Αναστροζόλη / Arimidex ενέσιμα αντιοιστρογόνα στεροειδή

Το Arimidex είναι γενικά το σύγχρονο προτιμώμενο αντι-οιστρογόνο στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, καθώς και το προτιμώμενο AI σε χαμηλό επίπεδο θεραπείας τεστοστερόνης. Για το χρήστη αναβολικών στεροειδών, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και θα πρέπει να είναι το μόνο ΑΙ που χρειάζεστε. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου ήδη εμφανίζονται συμπτώματα γυναικομαστίας, πολλοί αναφέρουν ότι οι βαρειές δόσεις λετροζολίου είναι η απάντηση στο φάρμακο, όπου με την πάροδο του χρόνου μετατρέπεται σε Arimidex ως προληπτικό μέτρο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Αναστροζόλη
Ψευδώνυμο: Arimidex; αναστέξ · αναστρόλη · αναστροζόλη · ασφαλόλη
Αριθμός CAS: 120511-73-1
MF: C17H19N5
MW: 293,37
Ενέσιμο φάρμακο Anastrozole / Arimidex Αντιοιστρογόνο Πρώτες σκόνες στεροειδών Δεν υπάρχουν παρενέργειες 120511-73-1
Καθαρότητα: 99,8%
Εμφάνιση: λευκή σκόνη


3. Εφαρμογές:

 

1. Η αρωματοσίνη απελευθερώθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική αγορά το 2000 μετά από σύντομο χρονικό διάστημα από την έγκριση της FDA πριν λίγους μήνες πριν από το 1999. Ο πρωταρχικός σκοπός της χρήσης όπως με τα περισσότερα ΑΙ είναι η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Λίγο αργότερα, το AI θα αρχίσει να κερδίζει πολλή δημοτικότητα μεταξύ των αναβολικών στεροειδών χρηστών για την ικανότητά του να προστατεύει από οιστρογονικές παρενέργειες. Αυτή η δράση είναι πολύ παρόμοια με τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα ΑΙ στο Arimidex και το Femara. Θα κερδίσει επίσης μια αρκετά δημοφιλής θέση στα προγράμματα Post Cycle Therapy (PCT) μεταξύ των στεροειδών χρηστών. Δεν ήταν το πρώτο AI για να κερδίσει τέτοια δημοτικότητα, αλλά θα αποδειχθεί ότι είναι λίγο πιο συμφέρουσα για το σκοπό αυτό από ό, τι τα περισσότερα AI's

Η αρωματοσίνη ταξινομείται επισήμως ως ένας στεροειδής αναστολέας της αρωματάσης και φέρει την ικανότητα να αναστέλλει το ένζυμο αρωματάσης, το οποίο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ή τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο. Η αρωματοσίνη έχει την ικανότητα να αποκλείει την αρωματοποίηση, η οποία με τη σειρά της αναστέλλει την παραγωγή οιστρογόνων, μειώνοντας έτσι τα επίπεδα οιστρογόνου στον ορό του οργανισμού. Αυτό θα αποδειχθεί χρήσιμο για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, καθώς ο καρκίνος του μαστού τροφοδοτεί συχνά την ορμόνη των οιστρογόνων. Θα αποδειχθεί χρήσιμο και για τον χρήστη του αναβολικού στεροειδούς.
 

2. Πολλά αναβολικά στεροειδή έχουν την ικανότητα να αυξάνουν τα επίπεδα οιστρογόνων λόγω της διαδικασίας αρωματάσης, συγκεκριμένα τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία και κατακράτηση νερού. Η υπερβολική κατακράτηση νερού μπορεί επίσης να προάγει την υψηλή αρτηριακή πίεση όταν γίνεται σοβαρή. Τα στεροειδή που δεν φέρουν ισχυρή οιστρογονική φύση μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτές τις επιδράσεις, κυρίως τη γυναικομαστία εάν φέρουν μια προγεστερόνη φύση. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα θα ήταν η νανδρολόνη, η οποία ενώ αρωματίζει μόνο το κάνει στο 20% το ποσοστό της τεστοστερόνης. Ωστόσο, φέρει επίσης ισχυρή φύση προγεστίνης, και η προγεστερόνη έχει σημειωθεί καλά για τη μεταφορά της ικανότητας διέγερσης του οιστρογονικού μηχανισμού στον μαστικό ιστό. Χορηγώντας Aromasin κατά τη χρήση αναβολικών στεροειδών, αυτό θα αναστέλλει τη διαδικασία της αρωματάσης, θα μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνων και θα προστατεύει το άτομο από τις οιστρογονικές παρενέργειες. Πόσο αποτελεσματικό είναι το Aromasin; Το προϊόν υποστηρίζει κατά μέσο όρο ότι έχει την ικανότητα να μειώνει τα επίπεδα των οιστρογόνων του ορού κατά 85%.


Σκόνη στεροειδών αναστροζολίου για την παρασκευή πινάκων Arimidex 1 mg από το στόμα

Ετικέτες: Anastrozole, Arimidex, από του στόματος 1mg Arimidex Tabs, Αναστροζόλη Πώληση Αγοράστε στεροειδείς σκόνες

Τα δισκία Arimidex περιέχουν το δραστικό συστατικό αναστροζόλη1 (mg), έναν αναστολέα αρωματάσης που εμποδίζει τη βιοσύνθεση των οιστρογόνων και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Περιέχουν επίσης λακτόζη, ποβιδόνη, άμυλο γλυκολικό νάτριο, στεατικό μαγνήσιο, υπρομελλόζη, μακρογόλη 300, διοξείδιο του τιτανίου

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Arimidex;
Οι πιο συχνά αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη λήψη του Arimidex περιλαμβάνουν: εξάψεις, πόνο στις αρθρώσεις ή δυσκαμψία, δερματικό εξάνθημα γαστρεντερική αναστάτωση (ναυτία, έμετος, διάρροια), πονοκέφαλος, αίσθημα αδυναμίας (ξηρότητα), αιμορραγία του κόλπου, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, απώλεια μαλλιών, ανορεξία.

Δοσολογία Anastrozole / Arimidex
Όταν χρησιμοποιούνται για τον μετριασμό των οιστρογόνων παρενεργειών της χρήσης αναβολικών / ανδρογόνων στεροειδών, οι άνδρες αθλητές και οι bodybuilders θα παίρνουν συνήθως μια δόση από 0,5 mg έως 1 mg αναστροζόλη την ημέρα.

Αναπαραζόλη / Arimidex Παρενέργεια
Σε ορισμένους ασθενείς η αναστροζόλη μπορεί να μειώσει την οστική πυκνότητα, αυξάνοντας τον κίνδυνο καταγμάτων και θραύσεων. Ανάλογα με το ιστορικό και την κατάσταση του ασθενούς, μπορεί να ζητηθούν συχνές δοκιμασίες πυκνότητας οστού.
4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

  Anastrozole(Arimidex)


5. Συσκευασία & Παράδοση


1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.

2. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

3. Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα. 100% πέρασμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

4. Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.

5. Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS,

UPS, κλπ.

Hot Tags: αναστοζόλη / arimidex ενέσιμα αντιοιστρογονικά στεροειδή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like