4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη Από του στόματος πούδρα Turinabol

Η 4-χλωροδεϋδροαιθυλοτεστοστερόνη, που πωλείται με την επωνυμία Oral Turinabol, είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Είναι μια χλωρο-υποκατεστημένη εκδοχή της μεθανοστενολόνης (Dianabol). Είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί χωρίς να προκαλεί κατακράτηση νερού ή οιστρογονικές επιδράσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος

4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη Από του στόματος Turinabol Πρώτη κόνις για τον κύκλο κοπής
Γρήγορη Λεπτομέρειες για το στοματικό τουρίνης


Το Turinabol είναι πρωτοποριακό στον κόσμο του αθλητισμού. Υπάρχει πάντα η πρόκληση ενός ατόμου που είναι ταχύτερη, καλύτερη, πιο ευέλικτη και ότι μπορεί να σας βγάλει από το φως της δημοσιότητας. Το στόμα Turinabol είναι ένα βραδείας δράσης στεροειδές. Όταν χρησιμοποιείτε το Turinabol, το βάρος, η δύναμη και η αύξηση της μυϊκής μάζας δεν θα είναι υπερβολικά δραματικές. Ωστόσο, θα είναι καλής ποιότητας.


όνομα προϊόντος 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη
Ψευδώνυμο Στοματικό Turinabol, TBOL
CAS 2446-23-3
MF C20H27ClO2
MW 334.8854
Καθαρότητα 99,00%
Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση bodybuilding, κέρδος μυών
Ενεργός ζωή 16 ώρες
Χρόνος ανίχνευσης 6 εβδομάδες
Αποτελεσματική δόση (Άνδρες) 10-40mgs / day
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες) 5-15mgs / ημέρα
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη


Στοματικές Εφαρμογές ΤορίνηςΣτοματικό Το Turinabol είναι γνωστό για την παραγωγή ποιοτικών κερδών σε δύναμη και μάζα, αν και όχι τόσο δραματική όσο άλλες στοματικές ενώσεις όπως η μεθανοστενολόνη και η οξυμεθολόνη.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους bodybuilders τόσο σε όγκους όσο και σε κύκλους κοπής και λαμβάνεται μεταξύ των κύκλων για να βοηθήσει να κρατήσει τους μυς που έχουν αποκτηθεί από τον προηγούμενο κύκλο. Λόγω των ιδιοτήτων του, συχνά συγκρίνεται με anavar ή dianabol στο bodybuilding.

 

Στοματικό Το Turinabol χαρακτηρίζεται από έντονα αναβολικά αποτελέσματα με χαμηλή ανδρογόνο δράση. Λαμβάνοντας αυτό το αθλητές στεροειδών αναφέρουν όχι τόσο γρήγορο κέρδος όσο θα ήθελαν, αλλά αντί αυτού οι μύες είναι καλά καθορισμένες έχουν μια σκληρή εμφάνιση. Με αλλοίωση 4-χλωρίου δεν αλληλεπιδρά με το ένζυμο αρωματισμού.

 

Το στόμα Turinabol δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα, αυτό σημαίνει ότι δεν προκαλεί κατακράτηση νερού. Στις μέρες μας χρησιμοποιείται επίσης συχνά στην ιατρική μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση.Από του στόματος δόση τορίνης


Διοίκηση (Άνδρες):


Μία συνηθισμένη κλινική δόση του Oral Turinabol εκτιμάται ότι είναι 5 mg ημερησίως. οι πραγματικές κατευθυντήριες οδηγίες συνταγογράφησης δεν είναι διαθέσιμες. Στην αθλητική αρένα, μια αποτελεσματική από του στόματος ημερήσια δόση πέφτει στην περιοχή των 15-40 mg, που λαμβάνονται σε κύκλους που διαρκούν όχι περισσότερο από 6-8 εβδομάδες για να ελαχιστοποιηθεί η ηπατοτοξικότητα. Αυτό το επίπεδο επαρκεί για μετρήσιμες αυξήσεις της άλιπης μυϊκής μάζας και της δύναμης.


Αυτός ο παράγοντας εφαρμόζεται συχνότερα ως προ-αμφισβητούμενο ή κοπτικό στεροειδές για σκοπούς κορτικοποίησης και δεν θεωρείται ως ιδανικός παράγοντας όγκου λόγω της έλλειψης οιστρογονικότητας. Οι αθλητές σε αθλήματα, όπου η ταχύτητα τείνει να είναι πρωταρχική εστίαση, βρίσκουν επίσης ισχυρή προτίμηση στην χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη, επιτυγχάνοντας ένα ισχυρό αναβολικό όφελος χωρίς να χρειάζεται να φέρει επιπλέον νερό ή λίπος.


Διοίκηση (Γυναίκες):


Μια κοινή κλινική δόση του Oral Turinabol εκτιμάται ότι είναι 1-2,5 mg ημερησίως. οι πραγματικές κατευθυντήριες οδηγίες συνταγογράφησης δεν είναι διαθέσιμες. Στον αθλητικό χώρο, οι γυναίκες θα έπαιρναν συνήθως ένα δισκίο των 5 mg ημερησίως, το οποίο λήφθηκε σε κύκλους που δεν διαρκούν περισσότερο από 4 έως 6 εβδομάδες για την ελαχιστοποίηση της ηπατοτοξικότητας. Τα αποτελέσματα φθορισμού είναι απίθανο σε αυτό το επίπεδο χρήσης. Πολλές υψηλότερες δόσεις χρησιμοποιήθηκαν συχνά με γυναίκες αθλητές στο προηγούμενο πρόγραμμα ντόπινγκ της ΛΔΓ, αλλά συχνά εις βάρος των ισχυρών παρενεργειών που προκαλούσαν θρόμβωση.


turinabol


Σχετικά με εμάς


Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία για εσάς. Για τους τακτικούς πελάτες δίνουμε εξαιρετικές προσφορές.

Μόλις κάποιος γίνει πελάτης μας, σίγουρα θα επιστρέψει για άλλη παραγγελία.

 

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας μια άριστη προσωπική υπηρεσία που αναπτύσσει μακροπρόθεσμες σχέσεις, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες τους εντός του προϋπολογισμού και του χρονικού πλαισίου. Η διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις κανονιστικές διατάξεις μεγιστοποιεί τις βασικές ικανότητες των πελατών και την ποιότητα του προϊόντος μέσω βελτιστοποιημένων επικυρωμένων και ελεγχόμενων διαδικασιών.

 

Έχουμε πελάτες που επιθυμούν τις μεθόδους συσκευασίας που επιλέγονται και συνιστώνται από τους περισσότερους πελάτες μας.

Κάνουμε συσκευασίες καθώς ο πελάτης επιθυμεί να συσκευαστεί το πακέτο ....

 

Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με την Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας (SOP),

όχι από μικρά υπόγεια εργαστήρια ή μαύρες αγορές, οπότε η ποιότητα είναι εγγυημένη.

 

Οι τιμές εξαρτώνται από την παραγγελία σας, αλλά πάντα ενθαρρύνουμε τους νέους πελάτες να πραγματοποιούν δειγματοληπτικές / μικρές παραγγελίες και να ελέγχουν την υπηρεσία μας,

τα προϊόντα μας και την επικοινωνία μας και στη συνέχεια να κάνουμε σταδιακά την τακτική σας επιχείρηση μαζί μας. Φυσικά οι μαζικές παραγγελίες θα απολαμβάνουν εκπτώσεις.

 

Όλα τα προϊόντα είναι χύδην στο απόθεμα, συνήθως μεταφέρονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Γρήγορη Express Delivery, διαθέσιμη με UPS, FedEx, EMS, DHL, TNT και ούτω καθεξής,

ασφαλή αποστολή και ταχεία T / A. ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες

 

Εάν χρειάζεστε προϊόντα ποιότητας και έγκαιρη παράδοση τότε δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού,

απλά επικοινωνήστε μαζί μας και σας εξυπηρετούμε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

wickr: puresteroid

whatsapp: +8613302415760

email: cindy1114@yccreate.com


108

Hot Tags: 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη Oral Turinabol Raw Powder, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like