Letrozole Femara Anti-Estronge Raw Powder

Το Femara (λετροζόλη) είναι αναστολέας αρωματάσης τρίτης γενεάς τύπου ΙΙ (μη στεροειδές). Κλινικά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών είτε με θετικό οιστρογόνο υποδοχέα είτε με άγνωστο καρκίνο του μαστού με υποδοχέα οιστρογόνου.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Αντι-οιστρογόνο πρώτες σκόνες στεροειδών Letrozole FemaraΚαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας . Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια . Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com

 

189


Letrozole Σύντομες λεπτομέρειες


Η λετροζόλη είναι ένας ισχυρός αναστολέας της αρωματάσης που αναπτύχθηκε για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Για τους αθλητές και τους bodybuilders, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των οιστρογόνων παρενεργειών των αναβολικών στεροειδών, κατακράτηση νερού, ακμή και γυναικομαστία.


όνομα προϊόντος Letrozole
Ψευδώνυμο Φέμαρα
Καθαρότητα 99,00%
CAS 112809-51-5
Μοριακός τύπος C17H11N5
Μοριακό βάρος 285.31
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση που χρησιμοποιείται για τον κύκλο PCT
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή Letrozole


Για bodybuilders προ-contest, Letrozole είναι σχεδόν μια αναγκαιότητα για την εξάλειψη της κατακράτησης νερού και να επιτύχει το σχισμένο βλέμμα απαραίτητο για να ανταγωνιστεί στο σημερινό κόσμο bodybuilding. Ωστόσο, κατά την εμπειρία μου, είναι απαραίτητο μόνο να χρησιμοποιηθούν για τις τελευταίες 4-6 εβδομάδες, για την εξάλειψη της υπερβολικής οιστρογόνου και της κατακράτησης νερού. Μετά τη χρήση Letrozole συνιστώ να μένω μακριά από οποιαδήποτε καταστολή οιστρογόνων για τουλάχιστον ένα μήνα για να προσπαθήσω να ομαλοποιήσω το σώμα.


Οι λετροζόλια μειώνουν τα επίπεδα οιστρογόνων στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, οι οποίες μπορεί να επιβραδύνουν την ανάπτυξη ορισμένων τύπων όγκων του μαστού που χρειάζονται ανάπτυξη του οιστρογόνου στο σώμα. Οι λετροζόλες είναι ένας αναστολέας αρωματάσης. Λειτουργεί μειώνοντας τη συνολική ποσότητα οιστρογόνων που παράγονται κυρίως στο σώμα. Αυτό βοηθά στην αποδυνάμωση των καρκινικών κυττάρων, στερουμένων από οιστρογόνα.


Τα Letrozoles χρησιμοποιούνται επίσης για να αποτρέψουν την επιστροφή του καρκίνου. Μερικοί καρκίνοι του μαστού γίνονται πιο γρήγορα από μια φυσική ορμόνη που ονομάζεται οιστρογόνο. Η λετροζόλη μειώνει την ποσότητα οιστρογόνων που παράγει το σώμα και συμβάλλει στην επιβράδυνση ή την αναστροφή της ανάπτυξης αυτών των καρκίνων του μαστού.


Δοσολογίες Letrozole και Half Life


Η ημιζωή είναι περίπου 2-4 ημέρες. Οι δόσεις ποικίλλουν αρκετά, 0,25 mg έως 1 mg κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη ημέρα είναι καλή δόση έναρξης. Είναι καλύτερα να είστε συντηρητικοί με τη δόση, διότι αν υπερβολική δόση οι πλευρές μπορεί να είναι σκληρές.Femara


Letrozole COA


Δοκιμές ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη σκόνη κρυσταλίνης λευκό
Κρυσταλλική σκόνη
Διαλυτότητα Διαλυτό σε χλωροφόρμιο.
Διαλυτό σε αιθανόλη όταν θερμαίνεται
Συμμορφώνομαι
Αναγνώριση (1) Μέγιστη απορρόφηση σε μήκος κύματος 240 nm
Ελάχιστη απορρόφηση σε μήκος κύματος 215 nm
Συμμορφώνομαι
Συμμορφώνομαι
(2) Το φάσμα υπερύθρων θα πρέπει να είναι σύμφωνο με την κυρίαρχη αιχμή της αντίθεσης Σύμφωνα με την κυρίαρχη αντίθεση
Σημεία τήξης 182ºC-184ºC 182 ° C
Σχετικές ουσίες ≤0,5% 0,3%
Ενιαία πρόσμιξη ≤0,3% 0,2%
Απώλεια στο στέγνωμα ≤1.0% 0,8%
[Δοκιμασία] C17H11N5
(Σε άνυδρη βάση)
≥98,0% 99,2%
συμπέρασμα Συμμορφώνεται στις προδιαγραφές του Προτύπου Επιχειρήσεων.

Τα πλεονεκτήματα και οι υπηρεσίες μας


1, υψηλής καθαρότητας και υψηλών προδιαγραφών σκόνες, σχεδόν 15 χρόνια manufactory (ιδρύθηκε το 2001) άμεση πώληση, των χαμηλότερων τιμών στην αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

2, Μια ευρεία κάλυψη από διάφορα συμπληρώματα του bodybuilding, από σκόνες στεροειδών έως SARMS που είναι πιο φυσικά, από πεπτίδια όπως το θραύσμα HGH 176-191 για την προετοιμασία ενέσιμων ή στοματικών στεροειδών υγρών των οποίων οι ιδιότητες είναι εγγυημένες από δικές μας υψηλής ποιότητας σκόνες και επαγγελματίες χημικούς.

 

3, Αν θέλετε να κάνετε τα τελικά στεροειδή εσείς, μπορούμε να παρέχουμε ένα σύνολο υποστήριξης, σκόνες, διαλύτες και εργαλεία.

 

4, Δείγματα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για τη δοκιμή ποιότητας, μερικά μπορεί να είναι δωρεάν και μερικά είναι χρεώσιμα.

 

5, Πάντα γεμάτο αποθήκη ---> χρόνος παράδοσης είναι εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

 

6, Για πολλαπλές ή μεγάλες παραγγελίες, θα εξυπηρετηθούν πολλά οφέλη όπως εκπτώσεις ή δωρεάν αποστολές ή επαναπροωθήσεις.

 

7, η διακριτική συσκευασία Super, οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας και αποστολής θα επιλέγονται ανάλογα με τις ποσότητες παραγγελίας και τις χώρες ή περιοχές. Η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη! ---> Έχουμε ποσοστό επιτυχίας 99,5% στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις Κάτω Χώρες και το 99,8% στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, Και το ποσοστό επιτυχίας εξακολουθεί να αυξάνεται, σχεδόν 100%.

 

8, Πακέτα φωτογραφιών και αριθμοί παρακολούθησης θα προσφερθούν το συντομότερο.

 

9, 24/7 σε απευθείας σύνδεση στην υπηρεσία σας για τυχόν προβλήματα.Πώς να τοποθετήσετε μια παραγγελίαΚάντε μια παραγγελία: Καταργήστε την ποσότητα
Μίνι σειρά: 10g
Παραθέτω, αναφορά: Οι τιμές επιβεβαιώνουν
Τρόποι πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram και Bitcoin
Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)
Διεύθυνση αποστολής: Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).
Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)
Χρόνος παράδοσης: Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Εικόνες πακέτων: Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία
Αριθμός εντοπισμού: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί
Ωρα αποστολής: 5-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα


letrozole powdersHot Tags: letrozole femara anti-estronge ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like