Παράγοντα εξανυδροβενζυλανθρακικού άλατος Parabolan Tren 75 mg / ml

Το Parabolan είναι το πιο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα για την εξαϋδροβενζυλοκαρβονική τρενοβολόνη, έναν ενέσιμο βραδείας δράσης εστέρα της ισχυρής αναβολικής στεροειδούς τρενολόνης. Η τρεμποβολόνη εμφανίζεται πιο συχνά ως οξική τρανμπολόνη, η οποία είναι μια πολύ ταχύτερα δραστική μορφή του φαρμάκου (βλέπε: οξική τρεμποβολόνη). Ο εξαϋδροβενζυλοκαρβονικός εστέρας που χρησιμοποιείται εδώ επεκτείνει την απελευθέρωση τρεμπολόνων για περισσότερο από 2 εβδομάδες, η οποία πάντοτε θεωρήθηκε ως καταλληλότερη για ανθρώπινη χρήση λόγω του λιγότερο συχνού χρονοδιαγράμματος έγχυσης. Το βασικό στεροειδές τρενολόνιο είναι περίπου τρεις φορές πιο ανδρογόνο από την τεστοστερόνη, καθιστώντας το αρκετά ισχυρό ανδρογόνο. Εμφανίζει επίσης περίπου 3 φορές μεγαλύτερη δραστηριότητα κατασκευής ιστών σε σύγκριση με τις ανδρογόνες ιδιότητές της, καθιστώντας την επίσημη ταξινόμησή της ως εκείνη ενός αναβολικού στεροειδούς. Η επίδραση της τρενβολόνης στην ανάπτυξη μυών συχνά συγκρίνεται με τέτοιους δημοφιλείς παράγοντες αύξησης όγκου όπως η τεστοστερόνη ή το Dianabol, αλλά χωρίς τις ίδιες παρενέργειες που συνδέονται με το οιστρογόνο. Είναι συχνότερα ταυτοποιημένο ως φάρμακο κατασκευής άπαχου μάζας και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους αθλητές για την ικανότητά του να προάγει την ταχεία συσσώρευση ισχύος, μυϊκού μεγέθους και ορισμού.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

Ονομα προϊόντος Ανθρακικό Εξαϋδροβενζύλιο Τρενοβολόνης
Αλλο όνομα Εξαϋδροβενζυλανθρακικό τρενοβολόνη. Κυκλοεξυλοκαρβονικό τρενοβολόνη. Parabolan
Αριθμός μητρώου CAS 23454-33-3
EINECS 245-669-1
Μοριακός τύπος C26H34O4
Μοριακό βάρος 410.5458
Χημική δοκιμή 99%
Εμφάνιση Λευκή έως ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό
Πρότυπο Επιχειρηματικό πρότυπο
Τιμή Διαπραγμάτευση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
Πακέτο: Εξαιρετική και μπορεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών
Ναυτιλία χρόνος οδήγησης Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Επιλογές πληρωμής Western Union, MoneyGram, τραπεζική μεταφορά
Αποστολή Γρήγορη παράδοση με DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (εντός 5-7 ημερών μετά την πληρωμή)3. Εφαρμογές:


Στερεοειδείς Ορμόνες Παραβολάνες σκόνες / Κυκλοεξυλομεθυλοανθρακικό Τρενοβολόνη / Τρενοβολόνη Ανθρακικό Εξαϋδροβενζύλιο / Αριθ. CAS: 234
Τρενολόνη είναι ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται από κτηνιάτρους σε ζώα για την αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης και της όρεξης, για να αυξηθεί ο μισός χρόνος, η τρεμπολόνη δεν χρησιμοποιείται σε μη επεξεργασμένη μορφή, αλλά μάλλον χορηγείται ως παράγωγα εστέρων όπως η οξική τρεμποβολόνη, η κανονική δοσολογία για τη δόμηση μπορεί να κυμαίνεται από 200 mg / εβδομάδα έως 1400 mg / εβδομάδα. Η οξική τρεμποβολόνη μπορεί να εγχέεται μία φορά την εβδομάδα, και η οξική τρανιβολόνη συχνά εξευγενίζεται ως "Fina" από το χρήστη, ενώ οι ενώσεις τρεμπολόνης έχουν μια συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα ανδρογόνων πέντε φορές υψηλότερη από αυτή της τεστοστερόνης.

Parabolan Tren Hexa Bodybuilding Χρήση:
Ο Parabolan έχει τα χέρια κάτω από ένα από τα μεγαλύτερα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών. Ένα από τα μόνα στεροειδή που θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεπεράσει θα ήταν η οξεική Trenbolone. Ενώ και οι δύο αποτελούνται από την ορμόνη Trenbolon, είναι συχνά πιο εύκολο να διατηρηθούν τα μέγιστα και σταθερά επίπεδα αίματος της ορμόνης με την έκδοση Acetate. Και στις δύο περιπτώσεις, έχετε ένα φανταστικό αναβολικό στεροειδές. Όχι μόνο είναι ισχυρό, η ευπροσάρμοστη φύση του το χωρίζει απλά με τρόπο που τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή δεν θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν.

Για την ποιότητα των κερδών εκτός εποχής, αυτό το στεροειδές είναι δύσκολο να νικήσει. Για το σκληρό άτομο, οι περιστροφές του Parabolan και Deca Durabolin μαζί με την τεστοστερόνη μπορεί να είναι μια μεγάλη στοίβα εκτός εποχής. Για τον ανταγωνιστή bodybuilder, ενώ ο μέσος άνθρωπος είναι ευπρόσδεκτος να κόψει χωρίς αυτό ο ανταγωνιστής έχει καλύτερα αυτό ή κάποια μορφή Trenbolon στην τσάντα του. Για τον ανταγωνιστή, οι ενώσεις Parabolan και Trenbolon είναι απαραίτητες.

Εστέρες Trenbolon :
Οι συνηθέστερα χρησιμοποιούμενοι εστέρες είναι η Οξική Τρεμποβολόνη και η Ενανθική Τρενοβολόνη. παρέχουμε επίσης βάση Trenbolon Base (Trenbolon No Ester), εξανδροβενζυλανθρακικό τρενοβολόνη, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει το Tren Blend, όπως Tri Trenabol 150mg, Tri-tren 180mg.

Parabolan Tren Hexa Δόση ή Κύκλος σχόλια:
Αποτελεσματική δόση (άντρες): 300-500mgs / εβδομάδα
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): Δεν συνιστάται
Ενεργός ζωή: 5-7 ημέρες
Χρόνος ανίχνευσης: 4-5 εβδομάδες

 

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

Ονομα προϊόντος Κυκλοεξυλοκαρβονικό τρεμβολόλιο
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Απώλεια στο στέγνωμα ≤ 0,5% 0,24%
Οπτική περιστροφή + 79 ° ~ + 83 ° 81,4 °
(HPLC) 97-103.0% 99,5%
Ελεύθερο οξύ Μέγιστο 0,5% 0,36%
Συνήθεις ακαθαρσίες 2,0% μέγ 1,5%
Υπολειμματικοί διαλύτες πληροί τις απαιτήσεις Συμμορφώνεται
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη Μέγιστο 0,2% 0,03%


5. Συσκευασία & Παράδοση

 


Συμβουλές
1. Χρησιμοποιούμε μόνο φορέα ιατρικού βαθμού όπως ΒΑ, ΒΒ, έλαια από σπόρους σταφυλιού, αιθυλελαίου, Guaiacol και ούτω καθεξής για να μαγειρεύουμε τα προμίγματα.
2. Αυτό που πωλήσαμε είναι ημι-φινιρισμένα έλαια, οπότε όταν λάβατε τα λάδια, πρέπει πρώτα να το φιλτράρετε, έπειτα είναι έτοιμο να εγχυθεί.
3. Η θέρμανση των ημιτελή ενέσεων στεροειδών στους 20º C θα κάνει τη διαδικασία φιλτραρίσματος πιο ομαλή.
4. Φιάλες, καπάκια, ετικέτες, μηχανή φίλτρου, σφυρί και όλη τη σχετική μηχανή παραγωγής μπορούν να παρέχονται εδώ.Hot Tags: parabolan tren hexahydrobenzylcarbonate 75mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like