαστής: HE ZHONG

Χρόνος παράδοσης: εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Διανομή:   EMS,   DHL,   TNT , FedEx, UPS


3. Εφαρμογές:

Χρήση:   Το Proviron είναι χρήσιμο σε στοίβες λόγω της μοναδικής ικανότητάς του να κρατάει το σώμα από το να μετατρέψει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα, δίνοντας έτσι στην τεστοστερόνη ένα καλύτερο αναβολικό αποτέλεσμα.

Η τυπική δόση για τους άνδρες είναι ένα έως τέσσερα 25 mg ανά ταμπλέτες την ημέρα. Αυτό είναι ένα επαρκές ποσό για την πρόληψη της γυναικομαστίας, το φάρμακο χρησιμοποιείται συχνά σε όλο τον κύκλο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, συχνά συνδυάζεται με το Nolvadex (κιμοξείδιο της ταμοξιφένης) ή το Clomid (κιτρικό κλομιφαίνιο) όταν λαμβάνονται πολύ βαριά οιστρογόνα στεροειδή (Dianabol, τεστοστερόνη κλπ.).

Η χορήγηση 50 mg Proviron και 20 mg Nolvadex καθημερινά έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι πολύ ασυνήθιστο να απαιτούνται υψηλότερες δοσολογίες. Και ακριβώς όπως συζητήσαμε για τις γυναίκες, η ανδρογόνος φύση αυτής της ένωσης είναι πολύ ευπρόσδεκτη κατά την προετοιμασία του διαγωνισμού. Εδώ και πάλι το Proviron θα πρέπει να ωφελεί αισθητά τη σκληρότητα και την πυκνότητα του μυός, αυξάνοντας ταυτόχρονα την τάση να καίει μεγαλύτερη ποσότητα σωματικού λίπους


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος

Μεστερόνη

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη  

Πακέτο

1 kg φύλλο αλουμινίου όπως απαιτείται

S hipping

Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx ..

S hipping χρόνο οδήγησης

Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Όροι πληρωμής

Western Union, Money Gram, T / T, PayPal

Τιμή

Διαπραγματεύσιμος


5. Συσκευασία & Παράδοση  

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Και ειδικές μεθόδους για να στείλετε στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για την τελωνειακή passAgaranted.  

αναβολικό στεροειδέςαναβολικό στεροειδές

6. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  1. Wuhan HeZhong Βιο-Χημική Κατασκευή Co, Ltd.is ένα επαγγελματικό πρότυπο GMP ακατέργαστη σκόνη κατασκευής που έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, και όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο απευθείας-πώληση, και είναι κορυφαία ποιότητα.

2. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 3000t / month.

3. Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη δυναμική παράδοση 12 ώρες για τα τελωνεία. Και 100% να περάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

4. Οι περισσότερες από τις σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα και μπορούν να αποσταλούν μέσα σε 12 ώρες.

5. Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη παράδοση και ασφάλεια Παράδοση από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, κλπ.Hot Tags: από το στόμα στεροειδή ένωση mestehlírolone / proviron λευκή κρυσταλλική σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like