Αναβολική μεστανόλη CAS 521-11-9 Σκόνη ακατέργαστου στεροειδούς 17Αλφα-μεθυλοδιϋδροτεστοστερόνης

Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι ένα συνθετικό αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανδρών με ανεπάρκεια τεστοστερόνης ή παρόμοιες θεραπείες αντικατάστασης ανδρογόνου. Επίσης, έχει αντινεοπλασματικές ιδιότητες και έτσι έχει χρησιμοποιηθεί δευτερευόντως σε γυναίκες με προχωρημένο καρκίνο του μαστού. Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι φάρμακο ΙΙΙ του προγράμματος ΙΙΙ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Μεσενολόνη

Συνώνυμα: Mestanlone; Μεθυλοδιϋδροτεστοστερόνη

CAS ΝΟ .: 521-11-9

EINECS: 208-302-6

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατασκευαστής: HE ZHONG

Χρόνος παράδοσης: εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS


3. Εφαρμογές:


 

Χρήση: Η μεστονολόνη (Proviron) είναι η 17α-μεθυλιωμένη μορφή. Είναι ένα στοματικά βιοδιαθέσιμο ανδρογόνο στεροειδές που είναι εξαιρετικά ανδρογόνο, ενώ μόνο ελαφρώς
αναβολικά. Είναι ανίκανο για αρωματοποίηση και δεν είναι αγωνιστής του υποδοχέα προγεστερόνης.
Οι δόσεις κυμαίνονται από 10mg έως 30mg την ημέρα για άνδρες. Οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τη μεστονολόνη επειδή είναι πολύ ανδρογόνο. Μακροχρόνια χρήση, περισσότερο από 12 εβδομάδες θα πρέπει να αποφεύγεται η τοξικότητα. Επειδή η μεστανολόνη δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνο, είναι πολύ χρήσιμη κατά τη διάρκεια των φάσεων κοπής ή όταν κάποιος επιθυμεί να αποφύγει την υπερβολική αύξηση βάρους. Και πάλι είναι στοιβάζονται με Masteron και Halotestin ακόμη και τεστοστερόνη ένα Propionate τις τελευταίες εβδομάδες μιας φάσης κοπής.
Το Proviron είναι χρήσιμο σε στοίβες για να κρατήσει το σώμα από το να μετατρέψει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα, δίνοντας έτσι στην τεστοστερόνη ένα καλύτερο αναβολικό αποτέλεσμα. Και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση της ισχύος της τεστοστερόνης στο σώμα απελευθερώνοντας την τεστοστερόνη από τη δέσμευσή της σε σφαιρίνη που δεσμεύει τη σεξουαλική ορμόνη.
Η μεσερόλη είναι ένα από του στόματος εφαρμόσιμο ανδρογόνο και το παράγωγο της DHT, πωλείται υπό την επωνυμία proviron. Είναι ένα συνθετικό, από του στόματος αποτελεσματικό ανδρογόνο το οποίο δεν έχει αναβολικά χαρακτηριστικά. Το Proviron χρησιμοποιείται στη σχολική ιατρική για την αντιμετώπιση ή τη θεραπεία διαταραχών που προκαλούνται από ανεπάρκεια αρσενικών ορμονών φύλου. Πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν συχνά Proviron στο τέλος μιας θεραπείας στεροειδών, προκειμένου να αυξηθεί η μειωμένη παραγωγή τεστοστερόνης.


Δοσολογία μεσενολόνης
Οι δόσεις κυμαίνονται από 10 mg έως 30 mg ημερησίως για τα αρσενικά για 6-8 εβδομάδες, η οποία συχνά είναι αρκετή για να διατηρήσει τα επίπεδα του ορού του αίματος πολύ πάνω από την αρχική τιμή με αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο. Πιο συγκεκριμένα, η ισχύς και τα κέρδη μυών του Ermalones είναι σε μεγάλο βαθμό ανάλογες με εκείνες του αναβολικού στεροειδούς Winstrol (Stanozolol) που προέρχεται από DHT. Τα αναβολικά και ανδρογόνα αποτελέσματά του είναι συνήθως εξαρτώμενα από τη δόση και είναι εξαιρετικά υποστηρικτικά των κύκλων που βασίζονται σε τεστοστερόνη. Οι έμπειροι χρήστες στεροειδών είναι γνωστό ότι εκτελούν πιο επιθετικές δόσεις των 30 mg / ημέρα μεθυλοδιϋδροτεστοστερόνης. Μακροχρόνια χρήση, περισσότερο από 12 εβδομάδες θα πρέπει να αποφεύγεται η τοξικότητα.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Μεσενολόνη

MF: C20H32O2
Μοριακό Βάρος: 304,47
EINECS: 208-302-6
Πυκνότητα: 1,064 g / cm3
Σημείο τήξεως: 191 ° C
Σημείο ζέσης: 416,1 ° C στα 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 177,6 ° C
Διαλυτότητα: πρακτικά αδιάλυτο <καταλληλοτητα 0,25%="">
Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.


COA

 

Περιγραφή Λευκή ή πρακτικά λευκή κρυσταλλική σκόνη
Αναφ. Πρότυπο Επιχειρηματικό πρότυπο
Αποτελέσματα Δοκιμών Ανάλυσης
Δοκιμές Πρότυπο ανάλυσης Αποτελέσματα
Σημείο τήξης 176 ~ 181 ℃ 176,5 ~ 181 ℃
Ειδική περιστροφή + 25 ° ± 31 ° + 25,9 °
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,32%
Χημική δοκιμή ≥97% 98,3%
συμπέρασμα Να συμμορφώνεται με το πρότυπο Enterprise


5. Συσκευασία & Παράδοση  

  1. Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Με πλοίο.

  2. Η αποστολή θα γίνει εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής.

  3. Οι εικόνες του πακέτου θα σας σταλούν μαζί με τον αριθμό παρακολούθησης. Εξαιρετική διακριτική συσκευασία, για την ασφαλή παράδοση, εξασφαλίζεται 99% επιτυχής παράδοση. Χρόνος παράδοσης: Όλες οι παραγγελίες θα συσκευάζονται εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα λάβουμε την πληρωμή συνήθως χρειάζονται περίπου 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε το δέμα. Τρόπος πληρωμής: τραπεζικό καλώδιο, Western Union, Moneygram

αναβολικό στεροειδέςαναβολικό στεροειδές
Hot Tags: αναβολική μεσενολόνη cas 521-11-9 ακατέργαστο στεροειδές σκόνη 17α-μεθυλοδιϋδροτεστοστερόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like