Stanozolol Winstrol Steroid Powder

Το Winstrol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά αναβολικά στεροειδή στη γη. Το Winstrol παράγει μια λεπτή, ποιοτική εμφάνιση χωρίς φόβο υπερβολικής υποδόριας κατακράτησης υγρών. Το Winstrol είναι επίσης πολύ δημοφιλές στους αθλητές σε αθλήματα συνδυασμού δύναμης / ταχύτητας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Winstrol Stanozolol για τον κύκλο κοπής


Ειδικευόμαστε σε ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο και πεπτίδια. Έχουμε ευέλικτους και επαγγελματικούς τρόπους ναυτιλίας για να εγγυηθούμε την ασφαλή ναυτιλία. Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα συσκευασίας, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά κρατάμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται χρησιμοποιώντας μεθόδους stealth. Μπορείτε να ελέγξετε αν χρειάζεστε προετοιμασία οτιδήποτε.

Whatsapp: +8613302415760

Skype: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


187


Stanozolol Winstrol Σύντομες λεπτομέρειες


Το Stanozolol Winstrol είναι μια ένωση στεροειδών που διατίθεται τόσο από το στόμα όσο και από την ενέσιμη μορφή. Είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται ως παράγοντας κοπής επειδή δεν παράγει τεράστια κέρδη βάρους και αντιστρέφει επίσης μερικές από τις φουσκωμένες εμφάνιση της τεστοστερόνης και την αντικαθιστά με ένα ξηρό βλέμμα.


όνομα προϊόντος Stanozolol
Ψευδώνυμο Winstrol, νίκη
Καθαρότητα 99,00%
CAS 10418-03-8
Μοριακός τύπος C21H32N2O
Μοριακό βάρος 328,49
ενεργή ζωή 36 έως 48 ώρες
Αποτελεσματική δόση (για άνδρες) 50-100mgs / day
Αποτελεσματική δόση (για γυναίκες) 2,5-10mgs / ημέρα
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Χρήση ένα πολύ συχνά χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές για κύκλους κοπής
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφοράΠέντε λόγοι για να επιλέξετε το Winstrol για κοπή


1. Δεν υπάρχει μετατροπή οιστρογόνων
 
Το Stanozolol δεν μετατρέπεται εύκολα σε οιστρογόνο χάρη στη μοναδική μοριακή δομή του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτεί τη χρήση αναστολέα αρωματάσης.

 

2. Stanozolol Προστατεύει τα κέρδη σας

 

 

Το Stanozolol σας βοηθά να προστατεύετε τα κέρδη μυϊκής μάζας ενώ κόβετε και καθιστά ακόμη πιο ισχυρούς τους μυς σας

όπως πηγαίνεις.

 

3. Η Winstrol δεν θα προκαλέσει κατακράτηση νερού

 

 

. Όταν βρίσκεστε στη μέση ενός κύκλου κοπής, προσπαθείτε να επιτύχετε μια σκληρή, αγγειακή εμφάνιση - όχι μια πρησμένη,

φουσκωμένο. Γι 'αυτό το Winstrol είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μεταξύ των bodybuilders. Δεν θα προκαλέσει νερό

διατήρηση καθόλου, πράγμα που κάνει το σώμα σας να φανεί καταπληκτικό χωρίς να ανησυχείτε για την περίσσεια υγρών.

 

 
4. Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα

 

 

Τα καλά νέα είναι ότι το stanozolol είναι ένα από τα πιο βιοδιαθέσιμα στοματικά στεροειδή στην αγορά. Περνάει

το συκώτι αλλοιωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε ότι το μεγαλύτερο μέρος της δόσης θα καταλήξει στην κυκλοφορία του αίματός σας

ανήκει. Ωστόσο, πολύ μεγάλες δόσεις για μεγάλες χρονικές περιόδους μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο συκώτι, επομένως είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί

με σύνεση.

 

5. Πολύ λίγες παρενέργειες

 

Όταν χρησιμοποιείται στη συνιστώμενη δοσολογία, είναι ασφαλές τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και τον κίνδυνο παρενεργειών

είναι πολύ χαμηλή. Είναι μόνο ελάχιστα ανδρογόνο, πράγμα που σημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να βιώσουν

φούσκωμα. Επιπλέον, οι άνδρες συχνά αναφέρουν ότι αισθάνονται πιο επιφυλακτικοί και ενεργητικοί μετά την έναρξη των κύκλων κοπής τους.

Εκείνοι που δοκιμάζουν ανδρογόνα αποτελέσματα θα παρατηρήσουν ότι αυτές οι αναστροφές μετά την διακοπή των κύκλων τουςwinny


Συστήστε τον κύκλο στοίβαξης Winstrol:


1. Κύκλος Newbie

Εβδομάδα 1-12 τεστοστερόνη 500 mg την εβδομάδα

Εβδομάδα 1-8 Equipoise 400mg την εβδομάδα

Εβδομάδα 7-12 Winstrol 50mg κάθε μέρα


2. Προηγμένος κύκλος

Εβδομάδα 1-8 Equipoise 200mg κάθε δεύτερη μέρα

Εβδομάδα 9-16 Trenbolone 100mg κάθε δεύτερη μέρα

Εβδομάδα 9-15 Winstrol 50mg κάθε μέρα

Εβδομάδα 1-16 τεστοστερόνη 200 mg κάθε δεύτερη ημέρα

 

Εβδομάδα 1-16 Arimidex 0,5mg κάθε δεύτερη ημέρα


Κύκλοι Winstrol:


Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας καλός κύκλος Winstrol θα διαρκέσει για περίπου 6-8 εβδομάδες σε δόση 50mg κάθε μέρα. Κάποιοι θα βρουν 50mg κάθε δεύτερη μέρα για να είναι το μόνο που χρειάζονται, αλλά καθώς αυτό το αναβολικό στεροειδές έχει πολύ μικρό χρόνο ημιζωής, ειδικά σε μορφή ταμπλέτας η καθημερινή χορήγηση είναι γενικά καλύτερη. Τα 50 mg ημερησίως φαίνεται να είναι ιδανικά για τους περισσότερους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας τους και δεν συνιστούμε να ξεπεράσουμε την ένδειξη 8 εβδομάδων καθώς αυτό το στεροειδές είναι μάλλον τοξικό για το ήπαρ.


Το Winstrol είναι ένα από τα πιο ηπατικά αναβολικά στεροειδή που θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ, αλλά ευτυχώς αν χρησιμοποιηθεί υπεύθυνα το ήπαρ θα επιστρέψει στις κανονικές τιμές πολύ γρήγορα μετά τη διακοπή της χρήσης. Η μόνη εξαίρεση που μπορούμε να κάνουμε σχετικά με τη δόση ενός κύκλου Winstrol είναι για τον ανταγωνιστή bodybuilder προς το τέλος του κύκλου προετοιμασίας του διαγωνισμού. Πολλοί bodybuilders βρίσκουν 100mg ημερησίως τις τελευταίες 10-14 ημέρες πριν από μια επίδειξη που είναι πολύ χρήσιμη όσον αφορά την πραγματική σκλήρυνσή τους πριν προχωρήσουν στη σκηνή. Ωστόσο, 14 ημέρες είναι η μέγιστη συνιστώμενη διάρκεια για μια τέτοια δόση λόγω της τοξικότητας αυτού του στεροειδούς.


Σχετικός κατάλογος προϊόντων:


 

Σκόνη τεστοστερόνης Στερεάτη σε σκόνη
Βάση τεστοστερόνης Οξική τρανbolbolone
Ενανθική τεστοστερόνη Trenbolone Enanthate
Οξική τεστοστερόνη Μεθυλοτριενολόνη
Προπιονική τεστοστερόνη Parabolan
Κυπιονική τεστοστερόνη Tibolone
Φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη Βάση του trenbolone
Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη
Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη Βάση Boldenone
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Οξεικό Boldenone
Ενδεκανοϊκή τεστοστερόνη Πρωταθλητής Boldenone
17-α-μεθυλο-τεστοστερόνη Μη δεκυλενικό Boldenone (Equipoise)
Μεθυλοτεστοστερόνη
Turinabol Νανδρολόνη δεκανοϊκό
Μεσενολόνη Κυπιονική νανδρολόνη
Stanolone Undecanoate νανδρολόνης
Μεστερόλη (Proviron) Νανδρολόνη προπιονικό
Η φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό


Στοματικά στεροειδή Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης
Dianabol Drostanolone Enanthate
Stanozolol Μεθανολόνη Enanthate
Anavar Οξεική Μεθενολόνη
Anadrol
superdrol Methasterone Οξική Trestolone

Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα:1. Πλούσια εμπειρία: Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας εξάγονται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αυστραλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ιράν, Τουρκία, Μεξικό, Ταϊλάνδη, Ινδία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, ευρωπαϊκές χώρες, αμερικανικές χώρες και άλλες περιοχές.


2. Μεγάλη ποιότητα: υψηλή καθαρότητα και ευνοϊκή τιμή. Η καλή ποιότητα είναι η πρώτη βάση της επιτυχίας μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να εξασφαλίσει τη ζήτησή σας. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.


3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση: Πολλές διαφορετικές διακριτικές ασφαλείς μέθοδοι συσκευασίας, εμπειρία στην επιλογή ρητής, 4 ~ 7 ημέρες για να φτάσει, επιτυχής ποσοστό 99%.


4. Βιώσιμη σειρά και συνεργασία: Εκτός από τις πρώτες σκόνες, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και Συνταγές. Μπορούμε να σας διδάξουμε ή να συζητήσουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Οποιαδήποτε συζήτηση και ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη!


 

Συσκευασία & Υπηρεσία:1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος,


Stanozolol

Hot Tags: stanozolol winstrol σκόνη στεροειδών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like