Dianabol Dbol Steroid Powder

Το Dianabol είναι ένα στεροειδές που αναπτύσσεται με σκοπό την αύξηση της ποσότητας μυών που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το Dianabol είναι ένα στεροειδές που εφαρμόζεται στοματικά με μεγάλη επίδραση στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Η επίδραση του Dianabol προωθεί την πρωτεϊνική σύνθεση, υποστηρίζοντας έτσι την συσσώρευση πρωτεϊνών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στοματικό Στερεοειδές Σκόνη Dianabol D-Bol Για Κύκλωμα Συσσωμάτωσης


έχουμε εργοστάσιο άμεση πώληση ακατέργαστων στεροειδών σκόνη με κάτω τιμή, Έχουμε τα καλύτερα διακριτικά και stealth πακέτα, και επαρκή αποθέματα για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και γρήγορη ναυτιλία. Επιπλέον, η εταιρεία μας υπόσχεται να αναχωρήσει μία φορά δωρεάν για να εγγυηθεί το δικαίωμά σας, χωρίς περιορισμό χώρας. ευπρόσδεκτη έρευνα! Επιστρέψτε σε με αν σας ενδιαφέρει ανυπομονούμε την εξαιρετική συνεργασία μας! Wickr puresteroid whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Dianabol Σύντομες λεπτομέρειες


Το Dianabol είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αναβολικά στεροειδή. Μπορεί πραγματικά να αυξήσει την μυϊκή μάζα του καθενός σημαντικά και πολύ γρήγορα. Συχνά αναφέρεται ως D-bol σε κύκλους bodybuilding, αυτό το στεροειδές δρα σε διάφορες διαδικασίες σώματος ταυτόχρονα για να ενισχύσει την παραγωγή μυών και τη μείωση του λίπους.


όνομα προϊόντος Dianabol
Ψευδώνυμο Μεθανδιενόνη, DBOL, μεθανοστενολόνη, D-bol
Καθαρότητα 99,00%
CAS 72-63-9
Μοριακός τύπος C20H28O2
Μοριακό βάρος 330.44
Αποτελεσματική δόση 40-60 mg / ημέρα
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Χρήση φαρμακευτικό υλικό, στεροειδή ορμόνη, αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Dianabol οφέλη


Το Dianabol είναι ένα από τα στεροειδή που διατίθενται στην αγορά και έχει ψυχολογικά και φυσικά αποτελέσματα. Έχουν αναφερθεί ανεπανάληπτες αναφορές για την αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης που είναι απαραίτητη για την αύξηση της μυϊκής μάζας.


Το Dianabol έχει ένα πολύ ισχυρό συστατικό που σας βοηθά να κερδίσετε μυς, να χάσετε λίπος και να αυξήσετε τη δύναμη μόνιμα. Το δραστικό συστατικό σε αυτό το στεροειδές είναι η μεθανδροστενολόνη. Έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την παραγωγή μυών σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Το Dianabol είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό στεροειδές που έχει τόσο αναβολικά όσο και ανδρογόνα αποτελέσματα σε ένα άτομο. Η αναβολική φύση του Dianabol αυξάνει την κατακράτηση αζώτου και στη συνέχεια την παραγωγή μυών. Η ικανότητά του να αυξάνει την αντίδραση με το άζωτο βελτιώνει την αίσθηση ευεξίας και πρωτεΐνης του ατόμου στο σώμα. Το στεροειδές βοηθά επίσης το σώμα του ατόμου να προσαρμοστεί γρήγορα σε αυξημένο φόρτο εργασίας που μειώνει την κόπωση.


Όταν στο Dianabol, οι bodybuilders προσθέτουν 2 με 4 κιλά βάρους κάθε εβδομάδα για ενάμιση μήνα. Αυξάνει σημαντικά την σωματική δύναμη, αλλά είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με ένα κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης και δίαιτα.


Το Dianabol βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου ενός ατόμου και τον προστατεύει από την καύση λόγω της συχνής προπόνησης. Το Dianabol μειώνει την εξάντληση λόγω της ικανότητάς του να βελτιώνει τη σύνθεση του RNA κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Μειώνει το καταβολικό στρες σε ένα χρήστη - γεγονός που του επιτρέπει να επιτελεί καλύτερα από άλλους ανθρώπους καθώς και να ανακάμπτει γρήγορα μετά από έντονη προπόνηση.


Το Dianabol βοηθά τους bodybuilders να διατηρούν τις πρωτεΐνες στους μυς. Το D-bol προκαλεί σημαντική βελτίωση στην ανάπτυξη ινσουλίνης. Η ινσουλίνη είναι μια καταβολική ουσία που παράγεται στο ήπαρ και χρησιμοποιείται σε άλλους ιστούς του σώματος και είναι πολύ σημαντική στον μεταβολισμό.


Συνεπώς, το Dianabol εξασφαλίζει ότι οι μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού λειτουργούν σωστά, ακόμη και σε περιόδους έντονης προπόνησης, ψυχικού στρες και θερμιδικού περιορισμού. Αυτή η λειτουργία αποτρέπει το σώμα από το σπάσιμο της πρωτεΐνης για να παράγει ενέργεια κατά τη διάρκεια ακραίων ασκήσεων, διατηρώντας έτσι την ακεραιότητα των μυών.


dbol


Πώς να χρησιμοποιήσετε το DianabolDianabol Μόνο Κύκλος


Το Dianabol μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του. Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτή τη χρήση με περιφρόνηση, αλλά σε παρελθόν πολλές εξαιρετικές φυσικές θεραπείες χτίστηκαν με το Dianabol ως το μοναδικό φάρμακο που βελτιώνει την απόδοση και ακόμη και σήμερα μερικοί έχουν καλό όφελος από τη χρήση του Dbol μόνο του. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, μόνο οι υψηλοί ανταποκριτές που κάνουν καλά με αυτή την ένωση που χρησιμοποιούνται μόνοι, παρά αυτό είναι ένα τυπικό αποτέλεσμα.


Dianabol και Trenbolone Stack


Η επίδραση των περισσότερων ενέσιμων αναβολικών στεροειδών βελτιώνεται σημαντικά με την προσθήκη Dianabol. Η βελτίωση είναι μεγαλύτερη από την απλή αύξηση της ποσότητας του ενέσιμου με την ίδια ποσότητα. Ένα κλασικό και δραματικό παράδειγμα είναι η τρεμπολόνη. Αν και η συνολική ποσότητα στεροειδούς που χρησιμοποιείται είναι η ίδια και στις τρεις περιπτώσεις, 50 mg / ημέρα η καθεμία από την ορμόνη τρανμπολόνης στοιβαγμένη με 50 mg / ημέρα Dianabol παρέχει πολύ πιο αποτελεσματικό κύκλο στεροειδών από είτε 100 mg / ημέρα οξικής τρανμπολόνης μόνο ή 100 mg / ημέρα μόνο Dbol. Το προφίλ των παρενεργειών είναι επίσης ανώτερο. Με άλλα λόγια, οι ενώσεις δρουν συνεργιστικά: το σύνολο είναι μεγαλύτερο από τα μέρη. Αυτό οφείλεται πιθανώς σε διαφορετικούς μηχανισμούς δράσης.


Dianabol και τεστοστερόνη στοίβα


Όλα τα ενέσιμα στοιβάζονται καλά με το Dianabol, με μερική εξαίρεση ότι σε υψηλότερες δόσεις σκόνης τεστοστερόνης το Dianabol γίνεται λιγότερο χρήσιμο και τελικά εντελώς περιττό. Ως παραδείγματα, σε 500 mg / εβδομάδα τεστοστερόνης μπορεί να αναμένεται μεγάλη βελτίωση σε ένα στεροειδές κύκλο από την προσθήκη Dianabol, αλλά σε 1000 mg / εβδομάδα μόνο μια μέτρια βελτίωση είναι πιθανή. Στα 2000 mg / εβδομάδα, πιθανώς δεν θα παρατηρηθεί αξιοσημείωτη περαιτέρω αύξηση στην επίδραση, εκτός από άτομα που έχουν ήδη φτάσει σε ένα οροπέδιο σε αυτή την ποσότητα χρήσης τεστοστερόνης μόνο. Για τους περισσότερους αυτό δεν θα συμβεί.


Dianabol και Anavar Stack


Για εκείνους που επιθυμούν να βασίζουν στεροειδείς κύκλους σε οξανδρολόνη (Anavar) αντί για ενέσιμη, το Dianabol επίσης στοιβάζεται πολύ καλά με αυτό το από του στόματος στεροειδές. Ωστόσο, η ηπατική τοξικότητα θα είναι μικρότερη αν συνδυάσουμε το Dbol με ένα ενέσιμο αντί της οξανδρολόνης.


Dianabol και Anadrol Stack


Υπάρχει ελάχιστη ή και καθόλου συνεργική επίδραση από το συνδυασμό του Dianabol με το Anadrol. Οι περισσότεροι χρήστες δεν το κάνουν αυτό. Αν επιλέξατε να το κάνετε αυτό, για παράδειγμα επειδή έχετε και τις δύο ενώσεις στο χέρι και δεν είστε αρκετοί είτε για να χρησιμοποιείτε μόνοι μου, προτιμώ να χρησιμοποιώ μισές δόσεις από το καθένα. Με άλλα λόγια, αντί να χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα 50 mg / ημέρα Dianabol ή 150 mg / ημέρα Anadrol, καλό εναλλακτικό είναι να συνδυάσετε 25 mg / ημέρα Dbol με 75 mg / ημέρα Anadrol.


Dianabol και Deca Durabolin Stack


Η πιο δημοφιλής στοίβα Dianabol είναι η Deca Durabolin αφού οι δύο δουλεύουν απίστευτα καλά μαζί. Επιπλέον, ενώ πολλοί bodybuilders τείνουν να αναπτύξουν ανοχές σε ορισμένους συνδυασμούς στεροειδών, Deca και Dbol λειτουργούν καλά κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:


Όνομα προϊόντος: Dianabol
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Λευκή ή λευκή κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση IR, υν Θετικός
Ειδική περιστροφή + 7 ° ± 11 ° (διάλυμα 1% β / ο σε 96% διάλυμα αιθανόλης) + 9.2 °
Διαλυτότητα Πρακτικά αδιάλυτο σε νερό, διαλυτό σε 96% αιθανόλη, σε χλωροφόρμιο και παγόμορφο οξικό οξύ, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα 0,12%
Απώλεια στο στέγνωμα Μέγιστο 0,5% 0,21%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη Μέγιστο 0,2% 0,05%
Σημείο τήξης 163-167 ° C 164,5 ~ 165,5 ° C
Σχετικές ουσίες Μεθυλοτεστοστερόνη: 0,5% μέγ <>
Οποιοδήποτε άλλο μη καθορισμένο: 0,5% μέγ <>
Υπολειμματικοί διαλύτες Οξικός αιθυλεστέρας: 5000PPm μέγ 210 ΡΡm
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 103,0% 99.01%

d-bol


FA Q


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

Α: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Τι μπορείτε να πάρετε από τις ΗΠΑ;


Μπορείτε να αγοράσετε στεροειδές ακατέργαστη σκόνη, πεπτίδιο, ενέσιμο στεροειδές έλαιο, βερμούδες για bodybuilding?

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εξοπλισμούς που χρειάζονται κατά το μαγείρεμα του πετρελαίου ή την παρασκευή των δισκίων ή των καψουλών.

Μπορείτε ακόμη να λάβετε τεχνική υποστήριξη από εμάς εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση σε αυτόν τον τομέα.

Με μια λέξη, στοχεύουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε μια one-stop αγορά!

 

με αυτά τα μεγάλα ισχυρά πλεονεκτήματα, θέλουμε ακόμα να το κάνουμε καλύτερο, μετά από μια προσπάθεια, μπορείτε να το ξέρετε αυτό

ασφαλής και γρήγορη παράδοση εξασφαλίζεται καθώς έχουμε την επαγγελματική ναυτιλιακή εταιρεία?

προσαρμοσμένο ποσοστό επιτυχίας εξασφαλίζεται από τα είδη των μεταμφιεσμένων πακέτων μας?

το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η τιμή είναι πολύ πολύ ανταγωνιστική λόγω της άμεσης πώλησης του εργοστασίου.

Όνομα: Cindy

Wickr: puresteroid

Whatsapp: +8613302415760

Skype: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


100

Hot Tags: dianabol dbol steroid σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like