Oxandrolone Anavar Στερεοειδές σε σκόνη

Το Anavar (Anavar) είναι ένα από τα πιο ήπια και ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών. Ως τέτοιο ήπιο φυσιολογικό στεροειδές αυτό είναι ένα από τα λίγα που είναι πολύ καλά ανεκτό από τις περισσότερες γυναίκες, τόσο πολύ ώστε σε πολλούς κύκλους ονομάζεται απλώς "Το κορίτσι στεροειδές".

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στοματικό αναβολικό στεροειδές σκόνη Anavar Oxandrolone για Bodybuilding


Όλες οι σκόνες στεροειδών που υπηρετούμε δοκιμάζονται σε διάφορες ποιοτικές παραμέτρους για να εξασφαλιστεί η υψηλή τους αποτελεσματικότητα και καθαρότητα. Το COA και η HPLC είναι διαθέσιμα. Ενθαρρύνουμε την εκκίνηση από μικρή ποσότητα για να δοκιμάσουμε πρώτα την ποιότητα και την υπηρεσία μας. wickr: puresteroid whatsapp +8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Anavar Γρήγορες λεπτομέρειες


Το Anavar είναι κατάλληλο για κοπές και αυτός είναι ίσως ο πρωταρχικός σκοπός του για τα περισσότερα άτομα. Το Anavar είναι ένα πολύ γρήγορο DHT από του στόματος αναβολικό στεροειδές που διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τον άπαχο ιστό καθώς επίσης ενισχύει τη συνολική μεταβολική δραστηριότητα. Ναι, τα πραγματικά κέρδη σε ιστούς μπορούν να γίνουν, ειδικά για τον θηλυκό χρήστη, αλλά παραμένει για τους περισσότερους άνδρες ένας καλός κύκλος Anavar θα είναι κατά τη διάρκεια μιας φάσης δίαιτας.


όνομα προϊόντος Anavar
Ψευδώνυμο Oxandrolone, Oxa
Καθαρότητα 99,00%
CAS 53-39-4
Μοριακός τύπος C19H30O3
Μοριακό βάρος 306.4
EINECS 200-172-9
Μισή ζωή 8 ώρες
Αποτελεσματική δόση (για άνδρες) 50 έως 100 mg / ημέρα
Αποτελεσματική δόση (για γυναίκες) 5-10mgs / ημέρα
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση ένα πολύ συχνά χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές για κύκλους κοπής
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

anavar

Ποια οφέλη μπορεί κανείς να πάρει από το Anavar;


1. Ίσως το μεγαλύτερο όφελος που περιστρέφεται γύρω από την ορμόνη Anavar είναι η ικανότητά του να θεραπεύει ασθένειες που χάνουν μυϊκές πλάκες όπως τα βοηθήματα, καθώς θα αποτρέψουν σε μεγάλο βαθμό την αποσύνθεση των μυών που είναι τόσο κοινή με τέτοιες ασθένειες και συχνά αυτή που προκαλεί καταστροφικό τέλος.


2. Το Anavar μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμο για τη θεραπεία των θυμάτων εγκαύματος επιτρέποντάς τους να ανακτήσουν τον χαμένο ιστό, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι αρκετό και ισχυρότερα αναβολικά είναι απαραίτητα.


3. Τι κέρδη στο μέγεθος που παρέχει το Anavar θα είναι καθαρός ιστός άπαχου και αν καταλάβετε τίποτα για την απόδοση κάθε λίβρα άπαχου ιστού αξίζει το βάρος του σε χρυσό.


Anavar για το μαζικό

 

Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτός εποχής ή φάσεις ανάπτυξης, οι περισσότεροι άνδρες θα βρουν έναν κύκλο Anavar ως μια κακή επιλογή για τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Η ορμόνη Anavar δεν είναι κατάλληλη για μάζα, αλλά ταυτόχρονα κάθε μάζα που εμφανίζεται θα είναι 100% άπαχος ιστός και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Ακόμα κι έτσι, ως ένα πολύ ήπιο αναβολικό στεροειδές, παίρνει γενικά αρκετή ποσότητα αυτής της ορμόνης για να βγάλει τίποτα από αυτήν σε όρους ανάπτυξης και, όπως είναι γενικά ένα στεροειδές υψηλής τιμής, αυτό συχνά καθιστά ανεπαρκές για το σκοπό αυτό.

Anavar για κοπή

 

Για τους περισσότερους άνδρες ένας κύκλος Anavar θα εξυπηρετείται καλύτερα για τη διαδικασία κοπής ή δίαιτας. η φάση στην οποία ένα άτομο ψάχνει για μια διάτρητη σωματική διάπλαση. Αυτό δεν είναι ένα στεροειδές που θα εξυπηρετεί το σκοπό αυτό σε τόσο ισχυρό βαθμό όπως Trenbolone ή ακόμα και Equipoise ούτε θα έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το Winstrol και πολλά άλλα DHTsteroids όπως Masteron αλλά μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα που υπάρχει σε ήπια μορφή . Ένας κύκλος Anavar κατά τη διάρκεια μιας φάσης δίαιτας κοπής μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διατήρηση του άπαχου ιστού κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας περιορισμένης θερμιδικής αξίας, καθώς και να αυξήσει τη συνολική μεταβολική δραστηριότητα. Επιπλέον, όταν είναι αρκετά φτωχό, μπορεί να δώσει μια σωματική διάπλαση λίγο πιο σκληρή. Οι περισσότεροι άνδρες που συμπληρώνουν με το Anavar για το σκοπό αυτό θα βρουν 50mg την ημέρα για να είναι γενικά ένα καλό σημείο εκκίνησης με τα 80mg την ημέρα να είναι γενικά ασφαλή.


Δοσολογία Anavar


Η οξανδρολόνη είναι ένα υπέροχο στεροειδές. Τα αρσενικά bodybuilders θα χρησιμοποιούν κατά κανόνα Anavar 20 (Oxandrolone) σε δόσεις 50-100mg την ημέρα για 6-12wks. Η οξανδρολόνη έχει σχετικά μικρή ημιζωή περίπου 8 ώρες. Επομένως, κάποιος μπορεί να επιλέξει να κατανείμει δοσολογίες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να διατηρήσει τα επίπεδα του αίματος όσο το δυνατόν πιο σταθερά. Γυναίκες bodybuilders συνήθως βρείτε μια δόση των 2,5-10mgs να είναι αποτελεσματική για την προώθηση των μυών κέρδη και τη δύναμη χωρίς τον μεγάλο κίνδυνο παρενεργειών.


OxanAnavar COA:

Δοκιμή Ανάλυσης Πρότυπο Ανάλυσης Αποτελέσματα Ανάλυσης
Ταυτοποίηση (TLC, IR) HPLC, IR Θετικός
Διαλυτότητα Πρακτικά αδιάλυτο στο νερό. Ελαφρώς διαλυτό σε χλωροφόρμιο. Ελαφρώς διαλυτό σε αιθανόλη. Συμμορφώνεται
Σημείο τήξης 229-232 ° C 230-232 ° C
Απώλεια στο στέγνωμα ≤1.0% 0,32%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη ≤0,2% 0,06%
Σχετική ουσία Προσμείξεις 12456810 ≤0,1% Περιεκτικότητα 379 ≤0,3% Προσμείξεις 11 ≤0,5% Άγνωστη απεριόριστη πρόσμειξη ≤0,1% Σύνολο προσμείξεων ≤1,0% Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται 0,91%
Υπολειμματικοί διαλύτες Αιθανόλη ≤1365ppm Μεθανόλη ≤300 ppm Συμμορφώνεται
Χημική δοκιμή 98,0 ~ 102,0% 99,3%
Μικρονισμένο 30 Mesh≥100% Πέρασμα
συμπέρασμα USP 32 (Να συμμορφώνεται με το USP 32)


F. Α. Q


Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων;
Α: Ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από την QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτου μέρους. Έτσι θα είστε βέβαιοι με την καλή ποιότητα αν μας επιλέξετε.

Ε2: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.

Ε3: Πώς να συνεργαστείτε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συνεργασία μέσω των πληροφοριών επικοινωνίας του ιστοτόπου ή να επικοινωνήσετε με τους πωλητές της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Q 4: Μπορώ να πάρω δείγμα;
Φυσικά. Για τα περισσότερα προϊόντα μπορούμε να σας παρέχουμε ένα δωρεάν δείγμα, ενώ το κόστος αποστολής πρέπει
αναλάβετε από την πλευρά σας.

Q 5: Πόσο καιρό χρειάζεται για να φθάσουν τα εμπορεύματα;
Α: Είναι Ανάλογα με την τοποθεσία σας,
Για μικρές παραγγελίες, περιμένετε 5-7 ημέρες από τις εταιρείες DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Για μαζική παραγγελία, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες από τον αέρα, 20-35 ημέρες από τη θάλασσα.

Ερ.6 : Έχετε κάποια πολιτική επαναφόρτωσης;
έχουμε καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και πολιτική επαναφόρτωσης εάν χάσουμε το αγροτεμάχιο
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους πελάτες μας έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη
Παίρνουμε πάντα τη μέγιστη φροντίδα στη συσκευασία των προϊόντων μας
οι πελάτες μας θα το επιβεβαιώσουν, ακόμα και αν δυσκολευτούν να τα βρουν χωρίς βοήθεια κατά περιόδους.
Αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας είναι ακόμα δυνατό να αδράξουμε ένα μικρό αριθμό πακέτων.
Σε αυτή την περίπτωση, υποσχόμαστε να παραμείνουμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις

Q 7: Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής σας;
A: Δεχόμαστε τη δυτική ένωση, το χρηματικό έπαθλο, το bitcoin, το bank transfer ως πληρωμή.

Ερ. 8: Δεχτείτε πιστωτική κάρτα VISA;
μπορεί να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα μέσω Moneygram και Western Union.

 

140Hot Tags: oxandrolone anavar στεροειδές σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like