Αντι-οιστρογόνα στεροειδή Clomid 50mg σκόνη κλομιφαίνης

Κλομιφαίνη κλομιφαίνης (Clomid) για τη θεραπεία της υπογονιμότητας στις γυναίκες. Λειτουργεί με την τόνωση της αύξησης της ποσότητας των ορμονών που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την απελευθέρωση ώριμων ωαρίων (ωορρηξία). Τα ωοθυλάκια δεν είναι πλέον κατάλληλα για τις γυναίκες που δεν συνιστούν τη χρήση αυτού του φαρμάκου για ωοθηκική (πρωτογενή υπόφυση ή ωοθηκική ανεπάρκεια).

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Όνομα Προϊόντος: Σκόνη Κλομιφαίνης σε σκόνη
Συνώνυμο: Clomid, Clomiphene Citrate
Cas: 50-41-9
Δοκιμασία: 99%
Einecs: 200-035-3
MF: C32H36ClNO8
MW: 598,09
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Πρότυπο: επιχειρηματικό πρότυπο
Βαθμός: φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: στεγανή, σκιασμένη
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες


3. Εφαρμογές:


Εφαρμογή κιτρικού κλομιφαίνης

Όσον αφορά την τοξικότητα και τις ανεπιθύμητες ενέργειες, το Clomiphene Citrateis θεωρούσε ένα πολύ ασφαλές φάρμακο. Οι Bodybuilders σπάνια αναφέρουν τυχόν προβλήματα, αλλά οι ενδεχόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ανεπιθύμητες ενέργειες, ναυτία, ζάλη, πονοκεφάλους και προσωρινά θολή όραση. Το κιτρικό κλομιφένιο είναι μια φαρμακευτική αγωγή που διεγείρει τις ωοθήκες σας να απελευθερώνουν αυγά. Η διέγερση με ωορρηξία που χρησιμοποιεί το κιτρικό κλομιφένιο είναι μια καθιερωμένη, αποτελεσματική θεραπεία. Το κιτρικό κλομιφένιο είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο από όλα τα φάρμακα γονιμότητας. Άλλα φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία των διαταραχών της ωορρηξίας περιλαμβάνουν μετφορμίνη και βρωμοκριπτίνη.

Δοσολογία Κλομιφαίνης Κιτρικού

Οι περισσότεροι που συμπληρώνουν με αυτό το SERM θα πρέπει να εξυπηρετούνται καλύτερα στην αρχή των 150 mg ημερησίως για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και στη συνέχεια σιγά-σιγά να μειώνονται. Ενώ μια δοσολογία 150 mg την ημέρα Clomid μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική υπάρχουν εκείνοι που θα χρειαστούν λίγο περισσότερο, αλλά μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ένα δοσολογικό σχέδιο που ξεκινάει χαμηλότερα από αυτό μετά από κάθε σοβαρό αναβολικό κύκλο στεροειδών πραγματικά δεν πρόκειται να κάνει πολλά και θα αξίζει πολύ λίγα.

Το CLOMID χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της δυσλειτουργίας της ωορρηξίας για τις έγκυες γυναίκες. Πριν από την έναρξη της θεραπείας με CLOMID, πρέπει να αποκλείσετε ή να αντιμετωπίσετε επαρκώς τα εμπόδια στην εγκυμοσύνη, για τη θεραπεία της γυναικείας στειρότητας. Λειτουργεί με την τόνωση της αύξησης της ποσότητας των ορμονών που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την απελευθέρωση ώριμων ωαρίων (ωορρηξία).


Το CLOMID είναι φάρμακο με σημαντικά φαρμακολογικά αποτελέσματα. Με την προσεκτική επιλογή και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών, το CLOMID έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική θεραπεία για ανεπιθύμητους ασθενείς χωρίς εγκυμοσύνη. Το κιτρικό κιτρικό μπορεί να αλληλεπιδράσει με ιστό που περιέχει υποδοχέα οιστρογόνου, συμπεριλαμβανομένου του υποθαλάμου, της υπόφυσης, των ωοθηκών, του ενδομητρίου, του κόλπου και του τραχήλου.


Πώς λειτουργεί το κιτρικό κλομιφαίνη;

Το κιτρικό κλομιφένιο εμποδίζει την επίδραση του ορμονικού οιστρογόνου στο σώμα σας. Αυτό το φαινόμενο παρεμπόδισης ανατρέπει το σώμα σας σε επιδείνωση των επιπέδων δύο άλλων ορμονών που είναι απαραίτητα για την ωορρηξία.


Αυτές οι δύο άλλες ορμόνες είναι:

θυρεοειδική ορμόνη (FSH)

η ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH)

Η FSH προκαλεί ωρίμανση των αυγών στις ωοθήκες σας, έτοιμες για απελευθέρωση. Η LH ενεργοποιεί την απελευθέρωση ενός ή περισσοτέρων ώριμων ωαρίων από τα θυλάκια των ωοθηκών. Το αυγό ή τα αυγά στη συνέχεια μετακινούνται προς τα κάτω σε έναν από τους σάλους σας.


 

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


 

Κονιοκρυσταλλική σκόνη κλομιφαίνης COA
Στοιχεία δοκιμής Προσδιορισμός Αποτελέσματα δοκιμών
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη σκόνη άσπρη σκόνη
Ταυτοποίηση Συμμόρφωση UV Συμμορφώνεται
Οργανικά αζωτούχα Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται
Κιτρικό άλας Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται
Νερό 1,0% κατ 'ανώτατο όριο 0,38%
Βαρύ νερό 0,002% κατ 'ανώτατο όριο Συμμορφώνεται
Σχετικές βλάβες Σχετική ένωση Α: Το πολύ 2,0% 0,86%
Άτομο: Το πολύ 0,5% 0,38%
(Ζ) ισομερές Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται
Οργανική πτητική ακαθαρσία Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται
Χημική δοκιμή Μεταξύ98,0 ~ 102,0% 99,2%
συμπέρασμα Αυτή η παρτίδα είναι σύμφωνη με το USP 32.


5. Συσκευασία & Παράδοση


Συχνές ερωτήσεις

Q1: Έχετε την ποιότητα του προϊόντος σας εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων;

Α: Ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από την QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία κλπ. Έτσι, θα είστε βέβαιοι με την Καλής Ποιότητας αν μας επιλέξετε .

Ερ.2: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;

Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC μας θα εξετάσει αυστηρά τα προϊόντα εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC, TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειώσουμε το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Εάν υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα ποιότητας, , θα σας στείλουμε δωρεάν προϊόντα για αντικατάσταση ή επιστροφή της απώλειας σας.

Ε3: Δεχτείτε παραγγελία δείγματος;

Α: Ναι, δεχόμαστε μικρή παραγγελία από 10g, 100g και 1kg για την ποιότητα αξιολόγησης των προϊόντων μας.

Q4: Υπάρχει έκπτωση;

Α: Ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.

Q5: Πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσει;

Α: Είναι Ανάλογα με την τοποθεσία σας,

Για μικρές παραγγελίες, περιμένετε 5-7 ημέρες από τις εταιρείες DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.

Για μαζική παραγγελία, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες από τον αέρα, 20-35 ημέρες από τη θάλασσα.

Ε6: Έχετε κάποια πολιτική μεταφόρτωσης;

Ναι, θα αναχωρήσουμε για εντελώς δωρεάν αν τα πάρτυ σας δεν είναι έτοιμα από τα τελωνεία, δεν χρειάζεται να πληρώσετε περισσότερα χρήματα

Ε7: Ποια πληρωμή προσφέρετε;

TT (τραπεζική μεταφορά), δυτική ένωση, γραμμάριο χρημάτων, bitcoin
Hot Tags: anti steroids οιστρογόνων clomid 50mg σκόνη clomiphene, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like