Musle Κατασκευάστε στεροειδή Homebrew Halotestin / Fluoxymesterone

Το Halotestin είναι στεροειδές από του στόματος. Η ουσία φλουοξυμεστερόνη είναι πρόδρομος της μεθυλοτεστοστερόνης. Μέσα από τις αλλαγές στη χημική δομή, έγινε πολύ πιο ανδρογόνο από την τεστοστερόνη. Το αναβολικό συστατικό είναι μόνο ελαφρώς έντονο. Με βάση τα χαρακτηριστικά του, το Halotestin χρησιμοποιείται κυρίως όταν ο αθλητής ενδιαφέρεται περισσότερο για τη συγκέντρωση δύναμης παρά για το κέρδος μυών. Οι Powerlifters και οι αρσιβαρίστες που πρέπει να παραμείνουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία βάρους χρησιμοποιούν συχνά αυτό το φάρμακο επειδή ενδιαφέρονται πρωτίστως για κέρδος δύναμης χωρίς προσθήκη σωματικού βάρους.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων


Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Φλουοξυμεστερόνη

Συνώνυμα: Φλουοξυμεστερόνη; Halotestin; Ακατέργαστο στεροειδές για bodybuilding

CAS: 76-43-7

EINECS: 200-961-8

Δοκιμασία: 99% min

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατασκευαστής: HE ZHONG

Χρόνος παράδοσης: εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό, ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες. Είναι ένα αναβολικό στεροειδές με ισχυρές ανδρογονικές ιδιότητες που έχει χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία του υπογναδισμού, της καθυστερημένης εφηβείας στους άνδρες και στη θεραπεία των νεοπλασμάτων του μαστού στις γυναίκες


 

2. Προδιαγραφές:


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Ασπρη σκόνη
Ταυτοποίηση ΑΒ Θετικός
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 102,0% 98.70%
Ειδική περιστροφή + 104 ° ± 112 ° + 107.8 °
Απώλεια στο στέγνωμα 1,0% μέγ 0,36%
Χρωματογραφική καθαρότητα απλή πρόσμειξη: 1,0% μέγ <>

συνολικές ακαθαρσίες: 2,0% μέγ <>
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεται
Υπολειμματικοί διαλύτες πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεταισυμπέρασμα Η προδιαγραφή είναι σύμφωνη με το πρότυπο USP30


3. Εφαρμογές:

 

Η φλουοξυμεστερόνη είναι στεροειδές που προέρχεται από τεστοστερόνη και έχει μια ομάδα 11-βήτα συνδεδεμένη με αυτήν για να αναστέλλει την αρωματοποίηση, αν και είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε μείωση 5-άλφα και μπορεί συνεπώς να προκαλέσει παρενέργειες που σχετίζονται με DHT, όπως η ακμή και η τριχόπτωση. Μεταβολίζεται κυρίως από 6-β-υδροξυλίωση, 4-ενέωση, 3-κετο-αναγωγή και 11-υδροξυ-οξείδωση. Γνωρίζουμε αυτό με την ταυτοποίηση 4 συγκεκριμένων μεταβολιτών και την προσωρινή ταυτοποίηση τουλάχιστον 3 άλλων μεταβολιτών. Η ανίχνευση του Halo στα ούρα είναι δυνατή για τουλάχιστον 5 ημέρες μετά από μια απλή από του στόματος δόση των 10 mg σε μη ενήλικα αρσενικά που δεν είχαν λάβει προηγουμένως θεραπεία, παρακολουθώντας την παρουσία 2 μεταβολιτών, καθώς το μητρικό φάρμακο δεν είναι ανιχνεύσιμο περισσότερο από 1 ημέρα μετά τη δόση (12) . Ωστόσο, η ηθική πυξίδα του αθλητικού κόσμου, η ΔΟΕ, έχει αναπτύξει μια δοκιμή για τους μεταβολίτες της φλουοξυμεστερόνης που θα τις ανιχνεύσει για έως και 2 μήνες μετά την παύση της χρήσης.

Η φλουοξυμεστερόνη δεν είναι σε μεγάλη ζήτηση στο bodybuilding παρά μόνο ως φάρμακο πριν από το διαγωνισμό και πιθανότατα θα βρεθεί να κυκλοφορεί σε αθλητικούς κύκλους και κύκλους ανύψωσης, όπου χρησιμοποιείται πιο συχνά σε έναν κύκλο.


 

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες

 

Δοσολογία Halotestin / Fluoxymesterone
Το Halotestin χρησιμοποιείται ιδανικά από άνδρες αθλητές σε ημερήσιες δόσεις των 25-50mg, συνήθως 1 έως 4 φορές την ημέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Αυτό το αναβολικό στεροειδές είναι γενικά στοιβαγμένο με κυτταρινικό τεστοστερόνη, τενονσόνη τεστοστερόνης ή εναιώρημα τεστοστερόνης ή με Winstrol, Anavar , και Anadrol. Θεωρείται ότι είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση από το Dianabol, ο Halotestin είναι επίσης στοίβα με Anadur, Deca Durabolin, Equipoise και Primobolan Depot. Μια στοίβα Halotestin 20-30mg και Enanthate τεστοστερόνης 400-800mg θεωρείται από τους εκπαιδευτές γυμναστικής και τα αθλητικά λεωφορεία ως η καλύτερη στοίβα για να αποκτήσουν μυϊκή μάζα και δύναμη σώματος. Η συνιστώμενη δόση του Halotestin για τα υπογονικά αρσενικά είναι 5-20mg κάθε μέρα και οι γυναίκες με προχωρημένο καρκίνο του μαστού μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το φάρμακο σε ημερήσιες δόσεις των 10-40mg.


Υψηλότερες δόσεις Halotestin μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν το άτομο έχει χρησιμοποιήσει προηγουμένως το στεροειδές και έχει θετική ανταπόκριση από τις δόσεις Halotestin βάσης. Εάν αυτή είναι η πρώτη απόπειρα σας με αυτή τη σύνθετη υψηλή δόση Halotestin δεν πρέπει να επιχειρηθεί. Οι υψηλές δόσεις Halotestin θα πέσουν στην περιοχή των 30-40 mg ημερησίως. Αυτές οι δόσεις θα αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο που σχετίζεται με τη χρήση, ειδικά καθώς σχετίζεται με το στρες του ήπατος. Είναι δυνατή η συμπλήρωση εντός αυτού του εύρους χωρίς βλάβη, αλλά τέτοιες δόσεις δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται εκτός αν χρειαστεί.

Σημαντική σημείωση - Οι δόσεις Halotestin πάνω από 40 mg ημερησίως θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και θα τονίσουν το ήπαρ. Η βλάβη του ήπατος θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη εάν οι δόσεις Halotestin ξεπεράσουν τα 40 mg ημερησίως.5, Προδιαγραφές προϊόντων


Ονομα προϊόντος

Φλουοξυμεστερόνη

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Χημική δοκιμή

99% min

Μοριακός τύπος

C20H32O2

Μοριακό βάρος

304,47

Πακέτο

1 kg φύλλο αλουμινίου όπως απαιτείται

Αποστολή

Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx ..

Ναυτιλία χρόνος οδήγησης

Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Οροι πληρωμής

Western Union, Money Gram, T / T, PayPal

Τιμή

Διαπραγματεύσιμος

 

6.Συσκευασία & Παράδοση:


Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Και ειδικές μεθόδους για να στείλετε στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για την τελωνειακή passAgaranted.  


7. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

1. Wuhan HeZhong Βιο-Χημική Κατασκευή Co, Ltd.is ένα επαγγελματικό πρότυπο GMP ακατέργαστη σκόνη κατασκευής που έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, και όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο απευθείας-πώληση, και είναι κορυφαία ποιότητα.

2. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 3000t / month.

3. Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη δυναμική παράδοση 12 ώρες για τα τελωνεία. Και 100% να περάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

4. Οι περισσότερες από τις σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα και μπορούν να αποσταλούν μέσα σε 12 ώρες.

5. Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη παράδοση και ασφάλεια Παράδοση από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, κλπ.
Hot Tags: musle οικοδόμηση homebrew στεροειδή halotestin / fluoxymesterone, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like