Turinabol (4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη) Στερεοειδής Σκόνη

Το Turinabol (4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη) είναι ένα δημοφιλές στοματικό στεροειδές στις Η.Π.Α., έχει ένα αποτέλεσμα goog για την οικοδόμηση μυών, γυμναστήριο, μυϊκή gain.We προμήθεια στεροειδές σε σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά. Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Αναβολική σκόνη Turinabol (4-χλωροδεϋδρο-τεστοστερόνη)


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Άλλο όνομα: Τορίνη-στοματική

Αριθμός μητρώου CAS: 2446-23-3

4-Χλωροδεϋδρομεθυλο τεστοστερόνη Μοριακός τύπος: C20H27ClO2

4-Χλωροδεϋδρομεθυλο τεστοστερόνη Μοριακό βάρος: 334.8802

Δοκιμασία τεστοστερόνης 4-χλωροδεϋδρομεθυλίου: 97,0 ~ 103,0%

Τιμή: διαπραγματεύεται

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τσάντα από φύλλο αλουμινίου ή σύμφωνα με την παραγγελία των πελατών

Πληρωμή · T / T; Δυτική Ένωση; Gram χρημάτων;

Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

Χρόνος παράδοσης: Η ημέρα μετά την πληρωμή

Δυνατότητα εφοδιασμού: Μαζικό απόθεμαΠεριγραφή:

Η 4-χλωροδεϋδροαιθυλοτεστοστερόνη, που πωλείται με την επωνυμία Oral Turinabol, είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Είναι μια χλωρο-υποκατεστημένη εκδοχή της μεθανοστενολόνης (Dianabol). Το Turinabol ήταν το πρώτο αρχικό προϊόν της Jenapharm, μιας φαρμακευτικής εταιρίας της Ανατολικής Γερμανίας. Η καταχώριση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας πραγματοποιήθηκε το 1961. Η ιδέα του συνδυασμού των δομών της 4-χλωροτεστοστερόνης και της μεθανοστενολόνης προήλθε από τον χημικό Albert Stachowiak. Την εποχή εκείνη αντιπροσώπευε μια μοναδική διάσπαση των αναβολικών και ανδρογόνων επιδράσεων μετά από χορήγηση από το στόμα. [1] Το προϊόν είχε εισαχθεί για κλινική χρήση το 1965. Το Turinabol ήταν το βασικό στεροειδές που χορηγήθηκε σε περίπου 10.000 αθλητές από την Ανατολική Γερμανία (GDR). Το πρόγραμμα ντόπινγκ διεξήχθη από την κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας από το 1968 μέχρι το 1989 όταν καταστράφηκε το τείχος του Βερολίνου. Το πρόγραμμα ντόπινγκ ήταν γνωστό ως STASI 14.25. Το ντόπινγκ έγινε μυστικά και μόνο στη δεκαετία του 1990, όταν οι Franke και Berendonk κοίταξαν προσεκτικά τις αρχικές αρχειακές πληροφορίες, ήταν το πραγματικό εύρος του πόσο καλά σχεδιασμένο και επιτυχημένο το ντόπινγκ ήταν (από την άποψη της επιτυχίας του μετάλλου και του παγκόσμιου ρεκόρ παραστάσεις).


Χρήση:

Παρόλο που είναι δυνατό να επιτευχθούν άπαχα κέρδη με τη βοήθεια του tbol, όπου πραγματικά υπερέχει είναι στην ενίσχυση της δύναμης και τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.


Για τους αθλητές, τα αποτελέσματα του tbol μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή μιας επιπλέον έκρηξης ταχύτητας, κόβοντας δευτερόλεπτα από κάθε προσωπικό όφελος. Για τα αθλήματα δύναμης όπως η ανύψωση ισχύος και η κατασκευή σωμάτων, το tbol μπορεί να εξασφαλίσει ότι η δύναμη διατηρείται ακόμα και κατά τη διάρκεια του κύκλου κοπής και ότι δεν υπάρχει απώλεια μυών όταν μειώνεται η θερμιδική πρόσληψη.


Σε μια σύγκριση του tbol vs dbol, ο πρώτος δεν θα αποφέρει τέτοια μεγάλα κέρδη, αλλά θα προσφέρει εξαιρετική άλιπη ανάπτυξη. Το Tbol δεν θα προσφέρει ποτέ μυαλό φυσώντας χύμα, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή καλά καθορισμένων, σκληρών μυών, που είναι εύκολο να διατηρηθούν, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του κύκλου.


Δοσολογία

Για τους άνδρες, συνιστώ 20-50mgs την ημέρα ως μέρος μιας στοίβας στεροειδών. Πολλοί bodybuilders πιστεύουν ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουν σε υψηλές δόσεις για καλά αποτελέσματα, αυτό είναι ψευδές. Δεδομένου ότι το Tbol δεν αρωματίζει, μην περιμένετε να μετακινηθεί η κλίνη καθημερινά, καθώς δεν θα διατηρήσετε πολύ νερό στους μυς σας.


Οι γυναίκες μπορούν να τρέξουν το Tbol σε μικροσκοπικές δόσεις, 2,5-7,5mgs ημερησίως το μέγιστο. Μπορεί να προκαλέσει φθορισμό σε υψηλότερες δόσεις. Θυμάστε τα γαλλικά γυναικεία ανέκδοτα; Έχουν ρίζες στη χρήση tbol, οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί.

4-Chlorodehydromethyltestosterone raw  powder

Η δέσμευσή μας:

1). Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2). Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3). Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4). Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

winstrol

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικά προϊόντα :

Οξική τεστοστερόνη Οξική τρανbolbolone MGF
Cypionate τεστοστερόνης Trenbolone Enanthate PEG MGF
Δεκανοϊκή τεστοστερόνη Οξεικό Boldenone CJC-1295
Enanthate τεστοστερόνης Undecylenate της βολδενόνης CJC-1295 DAC
Ισοκαπροική τεστοστερόνη Πρωταθλητής Boldenone PT-141
Phenylpropionate τεστοστερόνης Προπιονικό Boldenone Μελανοτάνιο-1
Προπιονική τεστοστερόνη Νανδρολόνη δεκανοϊκό Melanotan-2
Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης GHRP-2
Mesterone Ναντριλόνη νανδρολόνης GHRP-6
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Κυπιονική νανδρολόνη Ipamorelin
Clostebol Acetate Προπιονική νανδρολόνη Hexarelin
Μεθυλανδροστανολόνη Μεθυλοτριενολόνη Sermorelin
Μεθανολόνη Enanthate Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης Οξυτοκίνη
Οξεική Μεθενολόνη Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Τμήμα 176-191
Anavar Ταδαλαφίλη Τριπτερολίνη
Winstrol Βαρδεναφίλη Tesamorelin
Κιτρικό κλομιφαίνιο Dianabol Gonadorelin
Κιτρικό τορεμιφαίνιο Το κιτρικό ταμοξιφέν DSIP
Finasteride υδροχλωρικό Selank


Hot Tags: turinabol (4-chlorodehydromethyltestosterone) σκόνη στεροειδών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like