Dianabol σκόνη Μεθυλοτριανολόνη μεριβολόνη στεροειδές σκόνη για την ανάπτυξη των μυών

Η μεθυλοτριενολόνη είναι ουσιαστικά η ίδια ένωση με την τρενβολόνη η οποία έχει περάσει κάτω από 17 άλφα αλκυλίωση έτσι ώστε να μπορεί να παραμείνει ενεργή μετά την από του στόματος χορήγηση. Έτσι, με μια βασική έννοια, Trienol προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της trenbolone με το πρόσθετο πλεονέκτημα να είναι από το στόμα ενεργό. Ωστόσο, αυτό το πρόσθετο όφελος έρχεται με μια έντονη τιμή όταν πρόκειται για την ηπατοτοξικότητα, όπως θα αποδειχθεί παρακάτω.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Ονομασία προϊόντος : Methyltrienolone

Ονοματεπώνυμο : METHYLTRIENOLONE

Αριθμός μητρώου CAS : 965-93-5

Μοριακός τύπος : C19H24O2

Μοριακό βάρος : 284,39

Μοριακή δομή

Δοκιμασία : 99%


Το Dianabol (72-63-9) είναι ένα από τα ανδρογόνα-αναβολικά στεροειδή με μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των αθλητών και των bodybuilders σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται ευρέως από τους σκοπούς γυμναστικής και bodybuilding καθιστώντας το πολύ δημοφιλές. Μερικοί από τους χρήστες αναφέρονται σε αυτό το στεροειδές ως «grand-daddy» των άλλων στεροειδών. Αυτό συμβαίνει λόγω των τεράστιων και γρήγορων αποτελεσμάτων του. Είναι μια ορμόνη που συντίθεται στα εργαστήρια και σχετίζεται με τη φυσική ορμόνη τεστοστερόνης των αρσενικών. Αυτό το προϊόν είναι επίσης γνωστό από άλλα συνώνυμα όπως το Metanabol, το Averbol, το Vetanabol, το Naposin και το Dianabol.3. Εφαρμογές:


 

Η μεθυλτριενολόνη έχει εξαιρετικά ισχυρή συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα ανδρογόνου, καθώς και την υπέρβαση αυτής της τεστοστερόνης. Αυτό βεβαίως υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι η τρεμπολόνη είναι εξαιρετικά αναβολική, καθώς με τη δέσμευση στον υποδοχέα ανδρογόνων μια ένωση είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τους αναβολικούς μηχανισμούς που εξαρτώνται από τον υποδοχέα ανδρογόνων, έναν από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους τα αναβολικά στεροειδή βοηθούν στην ανάπτυξη των μυών. Οι υποδοχείς ανδρογόνων υπάρχουν επίσης στον λιπώδη ιστό. Όταν διεγείρεται με τη βοήθεια μίας ένωσης όπως είναι η δέσμευση της Τριενόλης σε αυτά, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια υψηλότερη τότε κανονική λιπολυτική δράση. Έτσι, όχι μόνο αυτό το φάρμακο βοηθά στην οικοδόμηση μυών, μπορεί να βοηθήσει στην καύση λίπους.


Η μεθανοστενολόνη (Dianabol ή D-bol) είναι μια ισχυρή στεροειδής ένωση ικανή να παράγει μεγάλα κέρδη στη μυϊκή μάζα. Είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα συστατικά στεροειδών που δημιουργήθηκαν και παρά τα χρόνια βελτίωσης της τεχνολογίας των στεροειδών, το D-bol εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως. Το Dianabol χρησιμοποιείται συχνά από τους κατασκευαστές του αμαξώματος και τους αθλητές για να κλωτσήσει τα μυϊκά κέρδη ή ως γέφυρα μεταξύ κύκλων άλλων φαρμάκων για να διατηρήσει τα κέρδη. Η επίδραση των περισσότερων ενέσιμων αναβολικών στεροειδών ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη Dianabol. Η βελτίωση είναι μεγαλύτερη από την απλή αύξηση της ποσότητας του ενέσιμου με την ίδια ποσότητα.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


 

Dianabol Powder COA

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ταυτοποίηση IR, υν Θετικός
Διαλυτότητα Πρακτικά αδιάλυτο σε νερό, διαλυτό σε 96% αιθανόλη, σε χλωροφόρμιο και παγόμορφο οξικό οξύ, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα. Συμμορφώνεται
Δοκιμασία (σε ξηρή βάση) 97,0 ~ 103,0% 99,70%
Απώλεια στο στέγνωμα Μέγιστο 0,5% 0,22%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη Μέγιστο 0,2% 0,03%
Ειδική περιστροφή + 7 ° ± 11 ° (διάλυμα 1% β / ο σε 96% διάλυμα αιθανόλης) + 9,3 °
Σημείο τήξης 163-167 ° C 164,5 ~ 165,5 ° C
Σχετικές ουσίες Μεθυλοτεστοστερόνη: 0,5% μέγ <>

Οποιοδήποτε άλλο μη καθορισμένο: 0,5% μέγ <>
Υπολειμματικοί διαλύτες Οξικός αιθυλεστέρας: 5000PPm μέγ 210PPm


Dianabol Δοσολογία σε σκόνη

Το Dbol μπορεί να ληφθεί τόσο από νέους και έμπειρους bodybuilders, καθώς και από άλλους αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους.

Η τυπική δόση συντήρησης για νέους χρήστες είναι περίπου 30-50mg συνολικά ανά ημέρα. Αυτό στη συνέχεια χωρίζεται σε διαιρεμένες δόσεις όπως απαιτείται. Για νέους χρήστες, αυτό το επίπεδο dbol θα παράγει σημαντικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών αυξήσεων της μυϊκής μάζας και μεγαλύτερης αντοχής.

Το όφελος από τη λήψη χαμηλότερης δόσης σημαίνει ότι οι παρενέργειες του dbol θα διατηρηθούν στο απόλυτο ελάχιστο. Ωστόσο, οι πιο έμπειροι χρήστες πιθανώς θα βρουν αυτή τη δόση πολύ χαμηλή και θα χρειαστούν περίπου 80mg την ημέρα για να σπάσουν το οροπέδιο τους και να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Dianabol δοσολογία για τις γυναίκες

Πολλές γυναίκες παίρνουν το Dianabol σε αναζήτηση ανδρογόνου δύναμης. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες όπως αλλαγές φωνής, υπερβολική ανάπτυξη μαλλιών και ακμή μεταξύ άλλων. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ακανόνιστους εμμηνορρυσιακούς κύκλους. Ως αποτέλεσμα, οι γυναίκες συμβουλεύονται να λαμβάνουν χαμηλές δόσεις Dianabol για να μειώσουν τις πιθανότητες αυτών των ανεπιθύμητων ενεργειών. Ανάλογα με την κατάσταση μιας γυναίκας και τους στόχους της, η δοσολογία για αυτούς μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 5mg-20mg.

Πώς να κάνετε ενέσεις Dianabol;

Η συνταγή του Dianabol 50mg @ 100ml ως εξής:
5 γραμμάρια σκόνης dianabol (5.6ml)
15% Guaiacol
2 ml ΒΑ (2%)
18 ml BB (18%)
30ml EO (30%)
29.4 ml GSO

     

5. Συσκευασία & Παράδοση

 
 

Γιατί να μας επιλέξετε?

1. Διαθέσιμο δείγμα και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. .

2.100% Φυσικό προϊόν, χωρίς συνθετικό συστατικό

3.Manufacturer άμεση προμήθεια, παρέχουμε υπηρεσία ΚΑΕ

4.Competitive τιμή για υψηλής καθαρότητας Desmopressin Acetate 16789-98-3 με την καλύτερη ποιότητα

5. γρήγορη παράδοση από DHL, TNT, EMS, FEDEX, ως τις απαιτήσεις σας 

κατασκευή


Hot Tags: dianabol σκόνη methyltrienolone metribolone στεροειδές σκόνη για την ανάπτυξη μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like