Μεθανολόνη Enanthate Primobolen Powder

Μετενολόνη Enanthate Primobolen Σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Methenolone Enanthate, Primobolen, 1. Εισαγωγή Προϊόν Όνομα Προϊόντος: Methenolone ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Μεθανολόνη Enanthate Primobolen Powder

 

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

 

Λέξεις κλειδιά: Methenolone Enanthate, Primobolen,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα προϊόντος: Μεθενολόνη Enanthate

Ψευδώνυμα: Μεθανολόνη enanthate, Primobolen

Καθαρότητα: 99% με HPLC.

Εφαρμογή: Λευκή κρυσταλλική σκόνη


2. Περιγραφή προϊόντος:

Το enanthate metenolone (enanthate μεθενολόνης) είναι ένα αναβολικό στεροειδές που βασίζεται σε διυδροτεστοστερόνη (dht). Είναι ένα εστερικό παράγωγο της μεθενολόνης που πωλείται συνήθως με τα εμπορικά ονόματα primobolan (μορφή δισκίου) ή απομυκήτων primobolan (ενέσιμη). όταν αλληλεπιδρά με το ένζυμο αρωματάσης, δεν σχηματίζει οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται από άτομα που είναι πολύ ευαίσθητα στις οιστρογονικές παρενέργειες, έχοντας χαμηλότερες οιστρογονικές ιδιότητες από την νανδρολόνη.

Η αποθήκη Primobolan είναι μια ενέσιμη μορφή της στεροειδούς μεθενολόνης, εδώ και πολύ καιρό θεωρείται ως ένα από τα ασφαλέστερα διαθέσιμα στεροειδή. η ενανθρακική μεθενολόνη έχει το ίδιο βασικό στεροειδές με την οξική μεθενολόνη. το πρωμπλομανικό απόθεμα έχει τροποποιηθεί για να επιτρέψει μια αργή απελευθέρωση μεθενολόνης στο σώμα. Το primobolan depot είναι μέτρια αναβολική με εξαιρετικά χαμηλή ανδρογόνο κατατομή. τα αναβολικά αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα με την deca durabolin, αν και οι ανδρογονικές παρενέργειες είναι σημαντικά λιγότερες. οι αθλητές και οι bodybuilders θα πάρουν primobolan αποθήκη για να κερδίσουν άπαχο μυϊκή μάζα. τα κέρδη που θα πάρετε σε έναν κύκλο του primobolan θα είναι ένα αργό κέρδος στην ποιότητα των μυών. μπορείτε να περιμένετε να διατηρήσετε τα κέρδη για λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σας.

Methenolone Enanthate (9)


3. Μεθανολόνη Enanthate   Αποτέλεσμα δοκιμής:

Μεθανολόνη Enanthate (2) - 副本

4. Δοσολογία μεθανόλης Enanthate:

Για τους άνδρες: μέγιστη δοσολογία 200 mg κατά την έναρξη της θεραπείας και συνεχιζόμενη δοσολογία των 100 mg κάθε εβδομάδα. Τα πρωτόκολλα χορήγησης που χρησιμοποιούνται σε γενικές γραμμές απαιτούν δόση 100 mg κάθε 1-2 εβδομάδες ή 200 mg κάθε 2-3 εβδομάδες.

Τα συνήθη πρωτόκολλα χορήγησης μεταξύ ανδρών αθλητών απαιτούν δόση 200-400 mg ανά εβδομάδα, η οποία λαμβάνεται για 6 έως 12 εβδομάδες, η οποία αρκεί για να προωθήσει πολύ αισθητές αυξήσεις του άπαχου μυϊκού ιστού.

Για τις γυναίκες: Οι γυναίκες αθλητές ανταποκρίνονται γενικά σε μια δόση των 50-100 mg την εβδομάδα. Εάν είναι διαθέσιμες και οι δύο από του στόματος και οι ενέσιμες μορφές, προτιμάται συχνά η στοματική, καθώς επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο των επιπέδων ορμονών στο αίμα.
Επιπλέον, μερικές γυναίκες επιλέγουν να συμπεριλάβουν το Winstrol Depot (25 mg δύο φορές την εβδομάδα) ή την Oxandrolone (7,5-10 mg ημερησίως), και με αυτό επιτυγχάνεται πολύ αυξημένο αναβολικό αποτέλεσμα.


5. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά 

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

 

6. Σχετικά προϊόντα:

Στερεάτη σε σκόνη


Hot Tags: methenolone enanthate primobolen σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like