Anastrozole / Arimidex σε σκόνη για αντι οιστρογόνο

Anastrozole, Arimidex είναι ένα προϊόν για αντι οιστρογόνα, Θεραπεία για καρκίνο του μαστού. Χρησιμοποιείται για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Αν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, Επικοινωνήστε μαζί μου whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Anastrozole, Arimidex στεροειδή σκόνη για αντι οιστρογόνα

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Anastrozole, Arimidex

CAS: 120511-73-1

MF: C20H24O2

MW: 296,40

ΜΡ: 81,0 ~ 84,0C

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Δοκιμασία: 99% min

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση.


Εφαρμογές:


Το φάρμακο χρησιμοποιείται καταλλήλως όταν χρησιμοποιούνται ουσιαστικές ποσότητες αρωματοποιητικών στεροειδών ή όταν κάποιος είναι επιρρεπής σε γυναικομαστία και χρησιμοποιώντας μέτριες ποσότητες τέτοιων στεροειδών. Το Arimidex δεν έχει τις παρενέργειες της αμινογλουτεθιμίδης (Cytadren) και μπορεί να επιτύχει έναν υψηλό βαθμό αποκλεισμού των οιστρογόνων, πολύ περισσότερο από το Cytadren. Είναι πιθανό να μειωθεί το οιστρογόνο πάρα πολύ με το Arimidex και για το λόγο αυτό θα πρέπει να ληφθούν αιματολογικές εξετάσεις, ή λιγότερο κατά προτίμηση σιελογόνα, μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης, για να διαπιστωθεί εάν η δοσολογία είναι σωστή.


Πώς λειτουργεί η αναστοζόλη:


Οι ορμόνες είναι ουσίες που παράγονται φυσιολογικά στο σώμα. Δρουν ως χημικοί αγγελιοφόροι και βοηθούν στον έλεγχο της δραστηριότητας των κυττάρων και των οργάνων. Οι ορμονικές θεραπείες παρεμποδίζουν τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι ορμόνες ή πώς λειτουργούν στο σώμα.


Πολλοί καρκίνοι του μαστού βασίζονται στην ορμόνη οιστρογόνου για να αναπτυχθούν. Αυτός ο τύπος καρκίνου του μαστού καλείται καρκίνος του μαστού θετικός στον υποδοχέα οιστρογόνων (ER θετικός).


Μετά την εμμηνόπαυση, τα οιστρογόνα δεν παράγονται πλέον στις ωοθήκες. Αντ 'αυτού, γίνεται στους λιπώδεις ιστούς του σώματος. Αυτό συμβαίνει όταν ένα ένζυμο που ονομάζεται αρωματάση αλλάζει άλλες ορμόνες σε οιστρογόνα. Η αναστροζόλη είναι ένα φάρμακο που ονομάζεται αναστολέας αρωματάσης. Αυτό εμποδίζει αυτή τη διαδικασία και μειώνει την ποσότητα των οιστρογόνων στο σώμα.Συνταγή Armidex Cook:


Σκόνη: ανά 1 γραμμάριο Anastrozole

Παράγει: Υψηλότερη συγκέντρωση - 5 mg / ml

Απαιτήσεις:

1 γραμμάριο σκόνης Anastrozole

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

19,9 ml PEG 300

179,1 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


Συνιστώμενη δόση:


1. Χρήση σε άνδρες:

Η αναστροζόλη έχει δοκιμαστεί για τη μείωση των οιστρογόνων, συμπεριλαμβανομένης της οιστραδιόλης, στους άνδρες. Η περίσσεια οιστραδιόλης στους άνδρες μπορεί να προκαλέσει καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, γυναικομαστία και συμπτώματα υπογοναδισμού. Μπορεί επίσης να συμβάλει στον αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής προσβολής, χρόνιας φλεγμονής, διόγκωσης προστάτη και καρκίνου του προστάτη. Ορισμένοι αθλητές και κατασκευαστές σώματος χρησιμοποιούν αναστροζόλη ως μέρος του στεροειδούς κύκλου τους για τη μείωση και πρόληψη συμπτωμάτων υπερβολικής οιστρογόνου - γυναικομαστίας, συναισθηματικής αστάθειας και κατακράτησης νερού. Δεδομένα μελέτης υποδηλώνουν ότι δόσεις από 0,5 mg έως 1 mg ημερησίως μειώνουν την οιστραδιόλη του ορού κατά προσέγγιση. 50% στους άνδρες, η οποία διαφέρει στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.


2. Χρήση σε παιδιά:

Η αναστροζόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός σήμανσης σε παιδιά με πρόωρη εφηβεία ή σε παιδιά με εφηβετική γυναικομαστία. Μετά την έναρξη της εφηβείας, η επιθηλιακή πλάκα αρχίζει να κλείνει λόγω αυξημένης ποσότητας παραγωγής οιστρογόνων που διαφεύγει από τον τοπικό μεταβολισμό και εξαπλώνεται στο κυκλοφορικό σύστημα. Δείχνεται ότι βοηθάει στην επιβράδυνση αυτής της διαδικασίας και αυξάνει την πρόβλεψη του ύψους των ενηλίκων σε εφήβους άνδρες που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με πεπτιδικές ορμόνες με βάση πρωτεΐνες για τη θεραπεία της ανεπάρκειας της αυξητικής ορμόνης.


Λόγος επιλογής μας:


1): Ανώτερη ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή:

Η εταιρεία μας είναι ένας φημισμένος φαρμακευτικός κατασκευαστής με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην Κίνα και όλες οι σκόνες προμηθεύονται από το εργοστάσιό μας άμεσα.


2): Γρήγορη, ασφαλή και καλά μεταμφιεσμένη αποστολή:

Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας και επαρκές απόθεμα, εξασφαλίζοντας ότι το αγροτεμάχιο μπορεί να μεταφερθεί γρήγορα και με ασφάλεια από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS κ.λπ.


3): Έμπειροι στην εξαγωγή:

Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Δεσμευτικό ποσοστό ≥99%


4): Ευέλικτο Όροι πληρωμής:

T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin. Θα υπάρχει πάντοτε ένας όρος που να είναι συμβατός με σας.


5): Εξυπηρέτηση πελατών και εξυπηρέτηση μετά την πώληση:

Οι φωτογραφίες και οι αριθμοί παρακολούθησης του αγροτεμαχίου θα σας αποσταλούν μόλις προετοιμαστεί. Οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Οξική τεστοστερόνη Οξική τρανbolbolone MGF
Cypionate τεστοστερόνης Trenbolone Enanthate PEG MGF
Δεκανοϊκή τεστοστερόνη Οξεικό Boldenone CJC-1295
Enanthate τεστοστερόνης Undecylenate της βολδενόνης CJC-1295 DAC
Ισοκαπροική τεστοστερόνη Πρωταθλητής Boldenone PT-141
Phenylpropionate τεστοστερόνης Προπιονικό Boldenone Μελανοτάνιο-1
Προπιονική τεστοστερόνη Νανδρολόνη δεκανοϊκό Melanotan-2
Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης GHRP-2
Mesterone Ναντριλόνη νανδρολόνης GHRP-6
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Κυπιονική νανδρολόνη Ipamorelin
Clostebol Acetate Προπιονική νανδρολόνη Hexarelin
Μεθυλανδροστανολόνη Μεθυλοτριενολόνη Sermorelin
Μεθανολόνη Enanthate Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης Οξυτοκίνη
Οξεική Μεθενολόνη Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Τμήμα 176-191
Anavar Ταδαλαφίλη Τριπτερολίνη
Winstrol Βαρδεναφίλη Tesamorelin
Κιτρικό κλομιφαίνιο Dianabol Gonadorelin
Κιτρικό τορεμιφαίνιο Το κιτρικό ταμοξιφέν DSIP
Finasteride υδροχλωρικό Selank


Hot Tags: anastrozole / arimidex σκόνη για αντί οιστρογόνο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like