Stanozolol Winstrol Σκόνη Πρώτης Ορμονικής Πρωτεΐνης για Bodybuilding

Η μεθανοστενολόνη (Dianabol ή D-bol) είναι μια ισχυρή στεροειδής ένωση ικανή να παράγει μεγάλα κέρδη στη μυϊκή μάζα. Είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα συστατικά στεροειδών που δημιουργήθηκαν και παρά τα χρόνια βελτίωσης της τεχνολογίας των στεροειδών, το D-bol εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως. Το Dianabol χρησιμοποιείται συχνά από τους κατασκευαστές του αμαξώματος και τους αθλητές για να κλωτσήσει τα μυϊκά κέρδη ή ως γέφυρα μεταξύ κύκλων άλλων φαρμάκων για να διατηρήσει τα κέρδη. Η επίδραση των περισσότερων ενέσιμων αναβολικών στεροειδών ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη Dianabol. Η βελτίωση είναι μεγαλύτερη από την απλή αύξηση της ποσότητας του ενέσιμου με την ίδια ποσότητα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Stanozolol (Winstrol)

Ονομασία: STANOZOL, STANOZOLOL, STANAZOL, winstrol l

Αριθμός CAS : 10418-03-8

Αριθ. EINECS: 233-894-8

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατασκευαστής: HE ZHONG

Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Χρόνος παράδοσης : 4-6 εργάσιμες ημέρες

Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

MF: C21H32N2O

MW: 328,49

Καθαρότητα: 98%

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη3. Εφαρμογές:


 

Η μεθυλτριενολόνη έχει εξαιρετικά ισχυρή συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα ανδρογόνου, καθώς και την υπέρβαση αυτής της τεστοστερόνης. Αυτό βεβαίως υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι η τρεμπολόνη είναι εξαιρετικά αναβολική, καθώς με τη δέσμευση στον υποδοχέα ανδρογόνων μια ένωση είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τους αναβολικούς μηχανισμούς που εξαρτώνται από τον υποδοχέα ανδρογόνων, έναν από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους τα αναβολικά στεροειδή βοηθούν στην ανάπτυξη των μυών. Οι υποδοχείς ανδρογόνων υπάρχουν επίσης στον λιπώδη ιστό. Όταν διεγείρεται με τη βοήθεια μίας ένωσης όπως είναι η δέσμευση της Τριενόλης σε αυτά, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια υψηλότερη τότε κανονική λιπολυτική δράση. Έτσι, όχι μόνο αυτό το φάρμακο βοηθά στην οικοδόμηση μυών, μπορεί να βοηθήσει στην καύση λίπους.


Συνιστώ τη δόση του Winstrol

Οι δόσεις Winstrol γενικά δεν είναι τόσο δραματικά κατανεμημένες. Μπορούμε να σας πούμε ακριβώς από το να πάει η μέση δόση των αρσενικών δόσεων Winstrol από 50mg-100mg ημερησίως για σωματικά μυαλά άτομα, και 10mg κάθε μέρα σε καθημερινή βάση για τα θηλυκά. Για εκείνους που συμπληρώνουν για αθλητικές επιδόσεις, οι δόσεις είναι συχνά ακόμη χαμηλότερες. Για τους άνδρες αθλητές, οι δόσεις Winstrol μπορεί να είναι τόσο χαμηλές όσο 20-25mg κάθε δεύτερη ημέρα, αλλά για τις γυναίκες, οι μέσες δόσεις Winstrol θα πέσουν ακόμα στα 10mg κάθε δεύτερη ημέρα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ειδικά σε σχέση με τους άνδρες αθλητές, οι συνολικές δόσεις μπορεί να είναι πιο συμβατές με τις δόσεις σωματικής διάπλασης, αλλά αυτές οι χαμηλότερες δόσεις δεν είναι ασυνήθιστες.

Παρενέργειες του Winstrol

Το Stanozolol μπορεί να αυξήσει δραματικά τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης σας. Η συνολική δοσολογία θα παίξει ένα ρόλο, καθώς και η γενετική προδιάθεση σας για υψηλή χοληστερόλη, αλλά για τον υγιή ενήλικα μπορεί να ελεγχθεί. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια μαλλιών και ακμή. Η ορμόνη Stanozolol ανήκει στην C17-Alpha αλκυλιωμένη (C17-aa) οικογένεια αναβολικών στεροειδών. Αυτό σημαίνει ότι η ορμόνη τροποποιήθηκε δομικά στην 17η θέση άνθρακα προκειμένου να επιβιώσει το πρώτο πέρασμα μέσω του ήπατος. Χωρίς αυτή τη διαρθρωτική αλλαγή η ορμόνη θα καταστραφεί πριν γίνει χρήσιμη. Ωστόσο, καθιστά την ορμόνη τοξική για το ήπαρ.

Συνταγή μαγειρέματος του Winstrol (στανοζολόλη)

Ε: 40 ml Winstrol 25 mg / ml με βάση το πετρέλαιο

1 γραμμάριο Stanozolol

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

7,8 ml PEG 300

31,2 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών

Ε: 100 ml υδατικού διαλύματος Winstrol 50 mg / ml

Winthrol micronized σκόνη 5 γραμμάρια

ΒΒ = 24 ml (24%)

ΒΑ = 3 ml (3%)

Το πολυσορβικό 80 = 3 ml (3%)

Αποσταγμένο νερό (μόνο) 62,5 ml
4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


 

COA.


Δοκιμή

Πρότυπο ανάλυσης

Αποτελέσματα

Ταυτοποίηση

IR:

Πέρασμα

UR:

Ειδική περιστροφή

+ 34 ° + 40 °

+ 36,2 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤1%

0,6%

Άλλα στεροειδή

≤2% (TLC)

Πέρασμα

Οργανική πτητική ζημιά

≤2500PPM

1000 ΡΡΜ

Χημική δοκιμή

98,0 ~ 100,5%

99,0%

συμπέρασμα

Η προδιαγραφή είναι σύμφωνη με το πρότυπο USP32.


5. Συσκευασία & Παράδοση


Υποσχόμαστε ότι τα περισσότερα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα και υπάρχουν δωρεάν δείγματα . έχουμε επαγγελματική ομάδα ειδικά για το πακέτο και την αποστολή και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για εγγυημένο τελωνειακό δελτίο.   Η υψηλή ποιότητα, η λογική τιμή και η γρήγορη και ασφαλής παράδοση είναι πάντα η επιδίωξή μας.   Σίγουρα είναι η ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.Hot Tags: stanozolol winstrol από του στόματος ωμό ορμόνη σκόνη για bodybuilding, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like