Πρωτεΐνη σκόνης μεθονολόνης Primobolan

Η οξική μεθενολόνη είναι ένα ανδρογόνο στεροειδές με έντονο αναβολικό αποτέλεσμα. Συνήθως χρησιμοποιείται για να βάλει στη μάζα και το μέγεθος ενώ αυξάνεται η δύναμη. Αυτή η ορμόνη είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός παράγοντας διογκώσεως και στην πραγματικότητα είναι ένας από τους καλύτερους γνωστούς κατασκευαστές μυών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Primobolan Μεθονολόνη Οξική Στερεοειδής Σκόνη για Κύκλωμα ΚοπήςΟξική Μεθενολόνη Σύντομες λεπτομέρειες


Η οξική μεθενολόνη (Primobolan) είναι ένα πολύ ασφαλές στεροειδές κοπής, όσοι αγοράζουν το Primobolan θα το βρουν λίγο πιο ισχυρό από το Anavar αλλά λιγότερο ισχυρό από το Winstrol. Η οξική μεθενολόνη είναι ένα από τα ασφαλέστερα στεροειδή για γυναικεία χρήση και πολλοί αθλητές σωματικής αγωγής αγοράζουν το Primobolan σε τακτική βάση.


όνομα προϊόντος Οξεική μεθενολόνη
Ψευδώνυμο Primobolan, primo
Καθαρότητα 99,00%
CAS 434-05-9
Μοριακός τύπος C22H32O3
Μοριακό βάρος 344,4877
EINECS 207-097-0
Αποτελεσματική δόση (Άνδρες) 50-150mgs / day
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες) 25-75mgs / day
Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση κύκλος κοπής, άπαχο μυϊκή μάζα, bodybuilding
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφοράΠώς να χρησιμοποιήσετε την Οξική Μεθενολόνη


Η μεθενολόνη έρχεται σε στοματικά και ενέσιμα. Οι ενέσιμες ουσίες προτιμώνται επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρκετό χρόνο και απαιτούν μόνο ένεση μία φορά την εβδομάδα. Τα στόματα λαμβάνουν καθημερινά ή πολλές φορές την ημέρα. Μια στοματική διέρχεται από το ήπαρ δύο φορές. Μια ένεση μόνο μία φορά. Το ενέσιμο διάλυμα είναι πιο αποτελεσματικό, καθώς λιγότερα διαλύονται.


Η μεθενόλη δεν χρησιμοποιείται συχνά από έμπειρους χρήστες. Κάνει ένα καλό προϊόν ως εναλλακτική λύση σε Deca ή EQ σε μια στοίβα κοπής, επειδή έχει παρόμοιες ιδιότητες αλλά δεν αρωματίζει και δεν έχει προγεσταγονική δραστηριότητα. Αλλά εκείνοι που είναι τουλάχιστον ελαφρώς γνωστοί θα προτιμούν την boldenone πάνω από τη μεθενολόνη ως το πιο ισχυρό της γραμμάριο για το γραμμάριο. Είναι αρκετά ήπια, έτσι ώστε να μην είναι τόσο επιρρεπή να προκαλέσει τις τυποποιημένες παρενέργειές σας. Αυτό κάνει πολύ δημοφιλές στους αρχάριους. Η μεθενολόνη ήταν αρκετά δημοφιλής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 70 σε στοίβες με μεθανοστενολόνη. Μερικοί από τους μεγάλους όλων των εποχών του bodybuilding ήταν πολύ λάτρης αυτής της στοίβας.


Οξική μεθενολόνη για τον κύκλο κοπής


Το Primobolan Depot είναι ένα από τα ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή που διατίθενται σήμερα και αυτό είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί αθλητές φαίνεται να το προτιμούν πάνω από όλους τους άλλους. Παρόλο που οι γυναίκες το χρησιμοποιούν με μεγάλη επιτυχία για τη συσσώρευση, οι αρσενικοί bodybuilders βλέπουν τα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των εκτός κύκλου κύκλων κοπής τους.


Η οξική μεθενολόνη χρησιμοποιείται συνήθως κατά τη διάρκεια των κύκλων κοπής όταν η αύξηση της μάζας δεν είναι ο κύριος στόχος. Μερικοί αθλητές προτιμούν να συνδυάζουν ένα ήπιο αναβολικό, όπως το «Primo», με τα ογκώδη φάρμακα όπως Dianabols, Anadrol ή τεστοστερόνη, ωστόσο, πιθανώς να μειώσουν τη συνολική δοσολογία ανδρογόνων και να ελαχιστοποιήσουν τις δυσάρεστες παρενέργειες. Κατά την επιλογή μεταξύ των εκδόσεων Primobolan, το ενέσιμο προτιμάται από την προφορική, καθώς είναι πολύ πιο οικονομικό.


Μεθανολόνη Οξική Δοσολογία


Η οξεική μεθενολόνη είναι η ενέσιμη μορφή των κόνεων στεροειδούς μεθενολόνης. Η αποτελεσματική δόση του Primobolan (οξική μεθενολόνη) στον τύπο της ένεσης είναι 200-300 mg εβδομαδιαίως. Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε αυτό το φάρμακο από το στόμα, 50-150 mg την ημέρα είναι το κατευθυνόμενο μέτρο. Για τους άνδρες, τα 50-100 mg / ημέρα είναι τα ακριβή και πραγματικά μέτρα από το στόμα, ενώ για τις γυναίκες, 10-25 mg / ημέρα είναι η καλύτερη ποσότητα. Εάν πρέπει να τα χορηγήσετε ως ενέσεις, η μέγιστη δόση για την ένεση Primobolan (οξική μεθενολόνη) είναι 350-600 mg / εβδομάδα για τους άνδρες. Οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν 100 mg εβδομαδιαίως αυτού του φαρμάκου. Το Primobolan (οξική μεθενολόνη) ενέσιμη ενεργή ζωή είναι σχεδόν δέκα για τις υπόλοιπες ημέρες, ενώ η δυναμική ζωή αυτού του φαρμάκου με τη μορφή χαπιών είναι περίπου 4-6 ώρες. Ο χρόνος της διαπίστωσής του είναι τέσσερις-πέντε εβδομάδες


Παράδειγμα κύκλου οξικού μεθενολόνης


1) Κύκλοι χωρίς δοκιμή
Primo 600-800 mg pw εβδομάδες 1-12. Anavar 60 mg και εβδομάδες 1-8
Primo 600-800 mg pw εβδομάδες 1-12. Tren Ace 75mg εβδομάδες 1-6
Primo 800 mg pw εβδομάδες 1-12. Masteron 400-600 mg pw εβδομάδες 1-14
Primo 1000mg εβδομαδιαίως έως 20 εβδομάδες (ακριβό)
2) Primo κύκλους με δοκιμή
Primo 600 mg pw εβδομάδες 1-12. Ελέγξτε enanthate 500 mg pw εβδομάδες 1-12
Primo 600 mg pw εβδομάδες 1-12. Δοκιμάστε 100 mg eood εβδομάδες 1-14. Tren enanthate 300-400mg pw εβδομάδες 1-10 (εξαιρετικός κύκλος κοπής για προηγμένο χρήστη)


primo


Λόγος για την επιλογή μας


1.Βασική ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με την Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας (SOP), όχι από μικρά εργαστήρια υπόγειας ή μαύρες αγορές, έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα.

2.Διευθυντικές μέθοδοι συσκευασίας.

Για την ασφάλειά σας και για την εξασφάλιση της παράδοσης όλα τα προϊόντα θα συσκευάζονται με τρόπο διακριτικό ώστε να αποφεύγονται τυχόν υποψίες, δεν θα εμφανίζεται κανένα σχετικό όνομα στεροειδών στα αγροτεμάχια.

3,99,99% ποσοστό εκτελωνισμού.

Έχουμε πλούσια εμπειρία στη μεταφορά δεμάτων προς ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Βραζιλία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Μεξικό, κλπ.

4. Ενέσιμο στεροειδές.

Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή service.And θα σας δώσει οδηγίες για το πώς να φιλτράρετε το βήμα από wtep.

5. γρήγορη γρήγορη παράδοση

Διατίθεται με UPS, FedEx, EMS, DHL, TNT και ούτω καθεξής, ασφαλή hipping και γρήγορο T / A.

ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες

 

6. Πολιτική επαναφόρτωσης

Θα το ξαναδώσουμε για 20% -100% της παραγγελίας σύμφωνα με την τιμή που συμφωνήσαμε. αν δυστυχώς καταλάβετε.

 

7. Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης των εξαγωγών, τον εκτελωνισμό και κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.


Διαδικασία Παραγγελίας


Κάντε μια παραγγελία: Καταργήστε την ποσότητα
Μίνι σειρά: 10g
Παραθέτω, αναφορά: Οι τιμές επιβεβαιώνουν
Τρόποι πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram και Bitcoin
Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)
Διεύθυνση αποστολής: Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).
Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)
Χρόνος παράδοσης: Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Εικόνες πακέτων: Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία
Αριθμός εντοπισμού: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί
Ωρα αποστολής: 5-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα


Θέλετε να πάρετε την καθαρή σκόνη στεροειδών, τότε θα βρείτε το σωστό μέρος. Παρέχουμε επίσης τις τεχνικές οδηγίες για το πώς να το στεροειδές homebrew.

Αν νομίζετε ότι είναι ενοχλητικό για το homebrew, τότε μπορούμε να τα μαγειρέψουμε καλά, είναι το ημιτελημένο στεροειδές έλαιο, απλά πρέπει να τα φιλτράρετε πριν χρησιμοποιήσετε. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εμπορικό σήμα.

Από cousre, μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να φιλτράρετε βήμα προς βήμα και να παρέχετε τα φίλτρα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες , παρακαλώ donot διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

wickr: puresteroid

whatsapp: +8613302415760

email: cindy1114@yccreate.com


Primo A

Hot Tags: Πριμοβολάνη σκόνη οξικής μεθενολόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like