Δεϋδροϊσοανδροστερόνη DHEA

Η δεϋδροϊσοανδροστερόνη είναι μια στεροειδή ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια. Η δεϋδροϊσοανδροστερόνη συνήθως βρίσκεται σε ανθρώπους, φυτά και ζώα και διατίθεται ως συμπλήρωμα διατροφής.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Αναβολική ακατέργαστη στεροειδή κόνις Δεϋδροϊσοανδροστερόνη DHEA CAS 53-43-0


Μπορείτε να αγοράσετε στεροειδές ακατέργαστη σκόνη, πεπτίδιο, ενέσιμο στεροειδές έλαιο, βερμούδες για bodybuilding?

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εξοπλισμούς που χρειάζονται κατά το μαγείρεμα του πετρελαίου ή την παρασκευή των δισκίων ή των καψουλών.

Μπορείτε ακόμη να λάβετε τεχνική υποστήριξη από εμάς εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση σε αυτόν τον τομέα.

Με μια λέξη, στοχεύουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε μια one-stop αγορά!

ευπρόσδεκτη έρευνα! Επιστρέψτε σε με αν σας ενδιαφέρει ανυπομονούμε την εξαιρετική συνεργασία μας!

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Δεϋδροϊσοανδροστερόνη DHEA Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Δεϋδροϊσοανδροστερόνη
Ψευδώνυμο DHEA, Prasterone
CAS 53-43-0
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C19H28O2
MOLECULAR WIGHT 288,43
Einecs 200-175-5
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Για την παραγωγή των στεροειδών ορμονών και αντισυλληπτικών, η κύρια πρώτη ύλη.
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Απεικόνιση DHEA της δεϋδροϊσοανδροστερόνης


Η δεϋδροϊσοανδροστερόνη Η DHEA είναι Φαρμακευτικό υλικό και ενδιάμεσα, στεροειδή ορμόνη. Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι πρόδρομη ορμόνη, που σημαίνει ότι έχει μικρή βιολογική επίδραση από μόνη της, αλλά έχει ισχυρά αποτελέσματα όταν μετατρέπεται σε άλλες ορμόνες όπως η οιστραδιόλη. Η δεϋδροεπιανδροστερόνη παράγεται από τη χοληστερόλη κυρίως από την εξωτερική στρώση των επινεφριδίων, γνωστή ως φλοιός των επινεφριδίων, αν και παράγεται επίσης από τους όρχεις και τις ωοθήκες σε μικρές ποσότητες. Στις γυναίκες, η δεϋδροεπιανδροστερόνη αποτελεί σημαντική πηγή οιστρογόνων στο σώμα - παρέχει περίπου το 75% των οιστρογόνων πριν την εμμηνόπαυση και το 100% των οιστρογόνων στο σώμα μετά την εμμηνόπαυση.


Εφαρμογή DHEA της δεϋδροϊσοανδροστερόνης


εμείς όλοι (άνδρες και γυναίκες) δημιουργούμε φυσικά DHEA στο σώμα μας - η ορμόνη παίζει ρόλο σε περισσότερες από 150 διαφορετικές μεταβολικές λειτουργίες. Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο άφθονες ορμόνες στο ανθρώπινο σώμα! Τα επινεφρίδια είναι οι πρωταρχικοί παραγωγοί της DHEA που απαντάται στη φύση, αλλά οι άνδρες το εκκρίνουν επίσης από τους όρχεις. Μόλις παραχθεί, το σώμα σας το μετατρέπει σε αρκετές άλλες ορμόνες, συμπεριλαμβανομένης της ανδροστενεδιόνης και αρκετών ορμονών φύλου, κερδίζοντας το ψευδώνυμο "η γονική ορμόνη".


Με κάποιους τρόπους, η DHEA λειτουργεί σαν ένα φυσικό αναβολικό στεροειδές, καθώς ενισχύει την παραγωγή φυσικών ορμονών ανάπτυξης που βοηθούν στην κατασκευή άπαχου μυϊκού μάζα και την καταπολέμηση της συσσώρευσης λίπους. Γι 'αυτό η φόρμα συμπλήρωσης είναι δημοφιλής στους αθλητές και τους bodybuilders.


Dehydroisoandrosterone DHEA αυξάνεται σε επίπεδο χρυσού, ενδοκρινική λειτουργία μπορεί να είναι η ανατροφοδότηση ρύθμιση του υποθαλάμου υποφυσιακού γονάδους άξονα, αύξηση της ορμόνης φύλου στο εσωτερικό του σώματος, αυξάνει το ανδρικό επίπεδο ορμόνης στο σώμα, την ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας.


Για τους άνδρες, ο χρυσός μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα το περιεχόμενο της τεστοστερόνης σε συνδυασμό αρσενικών και θηλυκών ορμονών, προσαρμόζοντας την ισορροπία και βελτιώνοντας τη σεξουαλική λειτουργία. Για τις γυναίκες, το ανδρογόνο είναι το κύριο υλικό των γυναικών που διατηρεί το αίσθημα, η αρχή και το ανδρογόνο μπορούν να εμποδίσουν την ατροφία της κλειτορίδας, να βελτιώσουν την ευαισθησία, βελτιώνοντας έτσι την ευχαρίστηση των συντρόφων. Ο χρυσός επιπλέον μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνα, η λίπανση για να διατηρηθεί το όξινο αντιβακτηριακό περιβάλλον της γυναικείας σεξουαλικότητας και ο κόλπος και το κολπικό τοίχωμα, μπορεί επίσης να διατηρήσει την ισορροπία των ανδρών και των γυναικών ορμονών, αυξάνοντας τη σεξουαλική ευχαρίστηση.


Πώς να κάνετε δόση DHEA


Η DHEA χορηγήθηκε σε δόση 200 mg / ημέρα για 24 εβδομάδες με ελαφρά ανδρογόνα αποτελέσματα. Μια άλλη μελέτη χρησιμοποίησε δόση μέχρι 400 mg / ημέρα για 8 εβδομάδες με μερικές ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν. Μία πιο μακροχρόνια μελέτη ακολούθησε ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε 50 mg DHEA για 12 μήνες με τον αριθμό και τη σοβαρότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν ως μικρές. Μια άλλη μελέτη έδωσε δόση 50 mg DHEA για 10 μήνες χωρίς να αναφερθεί καμία σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια.


DHEA powder


Γιατί να μας επιλέξετε?

 


Πλεονεκτήματα
Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και τις ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας και έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.

Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε τα δείγματα.Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να τα κανονίσουμε εντός 24 ωρών όταν λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.
Έχουμε ειδικό τρόπο θα μπορούσαμε να στείλουμε 2mg έως 100mg προϊόντα μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και στείλτε το υγρό σε ειδικά μπουκάλια.

Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου όσο το δυνατόν συντομότερα και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα!Όλα είναι για τους πελάτες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα επικεντρωθούν στη μεγαλύτερη ζήτηση των πελατών, διατηρούμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.
Συνολικά, η υψηλή ποιότητα, οι καλύτερες υπηρεσίες, η ασφάλεια ναυτιλίας και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η διαρκή επιδίωξη μας.

 

Σχετικά με εμάς


Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια χημική βιομηχανία. Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή. Οι ενέργειές μας βασίζονται στις αξίες του ανοίγματος, του σεβασμού, της εμπιστοσύνης, της ευθύνης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της ικανοποίησης των πελατών. Οι αξίες αυτές αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας. εστιάζουμε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των προτύπων. Ψάχνουμε ακόμα λύσεις που θα ικανοποιούν όλους τους πελάτες μας.

Είμαστε μια έμπειρη επιχείρηση της κατασκευής διαφόρων ειδών στεροειδών, samrs πεπτιδικά προϊόντα και φαρμακευτική πρώτη ύλη.

Το κέντρο ερευνών και ανάπτυξης μας προσφέρει επίσης συνθετικές υπηρεσίες συντήρησης.

Μπορούμε να παρέχουμε διαφορετικές ποσότητες χημικών συνθετικών συνήθειας σε εργαστηριακή, φυτική και βιομηχανική κλίμακα με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια.

1.Έχουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε αυτό το aera.
2.We μπορεί να παρέχει ανταγωνιστική τιμή για κάθε πελάτη και να εγγυηθεί την ποιότητα των προϊόντων μας.
3. Δίνουμε προσοχή στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και να οικοδομήσουμε μια καλή σχέση μαζί τους.
4.We έχουν μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με πολλές χώρες, όπως ο Καναδάς, το Μεξικό, η Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τη Μάλτα, την Αίγυπτο, την Αρμενία, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, το Βέλγιο,
Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις για να με συμβουλευτείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ανά πάσα στιγμή.

wickr ταυτότητα puresteroid whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com

 

Dehydroisoandrosterone DHEAHot Tags: dehydroisoandrosterone dhea, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like