17-α-μεθυλο-τεστοστερόνη (M1T) CAS.65-04-3

Η 17α-μεθυλική τεστοστερόνη είναι ένα συνθετικό ανδρογόνο με συγγένεια για τον υποδοχέα ανδρογόνων. Η 17α-μεθυλική τεστοστερόνη χρησιμοποιείται ευρέως ως συστατικό της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης. Προηγούμενες αναφορές έδειξαν ότι αντίθετα με την τεστοστερόνη, η 17α-μεθυλο τεστοστερόνη δεν αρωματοποιείται.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Από του στόματος αναβολική ακατέργαστη σκόνη 17-άλφα-Μεθυλ τεστοστερόνη για την οικοδόμηση μυών

Έχουμε έρθει στην ιστοσελίδα μας, η 17-Alpha-Methyl-τεστοστερόνη (M1T) είναι δημοφιλής στις Η.Π.Α. και έχει καλά αποτελέσματα για την κατασκευή μυών, εξοπλισμού γυμναστικής, αθλητικών ειδών, fitness.We παρέχει στεροειδή, πεπτίδια, τελειωμένο πετρέλαιο.Εάν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com


17-άλφα-Μεθυλ τεστοστερόνη

Αλλοιώσεις: 17β-υδροξυ-17α-μεθυλανδροστ-4-εν-3-όνη. Mesterone; Andrometh; 17-Μεθυλο τεστοστερόνη; Nu-man; Testoviron

Αριθμός CAS: 58-18-4

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη


Βασικές πληροφορίες:

Ονομα προϊόντος

17-Μεθυλοτεστοστερόνη

Αλλο όνομα

17β-υδροξυ-17α-μεθυλανδροστ-4-εν-3-όνη. Mesterone; Andrometh; 17-Μεθυλο τεστοστερόνη; Nu-man; Testoviron · Metandren

Αριθμός μητρώου CAS

58-18-4

EINECS

200-366-3

Μοριακός τύπος

C20H30O2

Μοριακό βάρος

302,45

Χημική δοκιμή

99%

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πακέτο

1 kg φύλλο αλουμινίου ή όπως απαιτείται

Χρήση

μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό


Περιγραφή:

Η 17α-μεθυλική τεστοστερόνη είναι ένα συνθετικό ανδρογόνο με συγγένεια για τον υποδοχέα ανδρογόνων. Η 17α-μεθυλική τεστοστερόνη χρησιμοποιείται ευρέως ως συστατικό της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης. Προηγούμενες αναφορές έδειξαν ότι αντίθετα με την τεστοστερόνη, η 17α-μεθυλο τεστοστερόνη δεν αρωματοποιείται. Ωστόσο, η 17α-μεθυλική τεστοστερόνη θα μπορούσε ακόμα να επηρεάσει τον τοπικό σχηματισμό οιστρογόνων με ρύθμιση της έκφρασης αρωματάσης ή με αναστολή της δράσης αρωματάσης. Και οι δύο δυνατότητες έχουν σημαντικές κλινικές επιπτώσεις.

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, Ανδρογόνο για ανεπάρκεια τεστοστερόνης, θεραπεία αντικατάστασης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λειτουργική αιμορραγία της μήτρας, απλαστική αναιμία και θεραπεία άλλων ασθενειών.

περιγραφή: Είναι ένα 17-άλφα-αλκυλιωμένο αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των ανδρών με έλλειψη τεστοστερόνης. Χρησιμοποιείται επίσης στις γυναίκες για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, του μαστού, του πρήξιμο λόγω της εγκυμοσύνης και με την προσθήκη οιστρογόνων μπορεί να θεραπεύσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Μπορεί να προωθήσει τα αρσενικά όργανα του φύλου και να χρησιμοποιηθεί στη σπορά αλλαγή σεξουαλικού σκηνικού. Είναι μια στεροειδή ορμόνη από το ανδρογόνο και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, εκκρίνεται πρωτίστως στις εξετάσεις των μηνυμάτων και των ωοθηκών της γυναίκας, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, είναι η αρχή της ανδρικής ορμόνης φύλου και μια αναβολική στεροειδές.


Methyl-Testosterone


Εφαρμογές:

Η μεθυλοτεστοστερόνη μπορεί να προάγει τα αρσενικά όργανα του φύλου και να χρησιμοποιείται στη σεξουαλική αλλαγή σπορίων. Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη από το ανδρογόνο και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, η μεθυλοτεστοστερόνη εκκρίνεται πρωτίστως στις εξετάσεις των μηνυμάτων και των ωοθηκών της γυναίκας, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, η μεθυλοτεστοστερόνη είναι η αρχή της ανδρικής σεξουαλικής ορμόνης και ένα αναβολικό στεροειδές.

Η μεθυλοτεστοστερόνη διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως οι όρχεις και οι προστάτες. Επιπλέον, η Μεθυλοτεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευημερία, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, η Μεθυλοτεστοστερόνη διατηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν μια ελαφριά διαφορά από την ονομαζόμενη 11-κετοστεστοστερόνη.


Υπηρεσίες

1) Όσον αφορά κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή επιλογή


2) Εάν παραγγείλετε ακατέργαστη σκόνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε COA, Cook Συνταγές Στερεοειδούς Λάδιου, Σχόλια άλλων πελατών


3) Εάν παραγγείλετε Ενέσιμο Στερεοειδές Λάδι, μπορούμε να σας προσφέρουμε φιαλίδια, καουτσούκ πώματα, φίλτρα σύριγγας, Auto-φίλτρο μηχάνημα, Crimper, μηχανή Τύπου, κουτιά, εν τω μεταξύ, Εισαγωγή Χρήση και Ανατροφοδότηση των άλλων πελατών θα προσφερθούν επίσης.


4) Μετά την πληρωμή σας, οι ρυθμίσεις αποστολής και οι συσκευασίες θα παρέχονται εντός 24 ωρών. Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 36 ωρών


5) Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως: Αριστερά αρχική χώρα, Άφιξη στη χώρα προορισμού, Πέρασμα τελωνείου, Έξοδος για παράδοση, Παράδοση, αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.


Σχετικά προϊόντα θερμής πώλησης:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157


65-04-3

Hot Tags: 17-α-μεθυλο-τεστοστερόνη (M1T) cas.65-04-3, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like