Υγεία Στόρουστονη Μείγμα Τεστοστερόνης Σουστανόνη Πρωτεΐνη Πρωτεΐνης Πρωτεΐνης

Το Sustanon-250 είναι ένα μείγμα τεστοστερόνης που αναπτύχθηκε αρχικά από την Organon σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πιο κατάλληλη τεστοστερόνη για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Η ιδέα ήταν απλή. δημιουργούν μια τεστοστερόνη που μπορεί να εγχέεται λιγότερο συχνά και εξακολουθεί να διατηρεί τα επίπεδα με σταθερό ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα

Λεπτομέρειες προϊόντος


 

Υγεία της σπονδυλικής στήλης μίξης τεστοστερόνη σουστανόνη Πρωτεΐνη πρώτης τεστοστερόνης  

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήλθατε στην επαφή Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492,   email: liuxf@yccreate.com.

Το Sustanon-250 είναι ένα μείγμα τεστοστερόνης που αναπτύχθηκε αρχικά από την Organon σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πιο κατάλληλη τεστοστερόνη για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Η ιδέα ήταν απλή. δημιουργούν μια τεστοστερόνη που μπορεί να εγχέεται λιγότερο συχνά και εξακολουθεί να διατηρεί τα επίπεδα με σταθερό ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

2. Προδιαγραφές:

 

Το Sustanon αναμειγνύεται με τεστοστερόνη
Κύρια συστατικά: προπιονική τεστοστερόνη, φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη, ισοοξαπική τεστοστερόνη, δεκανοϊκή τεστοστερόνη.

250 mg ανά χιλιοστόλιτρο έχει ως εξής:
Προπιονική τεστοστερόνη - 30 mg
Τεστοστερόνη-φαινυλοπροπιονικός εστέρας -60 mg
Τεστοστερόνη-ισοκαπροϊκό - 60 mg
Τεστοστερόνη-δεκανοϊκό -100mgΑριθμός: κάθε 25%.

Alias: omnadren; sustanon; omnis; μίγμα τεστοστερόνης; μικτή τεστοστερόνη

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατασκευαστής: HE ZHONG  

Χρόνος παράδοσης: εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

Χρήση: Αυτοί οι εστέρες καθιστούν το Sustanon μία από τις πιο μακροχρόνιες στεροειδείς ενώσεις που διατίθενται σήμερα. Είναι ένα ιδανικό έτοιμο για το μέγεθος και την αύξηση της μυϊκής δύναμης.


Το Sustanon-250 είναι ένα μείγμα τεστοστερόνης που αναπτύχθηκε αρχικά από την Organon σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πιο κατάλληλη τεστοστερόνη για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Η ιδέα ήταν απλή. δημιουργούν μια τεστοστερόνη που μπορεί να εγχέεται λιγότερο συχνά και εξακολουθεί να διατηρεί τα επίπεδα με σταθερό ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα καλά νέα για τους ασθενείς με HRT είναι ότι η ιδέα έγινε πραγματικότητα. τα κακά νέα για τον ενισχυτή απόδοσης δεν είναι αυτά που τους βοηθούν καθόλου. Δεν είπαμε ότι το Sustanon-250 είναι άχρηστο στους αθλητές, μακρυά από αυτό, αλλά οι αρχές απελευθέρωσης του χρόνου έχουν πολύ λίγη αξία γι 'αυτούς επειδή χρειάζονται αναγκαστικά περισσότερη τεστοστερόνη από έναν ασθενή με HRT και θα πρέπει να διατηρήσουν επίπεδα σε μέγιστο εύρος. εξηγήστε καλά καθώς συνεχίζουμε.

 

 

3. Εφαρμογή:

 

Το Sustanon είναι επίσης σχετικά ήπιο στις οιστρογονικές παρενέργειες όπως η γυναικομαστία και η κατακράτηση νερού. Δόσεις από 250 mg έως 1000 mg την εβδομάδα συνιστώνται για να διατηρηθεί ένα ισορροπημένο επίπεδο τεστοστερόνης, αν και το Sustanon θα παραμείνει ενεργό στο σώμα για ένα ολόκληρο μήνα.

 

Σε υψηλότερες δόσεις, τα οιστρογόνα αποτελέσματα μπορεί να είναι σοβαρά και συνιστώνται αντι-οιστρογόνα όπως το Nolvadex ή το Proviron. Η λήψη του Sustanon θα μειώσει επίσης τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα, ώστε να είναι επιθυμητή και η μετακυτταρική θεραπεία της HCG ή Clomid.

 

 

4. Ειδικές προδιαγραφές:

 

Ονομα προϊόντος

Τεστοστερόνη Sustanon

Εμφάνιση

λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Πακέτο

1 kg φύλλο αλουμινίου όπως απαιτείται

Αποστολή

Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx ..

Ναυτιλία χρόνος οδήγησης

Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Οροι πληρωμής

Western Union, Money Gram, T / T, PayPal

Τιμή

Διαπραγματεύσιμος

 

5. Συσκευασία & Παράδοση

 

1. Επαρκές απόθεμα, ώστε να μπορέσουμε να το παραδώσουμε αμέσως την ίδια μέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή

2. Εξειδικευμένος και επαγγελματικός εφοδιαστικός πράκτορας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη παράδοση και ασφαλή αποστολή

3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια έως 100 κιλά σκονών ταυτόχρονα στον προορισμό σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.

4. Οι συσκευασίες των εικόνων και του κωδικού πρόσδεσης παρέχονται εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα.

5. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.

 

Κτίριο μυών

6. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

1. Wuhan HeZhong Βιο-Χημική Κατασκευή Co, Ltd είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται σε πρώτες σκόνες στεροειδών στην ηπειρωτική Κίνα. Δεν είναι μόνο ο κορυφαίος κατασκευαστής των στεροειδών σκόνη και φαρμακευτικών πρώτων υλών στην κεντρική περιοχή της Κίνας, αλλά και τις εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σκόνες παρέχονται απευθείας από το εργοστάσιο.

2. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Η μηνιαία παραγωγή υπερβαίνει τα 100kgs.   Λατρεύουμε πολλούς πιστούς πελάτες που υπηρετούν σε γυμναστήρια, αθλητικούς αγώνες, ιατρικά ιδρύματα, κλινικές και ούτω καθεξής

3. Προϊόντα υψηλής ποιότητας με την πιο ανταγωνιστική τιμή. Δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμα.

4. Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία. Γρήγορη και ασφαλής παράδοση από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, κλπ.

5. Ευέλικτοι και ανεξέλεγκτοι όροι πληρωμής

6. Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και online 24/7 και έγκαιρη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

πληρωμή, μεταφορά

 

Hot Tags: υγεία σόστερνο μίγμα τεστοστερόνη sustanon ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like