Κιτρικό κλομιφένιο (κλομίδιο) CAS.54965-24-1

Το κιτρικό κλομιφέν είναι το κοινώς αναφερόμενο εμπορικό σήμα για το φάρμακο κλομιφαίνη κιτρικό. Δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές, αλλά ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο γενικά συνταγογραφήθηκε στις γυναίκες ως βοήθημα γονιμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κιτρικό κλομιφαίνιο παρουσιάζει έντονη ικανότητα να διεγείρει την ωορρηξία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στερεοειδής ακατέργαστη σκόνη clomid για αντι οιστρογόνο

Ονομασία προϊόντος: Κλομιφένιο κιτρικό

Ψευδώνυμο: Κιτρικό κλομιφαίνιο, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime

CAS: 50-41-9

MF: C32H36ClNO8

MW: 598.08

EINECS: 200-035-3

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη


COA:

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Λευκή ή υπόλευκη σκόνη

Συμμορφώνεται

Ταυτοποίηση

Συμμόρφωση UV

Συμμορφώνεται

Οργανικά αζωτούχα

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Κιτρικό άλας

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Νερό

1,0% κατ 'ανώτατο όριο

0,38%

Βαρύ νερό

0,002% κατ 'ανώτατο όριο

Συμμορφώνεται

Σχετικές βλάβες

Σχετική ένωση Α: Το πολύ 2,0%

0,86%

Άτομο: Το πολύ 0,5%

0,38%

(Ζ) ισομερές

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Οργανική πτητική ακαθαρσία

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Χημική δοκιμή

Μεταξύ98,0 ~ 102,0%

99,2%


Εφαρμογές:

Το Clomid είναι ένα φάρμακο που χορηγείται στις γυναίκες για χρήση ως βοήθημα γονιμότητας. Το Clomid, ωστόσο, είναι πολύ ασθενέστερο από το Nolvadex σε σύγκριση mg / mg, με περίπου 150mg Clomid να είναι ίσο με 20mgs Nolvadex (1). Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι 150mgs του Clomid θα αυξήσουν ακόμα στο περίπου 150% της αρχικής τιμής (1). Δεν χρειάζεται όμως να χρησιμοποιήσετε 150mgs. Στην έρευνά μου, έχω διαπιστώσει ότι οι δόσεις τόσο χαμηλές όσο και τα 50mgs θα δείχνουν βελτιώσεις και ανυψώσεις. Στην πραγματικότητα, το αρχικό μου καθεστώς μετά το κύκλο θεραπείας (όπως πρότεινε ο Dan Duchaine στο πρωτότυπο Underground Steroid Handbook) ήταν 100mgs ανά ημέρα για μια εβδομάδα και 50mgs / day για μια εβδομάδα.


Μην γελάτε και για τα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν οι περισσότεροι χρήστες αναβολικών στεροειδών δεν ήξεραν καν πώς να χρησιμοποιήσουν το Clomid, θεωρούνταν μια ρουτίνα PCT "state of the art". Υποψιάζομαι ότι ο Duchaine εισήγαγε αρχικά αυτή την ένωση στο στεροειδές χρησιμοποιώντας την κοινότητα.


Το Clomid, όπως ακριβώς και το Nolvadex, είναι πολύ ασφαλές για τη μακροχρόνια θεραπεία της κάθαρσης με μερικές μελέτες που δείχνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του για έως και τέσσερις μήνες. Και μετά τον κύκλο, όταν οι χρήστες στεροειδών υποφέρουν από χαμηλά επίπεδα, είναι όταν το Clomid είναι πιο αποτελεσματικό.


Περιγραφή

Το κιτρικό κλομιφέν είναι το κοινώς αναφερόμενο εμπορικό σήμα για το φάρμακο κλομιφαίνη κιτρικό. Δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές, αλλά ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο γενικά συνταγογραφήθηκε στις γυναίκες ως βοήθημα γονιμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κιτρικό κλομιφαίνιο παρουσιάζει έντονη ικανότητα να διεγείρει την ωορρηξία.


Αυτό επιτυγχάνεται με αποκλεισμό / ελαχιστοποίηση των επιδράσεων των οιστρογόνων στο σώμα. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, το Clomid είναι χημικώς συνθετικό οιστρογόνο με ιδιότητες αγωνιστή / ανταγωνιστή και είναι πολύ παρόμοιο στη δομή και δράση του Nolvadex. Σε ορισμένους ιστούς στόχους μπορεί να εμποδίσει την ικανότητα του οιστρογόνου να δεσμεύεται με τον αντίστοιχο υποδοχέα του. Η κλινική χρήση του είναι επομένως να αντιταχθεί στην αρνητική ανατροφοδότηση των οιστρογόνων στον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-ωοθήκης, γεγονός που ενισχύει την απελευθέρωση LH και FSH. Αυτό φυσικά μπορεί να βοηθήσει στην πρόκληση της ωορρηξίας.

Clomifene Citrate


Πώς λειτουργεί το Clomiphene Citrate;

Η κλομιφαίνη ενεργοποιεί την υπόφυση του εγκεφάλου για να εκκρίνει μια αυξημένη ποσότητα ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων (FSH) και LH (ωχρινοποιητική ορμόνη). Αυτή η δράση διεγείρει την ανάπτυξη του ωοθυλακίου και έτσι ξεκινά την ωορρηξία.


Κατά τη διάρκεια ενός κανονικού εμμηνορροϊκού κύκλου, μόνο ένα ωάριο έχει ωορρηξία. Η χρήση κλομιφαίνης συχνά προκαλεί την παραγωγή ωοθηκών δύο ή τριών αυγών ανά κύκλο. Η κλομιφαίνη λαμβάνεται από το στόμα για 5 ημέρες και είναι ενεργή μόνο κατά τη διάρκεια του μήνα που λαμβάνεται.


Clomid Συνταγές μετατροπής από το στόμα:

20 ml @ 50 mg / ml

1 γραμμάριο κιτρικού κλομιφαίνης

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

7.6 ml Γλυκερόλης

11,3 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


20 ml @ 50 mg / ml

1 γραμμάριο κιτρικού κλομιφαίνης

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

8,4 ml PEG 600

10,5 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


Υπηρεσίες

1) Όσον αφορά κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή επιλογή


2) Εάν παραγγείλετε ακατέργαστη σκόνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε COA, Cook Συνταγές Στερεοειδούς Λάδιου, Σχόλια άλλων πελατών


3) Εάν παραγγείλετε Ενέσιμο Στερεοειδές Λάδι, μπορούμε να σας προσφέρουμε φιαλίδια, καουτσούκ πώματα, φίλτρα σύριγγας, Auto-φίλτρο μηχάνημα, Crimper, μηχανή Τύπου, κουτιά, εν τω μεταξύ, Εισαγωγή Χρήση και Ανατροφοδότηση των άλλων πελατών θα προσφερθούν επίσης.


4) Μετά την πληρωμή σας, οι ρυθμίσεις αποστολής και οι συσκευασίες θα παρέχονται εντός 24 ωρών. Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 36 ωρών


5) Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως: Αριστερά αρχική χώρα, Άφιξη στη χώρα προορισμού, Πέρασμα τελωνείου, Έξοδος για παράδοση, Παράδοση, αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.

Clomifene


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: κλομιφένιο κιτρικό (clomid) cas.54965-24-1, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like