Κύκλος συσσώρευσης σώματος Ταμσοφαίνη

Το Nolvadex είναι η ανώτερη επιλογή όχι μόνο για τον σκοπό της διέγερσης της ενδογενούς έκκρισης τεστοστερόνης, αλλά και για την άμβλυνση της γυναικομαστίας. Η τυποποιημένη δόση για PCT και για την τόνωση της απελευθέρωσης GnRH (ορμόνης απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης), LH, FSH και τελικά τεστοστερόνης είναι αυτή μιας απλής δόσης Nolvadex των 20 - 40 mg ημερησίως. Σε όλες τις μελέτες που αφορούσαν δόσεις Nolvadex που διεγείρουν ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης, χρησιμοποιήθηκαν μόνο 20-40mg ημερησίως του Nolvadex και έχει πράγματι αποδειχθεί ότι ο διπλασιασμός της δόσης στα 40mg ή σε οποιαδήποτε υψηλότερη δεν θα προκαλέσει σημαντική διαφορά στην ενδογενή έκκριση τεστοστερόνης. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πολλοί εκλέγουν να χρησιμοποιούν 40mg ημερησίως του Nolvadex για τις πρώτες 2 εβδομάδες ενός προγράμματος PCT είναι να επιτύχουν τα βέλτιστα μέγιστα επίπεδα πλάσματος στο αίμα ταχύτερα, ώστε να εξασφαλιστεί η ταχύτερη ανάκτηση HPTA.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Ονομασία προϊόντος: Ταμοξιφαίνη
Συνώνυμο: Nolvadex; Kessar; noltam; tamofen
Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Καθαρότητα: 98% min
CAS: 10540-29-1
Μοριακός τύπος: C26H29NO
Μοριακό βάρος: 371,51
Ελάχιστη παραγγελία: 10g
Χρήση: Για τη θεραπεία του προχωρημένου, επαναλαμβανόμενου καρκίνου του μαστού και του καρκίνου των ωοθηκών και άλλων ασθενειών. Χρησιμοποιείται ως αντινεοπλασματικές πρώτες ύλες.


3. Εφαρμογές:


 

Δοσολογία Nolvadex για αυξημένη ενδογενή έκκριση τεστοστερόνης και PCT (θεραπεία μετά τον κύκλο)
Οι επιδράσεις των δόσεων Nolvadex στην ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες είναι καλά τεκμηριωμένες και πολύ βαθιές. Αυτό συμβαίνει μέσω των ανταγωνιστικών επιδράσεων των οιστρογόνων του Nolvadex στον υποθάλαμο και την υπόφυση, με αποτέλεσμα τη σημαντική απελευθέρωση της FSH και της LH (οι δύο ορμόνες που είναι υπεύθυνες για τη σηματοδότηση των όρχεων για να ξεκινήσουν ή / και να αυξήσουν την παραγωγή και την έκκριση της τεστοστερόνης. λόγο ότι το Nolvadex και η στενή σχετική σύνθεσή του Clomid είναι γνωστά ως απολύτως βασικά συστατικά ενός προγράμματος PCT με σκοπό την ορμονική ανάκαμψη μετά τον τερματισμό ενός κύκλου αναβολικών στεροειδών.

Το Nolvadex έχει αποδείξει ότι είναι το πολύ πιο αποτελεσματικό σύνθετο για να κάνει αυτή τη δουλειά από ό, τι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο Clomid και πολλά αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιώντας bodybuilders και αθλητές όλο και περισσότερο γνωρίζουν αυτό το γεγονός. Παρόλο που σχεδόν όλες οι μελέτες σε άντρες έδειξαν αύξηση στην έκκριση τεστοστερόνης μετά από το Nolvadex, υπάρχει μια αξιοσημείωτη μελέτη που ξεχωρίζει μεταξύ όλων των άλλων. Αυτή η συγκεκριμένη μελέτη έδειξε ότι η χορήγηση δόσεων Nolvadex στα 20 mg ημερησίως για 10 ημέρες σε φυσιολογικά υγιή αρσενικά προκάλεσε αύξηση κατά 150% στα επίπεδα τεστοστερόνης, η οποία είναι το ισοδύναμο αποτέλεσμα των 150 mg Clomid, όπως σημειώνεται από τη μελέτη. Η ίδια μελέτη ανέφερε επίσης ότι η Clomid παρήγαγε στην πραγματικότητα μειωμένη έκκριση LH στην ορμόνη απελευθέρωσης LH (LHRH) - κάτι που το Nolvadex δεν έκανε και στην πραγματικότητα χρησίμευσε για την αύξηση της ευαισθησίας του σώματος στην LHRH στην προαναφερθείσα μελέτη. Μεταξύ της επιλογής του Nolvadex και του Clomid για το σκοπό της διέγερσης τεστοστερόνης, το Nolvadex θα πρέπει να είναι ο προτιμώμενος παράγοντας των δύο.

Tamoxifen Citrate Χρήση σε bodybuilding:

Στα τέλη της δεκαετίας του '80, ο γκουρού του στεροειδούς Dan Duchaine σκέφτηκε ότι το nolvadex θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει με τη γυναικομαστία. Από τότε, έχει γίνει δημοφιλής ως θεραπεία κατά της γυναικομαστίας και για χρήση σε κύκλους σε παιδιά που είναι επιρρεπείς σε gyno.

Όταν οι χρήστες του αναβολικού στεροειδούς, οι οποίοι είναι επιρρεπείς σε gyno, τρέχουν αρωματικές ενώσεις, όπως η τεστοστερόνη ή η dianabol, μετατρέπονται σε οιστρογόνα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φουσκωμένες θηλές, φούσκωμα, πίεση αίματος, στυτική δυσλειτουργία (ED) και άλλες πλευρές που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Το Nolvadex μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση ορισμένων παρενεργειών που σχετίζονται με οιστρογόνα και μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη της γυναικομαστίας. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, η χρήση ενός ΑΙ είναι πολύ πιο αποτελεσματική για τον γενικό έλεγχο των οιστρογόνων.

Στην πράξη, η tamoxifen χρησιμοποιείται καλύτερα για να βοηθήσει στην αύξηση της LH και της ολικής τεστοστερόνης. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από έναν κύκλο, γεγονός που καθιστά τη δημοφιλή επιλογή για τη θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT). Ο συνδυασμός clomiphene, tamoxifen είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αποκατάστασης για τα περισσότερα συντάγματα PCT.


 

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


 

Το κιτρικό ταμοξιφαίνη COA:

 

Στοιχεία δοκιμής Προσδιορισμός Αποτελέσματα δοκιμών
Περιγραφή Λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ταυτοποίηση IR, συμβατό με υπεριώδες Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5ml 0.21 ml
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη 0,2% κατ 'ανώτατο όριο 0,06 ml
Σίδερο 0,005% κατ 'ανώτατο όριο 0.0018%
Βαριά μέταλλα 0,001% κατ 'ανώτατο όριο 0,0006%
Σχετικές ουσίες Σύνολο: 1,0% κατ 'ανώτατο όριο
Άτομο: Το πολύ 0,5%
0,32%
0.14%
Ε-ισομερές 0,3% κατ 'ανώτατο όριο 0,19%
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται
Χημική δοκιμή 99,0 ~ 101,0% 99,51%
συμπέρασμα Σύμφωνα με το USP32


5. Συσκευασία & Παράδοση


Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως σε ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Αυστραλία και πολλούς άλλους τομείς. Η εταιρεία μας κερδίζει μεγάλη φήμη στους παλιούς και νέους πελάτες μας μέσω της υψηλότερης ποιότητας, καλύτερης τιμής, γρήγορης και ασφαλούς παράδοσης καθώς και της άριστης εξυπηρέτησης πελατών.


Hot Tags: κύκλος μαζικής ταμοξιφαίνης citrate bodybuilding, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like