Andriol Undecanoate τεστοστερόνης για την ανάπτυξη μάζας μυών

Το τεστοστερόνη-φαινυλοπροπιονικό έχει τη μικρότερη διάρκεια όλων των εστέρων της τεστοστερόνης, με εξαίρεση την προπιονική τεστοστερόνη, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χαρακτηρίστηκε αναποτελεσματικός. Με διάρκεια 3 έως 4 ημερών στο σώμα, αποτρέπει την κατακράτηση νερού στους μυς του σώματος πιο εύκολα από την έκδοση μεγάλων εστέρων. ένα πολύ επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτό. Μετά τη χρήση της τεστοστερόνης-φαινυλοπροπιονικού, τα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται σε ένα γρήγορο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, ένας αθλητής θα νιώθει επιθετικός και ισχυρότερος. Αυτός θα έχει αυξημένη όρεξη. δεν είναι περίεργο η χρήση της τεστοστερόνης-φαινυλοπροπιονικού για τη θεραπεία των ανθρώπων με μυϊκές σπατάλες ασθένειες. Για εκείνους που έχουν προβλήματα με ενέσεις, αυτό μπορεί να μην είναι το στεροειδές για εσάς δεδομένου ότι οι ενέσεις είναι ο μόνος τρόπος χορήγησης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Διαθέτει: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

 

Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη  

Συνώνυμα :: Andriol

CAS ΝΟ .: 5949-44-0

EINECS: 227-712-6

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση
Λύση : Είναι σε χλωροφόρμιο ή βενζόλιο, εύκολα παραγεμισμένο, διαλυμένο σε αιθανόλη, ελαφρώς διαλυτό σε φυτικό έλαιο, αδιάλυτο στο νερό.

Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία του είναι να προάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και τη δύναμη και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών.

 

 

Περιγραφές

 

Οι αθλητές συνήθως βρίσκουν ότι σε δόσεις μικρότερες από 240mg ημερησίως (6 κάψουλες) τα αποτελέσματα γενικά δεν φαίνονται καθόλου και 240mg εστέρα τεστοστερόνης ημερησίως, το πρωτογενές αρσενικό ανδρογόνο, και μόνο ένα πενιχρό αποτέλεσμα. Όταν οι δόσεις γίνονται υψηλότερες, ίσως 8-10 κάψουλες (320-400mg), η νέα μυϊκή ανάπτυξη είναι ελαφρώς μέτρια στην καλύτερη περίπτωση, αλλά δεν αναφέρουν ποτέ απίστευτα ογκώδη κέρδη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό το στρες μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική βλάβη στους ιστούς του ήπατος, έτσι ώστε οι σχεδιαστές αυτού του στεροειδούς να αναζητήσουν έναν άλλο τρόπο προστασίας του μορίου της τεστοστερόνης. Με το Andriol, αυτό επιτεύχθηκε κάνοντας μια μορφή τεστοστερόνης που θα απορροφάται από το λεμφικό σύστημα. Αυτό οφείλεται στην υψηλή του διαλυτότητα σε λιπαρά που προκαλείται από τον εστέρα και στο εναιώρημα του σε έλαιο.

Έχοντας θεωρηθεί ότι η ένωση που απορροφάται με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ συμφέρουσα, καθώς επιτρέπει στο στεροειδές να παρακάμψει την καταστρεπτική πρώτη διέλευση μέσω του ήπατος. Αυτό θα επιτρέψει στην ένωση να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος άθικτη, χωρίς να χρειάζεται σκληρή χημική μεταβολή. Ο εστέρας διακόπτεται μόλις κυκλοφορήσει φυσικά, αποδίδοντας ελεύθερη ενεργή φαρμακοκινητική της στοματικής τεστοστερόνης. Στο σχεδιασμό αυτό το στεροειδές φαίνεται να είναι ενδεκανοϊκό ά που είναι απόλυτα ασφαλές από το ήπαρ και από του στόματος ενεργό μορφή τεστοστερόνης.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

 

Όνομα προϊόντος: Undecanoate τεστοστερόνης

Μοριακός τύπος: C30H48O3

Μοριακό Βάρος: 456,70

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Δοκιμασία: 97,0% ~ 103,0%.

Συσκευασία: Τσάντα από φύλλα όπως απαιτείται

Ναυτιλία: Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx ..

Ονομα προϊόντος

Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη  

Μοριακός τύπος

C30H48O3

Μοριακό βάρος

456,70

Μοριακή δομή

 

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Χημική δοκιμή

97,0% ~ 103,0% .

Πακέτο

F σακούλα λαδιού όπως απαιτείται

Αποστολή

Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx ..

 

 

 

 

COA

 

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συμμορφώνομαι

Απώλεια στο στέγνωμα

0,5%

0,24%

Οπτική περιστροφή

+ 68 ° ± 72 °

71,0 °

Σημείο τήξης

60-65 ° C

61-63 ° C

(HPLC)

97-103.0%

98,65%

Ελεύθερο οξύ

Μέγιστο 0,5%

0,35%

συμπέρασμα

Το προϊόν aboye συμμορφώνεται με το πρότυπο ανάλυσης

 

 

Οροι πληρωμής

 

Οι τραπεζικές μεταφορές, T / T, Western Union ή Moneygram είναι επίσης αποδεκτές!

 

 

Υπεροχή

 

1. Πλούσια εμπειρία.

Wuhan HeZhong Bio-Chemical Κατασκευή Co, Ltd είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται σε πρώτες σκόνες στεροειδών στην ηπειρωτική Κίνα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των στεροειδών σκόνη και φαρμακευτικών πρώτων υλών στην κεντρική περιοχή της Κίνας, αλλά και τις εξαγωγές προς τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής σε άλλη χώρα. Όλες οι σκόνες παρέχονται απευθείας από το εργοστάσιο.

 

2. Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές μας επιτυχίες, καλωσορίστε τα δείγματα, MOQ συνήθως μόνο 10 γραμμάρια για τα στεροειδή.

 

3. Ασφαλής Συσκευασία & Αποτελεσματική Παράδοση

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.

 

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου ASAP και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα. Έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες μας σε όλη τη λέξη και είχαμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.


Hot Tags: andriol undecanoate τεστοστερόνης για τη μυϊκή μάζα ανάπτυξης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like