99% Καθαρότητα Χλωροστατίνη Φθοριομεστερόνη Στερεοειδής Σκόνη

Το Halotestin χρησιμοποιείται σε άνδρες που δεν κάνουν αρκετή φυσική ουσία που ονομάζεται τεστοστερόνη. Η φλουοξυμεστερόνη είναι παρόμοια με τη φυσική τεστοστερόνη που παράγεται από το σώμα σας. Η φλουοξυμεστερόνη είναι περίπου 5 φορές ισχυρότερη από την μεθυλοτεστοστερόνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

99% Καθαρότητα Χλωροστατίνη Φθοριομεστερόνη Στερεοειδής ΣκόνηΣτερόια σκόνη, Ημιτελή έλαιο στεροειδών, Sarms, Πεπτίδια, δολοφόνος, Όλα τα είδη των μηχανημάτων παραγωγής Steroids.Designed Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες

 

Wickr: puresteroid

Whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


Γρήγορες λεπτομέρειες της φλουοξυμεστερόνης


Η φλουοξυμεστερόνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης σε άνδρες και καρκίνο μαστού σε γυναίκες.

Η φλουοξυμεστερόνη χρησιμοποιείται σε άνδρες που δεν κάνουν αρκετή φυσική ουσία που ονομάζεται τεστοστερόνη.

Το Halotestin ασκεί επίσης τις επιδράσεις του στην αντοχή και την απώλεια λίπους τόσο με ρύθμιση της οξείδωσης λιπαρών οξέων στο ήπαρ όσο και με τα μιτοχόνδρια των γρήγορων μυϊκών μαστών.


Φλουοξυμεστερόνη

Ψευδώνυμο: Halotestin, Android-F, Fluoxy

CAS ΝΟ: 76-43-7

Einecs No.:200-961-8

Μοριακός τύπος: C20H29FO3

Μοριακό Βάρος: 336,44

Καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτική ποιότητα

Σημείο τήξης: 240 μοίρες

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη. Mp 240 ℃, δείκτης διάθλασης 104 °.

Χρήση: φαρμακευτικό υλικό, στεροειδή ορμόνη, αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

Αποτελεσματική δόση: 10-40mgs / ημέρα

Ενεργός ζωή: 6-8 ώρες

Χρόνος ανίχνευσης: 2 μήνες

Αναλογία αναβολικών / ανδρογόνων: 1.900 / 850


Συγκριτική δύναμη φθοξυμεστερόνης με άλλους


Το Halotestin είναι μια αναβολική και ανδρογόνο δύναμη της δοκιμής βαθμολογείται με τον αριθμό 100. Χάρη σε αυτό μπορούμε να πούμε ότι Halotestin είναι απίστευτα 19 φορές πιο αναβολικά και εντυπωσιακό 8.5 φορές πιο ανδρογόνο από το test.Halotestin είναι εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές, , το οποίο θεωρείται το πιο ισχυρό αναβολικό στεροειδές που είναι συμβατικά διαθέσιμο.


Εφαρμογή φλουοξυμεστερόνης


Για τον αθλητή δύναμης, αυτό θα του επιτρέψει να επιτελέσει πιο επιθετικά, και αυτό απλά

σημαίνει ότι θα αποδώσει μεγαλύτερα αποτελέσματα. Τότε υπάρχει ο bodybuilder του διαγωνισμού, και αυτή η αύξηση

η επιθετικότητα θα τον βοηθήσει να περάσει τις τελευταίες εβδομάδες εκπαίδευσης τουΓια τη δύναμη που σκέφτεται, ο σκοπός της χρήσης είναι να συμπληρώσει για τις λίγες εβδομάδες που οδηγούν μέχρι

ένας διαγωνισμός όπως ένας αγώνας ανύψωσης δύναμης ή ένας αγώνας? αυτό θα εξασφαλίσει την ισχύ σας είναι στην

max όταν ξεκινά ο διαγωνισμός. Για τον bodybuilder, το ίδιο χρονικό πλαίσιο θα λειτουργήσει σωστά

πριν από έναν διαγωνισμό, και αυτό απλά εξασφαλίζει ότι εμφανίζετε το πιο σκληρό σώμα.


Για τους κύκλους κοπής, από την άποψη της χρήσης στο bodybuilding, η κύρια εφαρμογή της φλουοξυμεστερόνης είναι για τους κύκλους κοπής. Οι χρήστες σημειώνουν συχνά βελτιωμένη πυκνότητα μυών και σκληρότητα κατά τη χρήση του φαρμάκου τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τον ανταγωνισμό. Δεδομένου ότι η ένωση δεν αρωματίζει, δεν θα πρέπει να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την κατακράτηση νερού ή το πρήξιμο.

 

Με την φλουοξυμεστερόνη, η πλειονότητα των χρηστών έχει αναφέρει ανεκδοτικά ότι το κέρδος βάρους είναι ελάχιστο ενώ στο φάρμακο, είτε προέρχεται από νερό, λίπος είτε άπαχο μυ. Αυτό μπορεί να είναι ένα όφελος για τους αθλητές που συμμετέχουν σε αθλήματα που έχουν διαίρεση βάρους ή όπου το επιπλέον μέγεθος και / ή το βάρος μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο.

 

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι αθλητές και οι bodybuilders χρησιμοποιούν τη φλουοξυμεστερόνη είναι η δραματική αύξηση της δύναμης ενός χρήστη ενώ χρησιμοποιεί την ένωση. Λόγω αυτών των αυξήσεων της αντοχής και του περιορισμένου κέρδους βάρους που συνδέεται με την ένωση, η φλουοξυμεστερόνη είναι από καιρό ένα από τα αγαπημένα των powerlifters και εκείνων που ανταγωνίζονται στον αθλητισμό όπου απαιτείται εκρηκτική δύναμη.


Δοσολογία φλουοξυμεστερόνης

-5 έως 20 mg από το στόμα ανά ημέρα
-Προαιρετικά προτιμάται η έναρξη της θεραπείας σε υψηλότερο επίπεδο εντός της περιοχής (π.χ. 10 mg) με επακόλουθη προσαρμογή όπως απαιτείται.

 

fluoxyΦθοριομεστερόνη COA:


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή : Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Ασπρη σκόνη
Ταυτοποίηση : ΑΒ Θετικός
Χημική δοκιμή : 97,0 ~ 102,0% 98.70%
Ειδική περιστροφή : + 104 ° ± 112 ° + 107.8 °
Απώλεια στο στέγνωμα : 1,0% max 0,36%
Χρωματογραφική καθαρότητα : απλή πρόσμειξη: 1,0% μέγ <>

συνολικές ακαθαρσίες: 2,0% μέγ <>
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες : πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεται
Υπολειμματικοί διαλύτες : πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεται
συμπέρασμα Η προδιαγραφή είναι σύμφωνη με το πρότυπο USP30


FA Q


  1. Πώς ελέγχετε την ποιότητα;1) Κάθε χειριστής πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
Οι επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης ελέγχουν την αυτοεπιθεώρηση του χειριστή και εξετάζουν και υπογράφουν την αντίστοιχη εγγραφή. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.

2) Επιθεώρηση
Τυχαίο δείγμα, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.

3) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση. Μόνο προϊόντα καλής ποιότητας θα είναι σε απόθεμα.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


2. Πώς συσκευάζετε τα προϊόντα;


Καταλαβαίνουμε ότι θα ανησυχείτε για τις μεθόδους συσκευασίας μας προτού δοκιμάσετε ή μας ήξερε, ενώ κάνουμε την πραγματική συμφωνία και γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το τελωνείο.

Έχουμε επαγγελματίες   ομάδα για ειδική μεταμφιεσμένη συσκευασία, δεν πρόκειται για λέξη στεροειδές ανησυχούν για τα αγροτεμάχια, το ποσοστό διέλευσης προσαρμοσμένο είναι περισσότερο από 99%.

Πριν μπορέσουμε να προσφέρουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευασίες και τις μεθόδους αποστολής μας, και είναι καλύτερο να συζητήσουμε μέσω ταχυδρομείου, skype ή whatsapp +8613302415760.


3. Πόσο διαρκεί ο χρόνος παράδοσης;


Οι παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός μίας εργάσιμης ημέρας μετά την πληρωμή. Τα στοιχεία της συσκευασίας και ο αριθμός καταδίωξης θα βρίσκονται στη διάθεσή σας.   Αποστολή από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, EUB, ETK και ούτω καθεξής.

Χρειάζονται συνήθως 4 έως 7 ημέρες ή 7 έως 10 ημέρες από κάποιο άλλο ταχυμεταφορέα. θα είναι 15 έως 20 ημέρες από την αργή κατεύθυνση.

Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

Θα στοιβάζονται στα αγροτεμάχια μέχρι να τα φέρετε σε ετοιμότητα, ώστε να μην χρειαστεί ελεύθερος χρόνος για αυτό.


4. Πώς να συνεχίσετε την παραγγελία σας;

Επιτρέψτε μου να καταλάβω τα στοιχεία, την ποσότητα και τον προορισμό contruy wihch να με βοηθήσει να σας δώσω μια σωστή τιμή
Παρακαλώ να μου πείτε τα στοιχεία που ψάχνετε, την ποσότητα και τη χώρα προορισμού. Αφού επιβεβαιώσετε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, πληρώστε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και δώστε μας τη διεύθυνση αποστολής. Φροντίζουμε την αποστολή σε πρώτη στιγμή μετά την πληρωμή λήψης και σας προσφέρουμε τον αριθμό παρακολούθησης για τα προϊόντα σας και θα παράσχουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.


100

Hot Tags: 99% καθαρότητα halotestin σκόνη στεροειδών fluoxymesterone, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like