Μεμλαζίνη Dymethazine

Η μεβολαζίνη είναι πραγματικά μια παραλλαγή του μορίου Superdrol με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί να είναι ελαφρώς ήπια στο συκώτι, λόγω της συγκόλλησης.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Ανδρογόνο στεροειδής ορμόνη ορμόνης DMZ Mebolazine για Bodybuilding


Καθαρή σκόνη στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο έλαιο, πεπτίδιο και σκόνη σαρμ, ασφαλής και γρήγορη παράδοση

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται με διαδικασίες STEALTH. Παρέχουμε επίσης μια πολύ λεπτομερή εικόνα για να εξηγήσουμε τα περιεχόμενα του αγροτεμαχίου. Ανεξάρτητα από το ποσό που παραγγείλατε, έχουμε τους τρόπους μας να το φέρουμε σε εσάς ως διαφορετικό προϊόν με ασφάλεια. GUARANTEE ότι το προϊόν είναι 100% αυτό που λέμε ότι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις αποστολές των προϊόντων whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comMebolazine Γρήγορες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Μεβολαζίνη
Άλιας Dymethazine, DMZ, Diarethyl. Διμεθαζίνη; Dimetina; Dostalon; Roxilon
CAS 3625/7/8
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C42H68N2O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 633.011
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 214-983-0
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή ή λευκή σκόνη
Χρήση αναβολικό-ανδρογόνο στεροειδές, που εμφανίζει παρόμοια αποτελέσματα με το Superdrol
Αποθήκευση Σφραγισμένο, ελαφρύ και οξυγόνο
Μέθοδοι συσκευασίας τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά Mebolazine


Η μεμπολαζίνη είναι ένα συνθετικό, στοματικά ενεργό ανδρογόνο / αναβολικό στεροειδές. Το Mebolazine έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το superdrol, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι πολύ καταθλιπτικό για την φυσική παραγωγή ανδρογόνων και δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνα, καθιστώντας την ανάγκη να στοιβάζονται με κάτι "υγρό" αρκετά κοινό.


Το Mebolazine το καθιστά παρελθόν του ήπατος και χάνει το πρώτο πέρασμα, κάνοντας έτσι λιγότερο αγχωτικό ήπαρ.


Εφαρμογή μεβολαζίνης:


Το Dymethazine Mebolazine θα πρέπει να έχει τις ίδιες σκληρές επιδράσεις στη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση όπως το Superdrol, δεδομένου ότι είναι μια ένωση DHT που είναι πολύ ξηρή. Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες θα είναι παρόμοιες με τις ακραίες αντλίες, την ικανότητα να αποκτήσουν 15-18 λίβρες ξηρής μάζας σε περίοδο 3 εβδομάδων, επιθετικές διαθέσεις και ακμή.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρια κέρδη μυών και αντοχής του Roxilons μαζί με τη μεγάλη μυϊκή σκλήρυνση, αγγειότητα και γενικότερο σωματικό ορισμό είναι ελαφρώς πιο δυνατά, αλλά σε μεγάλο βαθμό στο PAR με αυτά του θρυλικού στεροειδούς κοπής Winstrol.


Η μεβολαζίνη είναι ο τύπος στεροειδούς που ευνοεί τους ανταγωνιστές αθλητές και η Mebolazine χρησιμεύει ως ιδανικό συστατικό για την τελευταία ένταξη του κύκλου κοπής. Η προορμόνη της Dymethazine (D-Zine) είναι γνωστό ότι δίνει τεράστια αποτελέσματα όσον αφορά τη δύναμη και τα κέρδη των μυών σχεδόν όπως το Superdrol.


Μεσολαζίνη Δοσολογία


Η δυμεθαζίνη είναι μια "ξηρή" ένωση η οποία συνήθως χρησιμοποιείται μόνη κατά τη διάρκεια μιας φάσης κοπής ή στοιβάζεται με ένα "υγρό" αναβολικό κατά τη διάρκεια μιας φάσης συσσώρευσης για μια ισορροπημένη στοίβα.


Mebolazine ή Dymethazine, η συνιστώμενη δοσολογία για τους χρήστες Roxilon είναι 10-20 mg / ημέρα για 6-8 εβδομάδες και 2,5 mg / ημέρα για 4-6 εβδομάδες για θηλυκή χορήγηση, η οποία Mebolazine συχνά είναι αρκετή για να διατηρήσει τα επίπεδα του ορού του αίματος πολύ πάνω βασική γραμμή με αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο.Mebolazine powder


Πώς εγγυούμαστε την κορυφαία ποιότητα


1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


Συσκευασία

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα για τα πακέτα

Χρησιμοποιούμε τα μεταμφιεσμένα πακέτα, σχεδιασμένα σύμφωνα με διαφορετικές ποσότητες και διαφορετικές χώρες.

Οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας θα επιλεγούν, μπορείτε να στείλετε τη φωτογραφία του πακέτου για να επιλέξετε πριν από τη ναυτιλία

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα πακέτα ως το μυαλό σας, μπορεί να γίνει έθιμο για εσάς

Το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.

 

Παράδοση και αποστολή

 

1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών μετά την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%.
4. Ως συνήθως, μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα ξαναστείλουμε.
Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. ευχαριστώ.


Διαδικασία Παραγγελίας

 

1. Καθορίστε ποια είναι η ανάγκη σας (προϊόν και ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα θα παραδοθεί κατά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (αριθμός συσκευασίας & αριθμού παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 4 ~ 7 ημέρες.

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Διαθέσιμο: Στεροειδή ακατέργαστη σκόνη, Pre-finished στεροειδή πετρελαίου, Sarms, πεπτίδια, όλα τα είδη των μηχανών που χρειάζεστε για την παραγωγή στεροειδών.

Αποστολή: Ο τρόπος που σας ταιριάζει καλύτερα θα επιλεγόταν (EMS TNT DHL Aramex FedEx UPS)

Πληρωμή: Western Union, Money Gram, Bitcoin, T / T

Παρκέ: Σχεδιασμένο Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα.

 

Πληροφορίες επαφής


Όνομα: Cindy

Wickr: puresteroid

Whatsapp: +8613302415760

Skype: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


Mebolazine raw


Hot Tags: mebolazine dymethazine, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like