Πρωτεΐνη διϋδροβρωλοδενόνη πρώτης-τεστοστερόνης

1-τεστοστερόνη (συντετμημένη ως 1-Testo, 1-Τ), επίσης γνωστή ως 4,5α-διυδρο-δ1-τεστοστερόνη (Δ1-DHT) ή 5α-ανδροστ-1-εν-17β-ολ-3- καθώς και η διϋδροβρωδεξινόνη (DHB για συντομία), είναι ένα ανδρογόνο-αναβολικό στεροειδές (AAS) που διαφέρει από την τεστοστερόνη με ένα 1 (2) -δύο δεσμό αντί ενός 4 (5)-διπλού δεσμού στον δακτύλιο Α.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


όνομα προϊόντος

 

1-τεστοστερόνη

 

Ψευδώνυμο

 

Διϋδροβολδενόνη

 

Αριθ. CAS

 

65-06-5

 

Ανδρογονικός λόγος

 

200/100

 

Μοριακός τύπος

 

C19H28O2

 

Μοριακό βάρος

 

288,42

 

Εμφάνιση

 

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

 

Βαθμός

 

Φαρμακευτική Βαθμολογία

 

Χρήση

 

Παράγωγο τεστοστερόνης (Τ155000). Είναι ένα ισχυρό ανδρογόνο με αναβολικές ιδιότητες.

 

3. Εφαρμογές:

 

Ευνοϊκή αναβολική σε ανδρογόνο αναλογία

 

Η 1-τεστοστερόνη έχει αναβολική έως ανδρογόνο αναλογία 200/100. Με την 1-τεστοστερόνη, πολλοί χρήστες αναφέρουν ένα αποτέλεσμα σκλήρυνσης και μια αύξηση της αγγειότητας. 1-τεστοστερόνη φαίνεται να χρησιμοποιείται καλύτερα για κέρδη μεγεθών, παρόλο που θα πρέπει ακόμα να παρέχει στον χρήστη κέρδη δύναμης επίσης. Στην πραγματικότητα, η 1-τεστοστερόνη έχει συγκριθεί με τα Primobolan και Equipoise, αν και συνολικά είναι μια πολύ ισχυρότερη ένωση mg για mg. Η 1-τεστοστερόνη θεωρείται μια "ξηρή" ένωση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των φάσεων κοπής, αλλά εξαιτίας της αντοχής της μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη κατά τη φάση μάζας.

 

Με την ευνοϊκή αναβολική προς ανδρογόνο αναλογία, οι χαμηλές δόσεις χρειάστηκαν για να δουν αποτελέσματα και το γεγονός ότι η 1-τεστοστερόνη είναι ήδη 5α μειωμένη, οι ανδρογονικές παρενέργειες δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλές με αυτή την ένωση σε σύγκριση με άλλα στεροειδή όπως η τεστοστερόνη. 1-τεστοστερόνη δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνα, οπότε ο χρήστης δεν θα πρέπει να παρουσιάσει φούσκωμα κατά τη διάρκεια του κύκλου και ο κίνδυνος ανάπτυξης γυναικομαστίας είναι χαμηλός όταν η 1-τεστοστερόνη χρησιμοποιείται μόνη της. Μια ανεπιθύμητη ενέργεια που συνήθως εμφανίζεται στους χρήστες 1-τεστοστερόνης είναι λήθαργος.

 

Ο ακριβής λόγος για αυτόν τον λήθαργο είναι άγνωστος, αλλά μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η 1-τεστοστερόνη στερείται ενεργειακής και λιπιδικής ενίσχυσης των επιδράσεων της τεστοστερόνης εξακολουθεί να είναι καταπιεστική της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης ή λόγω των χαμηλών επιπέδων οιστρογόνων. Η στοίβαξη 1-τεστοστερόνης με μια πιο ανδρογόνο ένωση κατά τη διάρκεια μιας κοπής ή μιας "υγρής" ένωσης κατά τη διάρκεια ενός όγκου φαίνεται να ανακουφίζει το πρόβλημα του λήθαργου στους περισσότερους χρήστες.

 

 

Χρήση / Δοσολογία

 

Όσον αφορά τις συγκεκριμένες δόσεις που χρησιμοποιούνται με αυτό το φάρμακο, το χαμηλό τέλος θεωρείται κυρίως ότι είναι 300-400mg την εβδομάδα για τους άνδρες χρήστες. Για τις γυναίκες οι συνήθεις κανόνες ισχύουν με τη διϋδροβλοδεδενόνη όπως συμβαίνει με άλλα φάρμακα.

 

Οπουδήποτε από 25-100mg την εβδομάδα θα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την πλειοψηφία των γυναικών χρηστών που έχουν μικρή έως μέτρια εμπειρία με τα αναβολικά φάρμακα.

 

Η συχνότητα δοσολογίας με διϋδροβλοδενονη εξαρτάται από τον εστέρα που χρησιμοποιείται με την ένωση. Φαινομενικά, ο πιο δημοφιλής εστερικός εστέρας για την παραγωγή του φαρμάκου είναι το κυπιονικό. Χαρακτηριστικά, τα αρσενικά θα χρησιμοποιούσαν μία δόση 200-400 mg κυπαρινικής διυδροβρωλοδενόνης μία εβδομάδα. Δεν έχει σημασία τι χρησιμοποιεί ο εστέρας εντούτοις θα ισχύουν οι ίδιοι κανόνες όπως και με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο όσον αφορά τη συχνότητα χορήγησης που απαιτείται για να διατηρηθούν σχετικά σταθερά επίπεδα αίματος της ένωσης.

 

Από το στόμα, η 1-τεστοστερόνη έχει πολύ μικρό χρόνο ημιζωής και δεν είναι πολύ βιοδιαθέσιμη επειδή δεν μεθυλιώνεται για να αποφευχθεί η διάσπαση από το ήπαρ. Όταν η 1-τεστοστερόνη χορηγείται ως διαδερμική (απορροφούμενη μέσω του δέρματος), η βιοδιαθεσιμότητα αυξάνεται, αλλά ο μικρός χρόνος ημιζωής εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα. Η 1-τεστοστερόνη πωλήθηκε επίσης ως ενέσιμη ως κυπιονική 1-τεστοστερόνη, η οποία αύξησε σημαντικά την ημιζωή σε περίπου 4-5 ημέρες, καθιστώντας αυτόν τον αποτελεσματικότερο τρόπο χρήσης της 1-τεστοστερόνης. Όταν ενίεται, χρειάζονται μόνο 100-200mg / εβδομάδα για έναν αποτελεσματικό κύκλο.

 

 

Ποια μορφή βάσης 1-τεστοστερόνης προσφέρουμε;

1-βάση τεστοστερόνης είναι διαθέσιμη μόνο σε ωμή μορφή materail εδώ με καθαρότητα 98% min. Καλώς ήλθατε να δοκιμάσετε και θα επιστρέψετε.

Οι τιμές της σκόνης βάσης 1 τεστοστερόνης

$ 2750/1000 γραμμάρια σκόνης βάσης 1 τεστοστερόνης (DHB)

$ 1450/500 γραμμάρια σκόνης βάσης 1 τεστοστερόνης (DHB)

$ 450/100 γραμμάρια σκόνης βάσης 1 τεστοστερόνης (DHB)

$ 250/50 γραμμάρια σκόνης βάσης 1 τεστοστερόνης (DHB)

$ 150/10 γραμμάρια σκόνης βάσης 1 τεστοστερόνης (DHB).

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

  1-Co-τεστοστερόνη


5. Συσκευασία & Παράδοση


1). Υποσχόμαστε να παρέχουμε υψηλή καθαρότητα ακατέργαστων σκονών στεροειδών & ημικατεργασμένων υγρών.

2). Έχουμε επαγγελματική ομάδα συσκευασίας βρει πάντα νέους τρόπους για να κάνει το μεταμφιεσμένο πακέτο για το έθιμο περάσει εγγυημένη?

3). Έχουμε μακροχρόνια συνεργασία Express εταιρείες ταχυμεταφορών για την παράδοση των εμπορευμάτων σας ασφαλή και ταχεία από πόρτα σε πόρτα?

4). Πάντα σκέφτομαι περισσότερο για τους πελάτες, 24/7 καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για την επίλυση των προβλημάτων ανά πάσα στιγμή?

5). Επαναλάβετε την πολιτική μόλις αποτύχει η παράδοση δεμάτων.

Ευέλικτοι και ανεξέλεγκτοι όροι πληρωμής.
Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και 24ωρη υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση.Hot Tags: πρώιμο στεροειδές διϋδροβρωτενόνιο 1-τεστοστερόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like