Letrozole Femara Pure Raw Steroid Powder

Η λετροζόλη είναι ένας αναστολέας της αρωματάσης. Ο μηχανισμός δράσης της λετροζολής είναι ένας αναστολέας της αρωματάσης. Περίληψη Φαρμακολογίας του FDA από τις Κατηγορίες Φαρμάκων της FDA Η λετροζόλη είναι ένας μη στεροειδής αναστολέας της σύνθεσης οιστρογόνων με αντινεοπλασματική δράση. Ως αναστολέας αρωματάσης τρίτης γενεάς, η λετροζόλη αναστέλλει επιλεκτικά και αναστρέψιμα την αρωματάση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή της ανάπτυξης εξαρτώμενων από οιστρογόνα καρκινικών κυττάρων του μαστού. Η αρωματάση, ένα ένζυμο κυτοχρώματος Ρ-450 που εντοπίζεται στο ενδοπλασματικό δίκτυο του κυττάρου και βρίσκεται σε πολλούς ιστούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της προεμμηνοπαυσιακής ωοθήκης, ήπατος και μαστού, καταλύει την αρωματοποίηση της ανδροστενεδιόνης και της τεστοστερόνης σε οιστρόνη και οιστραδιόλη, το τελικό στάδιο στο οιστρογόνο βιοσύνθεση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


τη σκόνη λετροζολίου
Περιεχόμενο: 99%
Μοριακός τύπος: C17H11N5 λετροζόλη
1.CAS NO: 112809-51-5
2.letrozole Περιεκτικότητα: 99%
3. Μοριακός τύπος: C17H11N5 λετροζόλη
4.Η λετροζόλη είναι ένας στοματικός μη-στεροειδής αναστολέας για τη θεραπεία του ορμονικά ανταποκρινόμενου καρκίνου του μαστού μετά από χειρουργική επέμβαση.
η λετροζόλη εμποδίζει την αρωματάση να παράγει οιστρογόνα με ανταγωνιστική, αναστρέψιμη δέσμευση στην αιμίδα της μονάδας του κυτοχρώματος ρ450, η δράση είναι ειδική και η λετροζόλη δεν μειώνει την παραγωγή ορυκτο- ή κορτικοστεροειδών.
ΧΡΗΣΕΙΣ: ενδιάμεσα φαρμακευτικά προϊόντα, μετά από εμμηνόπαυση προχωρημένο καρκίνο του μαστού, περισσότερα για θεραπεία αντι-οιστρογόνων απέτυχαν θεραπεία δύο γραμμών.
εφοδιάζουμε με Boldenone, Drostanolone Enanthate, Drostanolone προπιονικό, Ταδαλαφίλη, Dianabol, Oxandrolone, Oxymetholone, Stanozolol, οξική μεθενολόνη, enanthate Μεθενολόνη, enanthate τεστοστερόνης, propionate τεστοστερόνης, decanoate νανδρολόνης, οξική Trenbolone, Enanthate Trenbolone.


3. Εφαρμογές:

 

Letrozole Στερεοειδές σε σκόνη για την παραγωγή τελικών από του στόματος Femara 2,5mg Tabs
Ετικέτες: Letrozole, Femara, από του στόματος Femara 2,5 mg Tabs, Letrozole Steroid Powder, Αναβολικό στεροειδές σε σκόνη letrozole

Η λετροζόλη (Femara) και το Arimidex είναι οι δύο πιο δημοφιλείς αναστολείς αρωματάσης των 3 κύριων AIs, με το Letrozole να είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές. Η λετροζόλη έχει επιδείξει κάποια πολύ απίστευτη αποτελεσματικότητα στη μείωση του οιστρογόνου, περισσότερο από τους άλλους δύο σημαντικούς αναστολείς της αρωματάσης.

Δοσολογία Letrozole (Femara)
Η γενική εμβέλεια των δόσεων της Letrozole είναι περίπου 1,25mg - 2,5mg ημερησίως. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο περιθώριο προσαρμογής και προτιμήσεων των χρηστών όταν πρόκειται για δοσολογίες Letrozole, καθώς κάθε άτομο πρέπει να προσαρμόζει σιγά-σιγά τη δόση τους ανάλογα με το πώς αισθάνονται ότι το σώμα ανταποκρίνεται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη Letrozole, η οποία είναι η πιο ισχυρή και ισχυρή AI των τριών. Ακόμη και 1,25 mg ημερησίως είναι πάρα πολύ για πολλούς χρήστες αναβολικών στεροειδών και συχνά η συνιστώμενη δόση είναι στην πραγματικότητα 1,25 mg κάθε δεύτερη ημέρα και συχνά μπορεί να είναι ακόμη λιγότερο συχνή, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ότι ο χρόνος ημιζωής της Letrozole είναι αυτός των 2 - 4 ημερών. Αυτές οι δόσεις λετροζολίου μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν εάν ο χρήστης αισθάνεται ότι δεν λειτουργεί αρκετά καλά ή εάν μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνων πάρα πολύ.


Συνταγές μετατροπής από το στόμα Femara
200 ml @ 5 mg / ml
1 γραμμάριο σκόνης
1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών
19,9 ml PEG 300
179,1 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών

Χρήση της Letrozole
Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δόσεις λετροζολίου θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση της ενδογενούς έκκρισης τεστοστερόνης στους άνδρες, γεγονός που επιτρέπει την χρήση αυτής της ένωσης ως βοηθητικού φαρμάκου κατά τη διάρκεια των φάσεων PCT (Post Cycle Therapy) μετά το πέρας ενός κύκλου αναβολικών στεροειδών . η χρήση του από μόνο του για το σκοπό αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένη και είναι απίθανο να προκαλέσει αξιοσημείωτες επιπτώσεις βελτίωσης της απόδοσης . Η χρήση της λετροζολής ως ενδογενούς παράγοντα διέγερσης τεστοστερόνης θα εξεταστεί λεπτομερέστερα σύντομα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε λετροζόλη
Πάρτε ένα δισκίο 2,5 mg λετροζολίου κάθε μέρα.
Μπορείτε να πάρετε τα δισκία πριν ή μετά τα γεύματα.
Οι πιο συχνές παρενέργειες της θεραπείας είναι οι εξάψεις, ο εφίδρωση, ο πόνος στις αρθρώσεις και η αίσθηση κουραστικής. Αυτά μπορεί να εμφανιστούν σε περισσότερους από 1 στους 10 ανθρώπους που λαμβάνουν λεροζόλη.

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

  Testing-report-of-Letrozole


5. Συσκευασία & Παράδοση


1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.

2. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

3. Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα. 100% πέρασμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

4. Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.

5. Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS,

UPS, κλπ.

Hot Tags: letrozole femara καθαρή ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like