Dianabol (dbol) CAS.72-63-9

Το Metandienone (Dianabol) είναι το πιο γνωστό στεροειδές που υπάρχει σήμερα και θεωρήθηκε από τον Arnold schwarzenegger ως το πρωινό των πρωταθλητών. Το Dianabol είναι μια πολύ ισχυρή ένωση και παίρνει πολύ λίπος χρόνο για να τεθεί σε ισχύ, δύο εβδομάδες θα παρατηρήσετε τεράστια αποτελέσματα από αυτό το φάρμακο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Metandienone / Dianabol στεροειδές σκόνη για την οικοδόμηση μυών

Το Metandienone / Dianabol είναι δημοφιλές στις Η.Π.Α., έχει καλά αποτελέσματα για την οικοδόμηση μυών. Προμηθεύουμε στεροειδή, αναβολικά, πεπτίδια και βιρμένα για μυϊκή ανάπτυξη.


Όνομα προϊόντος: Metandienone / Dianabol

CasNo: 200-787-2

Μοριακός τύπος: C20H28O2

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη

Εφαρμογή: Αναβολικό στεροειδές

DeliveryTime: εντός 1-10 εργάσιμων ημερών

PackAge: Τσάντες αλουμινίου ή πλαστικές σακούλες

Λιμάνι: Σαγκάη ή οποιοδήποτε λιμάνι της Κίνας

Παραγωγική ικανότητα: 1000 χιλιόγραμμα / ημέρα

Καθαρότητα: 99%

Μεταφορές: Θαλάσσιες ή Αεροπορικώς


COA:

Αποτελέσματα Δοκιμών Ανάλυσης

Δοκιμή Ανάλυσης

Πρότυπο Ανάλυσης

Αποτελέσματα Ανάλυσης

Περιγραφή

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Ταυτοποίηση

IR, UL

Θετικός

Χημική δοκιμή

98,0 ~ 100,5%

99,7%

Απώλεια στο στέγνωμα

1,0% μέγιστο (5 mm Hg, 100 ° C)

0,2%

Ειδική περιστροφή

+ 34 ° ± 40 ° (C = 1, χλωροφόρμιο)

'+ 36,5 °

Χρωματογραφική καθαρότητα

Συνολικές προσμείξεις: 2,0% μέγ

<>

Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες

πληροί τις απαιτήσεις.

Συμμορφώνεται

Υπολειμματικοί διαλύτες

Αιθανόλη: 5000PPm μέγ

310PPm

συμπέρασμα

Η προδιαγραφή είναι σύμφωνη με το πρότυπο USP30


Περιγραφή:

Το Metandienone (Dianabol) είναι το πιο γνωστό στεροειδές που υπάρχει σήμερα και θεωρήθηκε από τον Arnold schwarzenegger ως το πρωινό των πρωταθλητών. Το Dianabol είναι μια πολύ ισχυρή ένωση και παίρνει πολύ λίπος χρόνο για να τεθεί σε ισχύ, δύο εβδομάδες θα παρατηρήσετε τεράστια αποτελέσματα από αυτό το φάρμακο.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη του Dianabol είναι η ικανότητά του να κάνει κάποιον να αισθάνεται καλά μέσα, γεμάτος αυτοπεποίθηση και ισχυρή. Και οι τρεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για την καλή εμφάνιση στο γυμναστήριο και το Dianabol σίγουρα θα σας κάνει να παίζετε καλά στο γυμναστήριο! Στο γυμναστήριο θα παρατηρήσετε τεράστια κέρδη στη δύναμη και θα διαπιστώσετε ότι ο μυς σας γεμίζει πολύ μεγάλο και μεγάλο, αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αυξάνει δραματικά την πρωτεϊνική σύνθεση και την κατακράτηση αζώτου μέσα στα μυϊκά κύτταρα. - Η εκπαίδευση στο Dianabol είναι μια μεγάλη εμπειρία.

Metandienone powder


Dianabol benefis:

Το Dbol είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό εάν ο στόχος σας είναι να μαζέψετε κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής σας. Είναι δυνατό να κερδίσετε 20 λίβρες μετά από 2-3 εβδομάδες. Αυτό το καθιστά εκπληκτικό για τους bodybuilders. Μπορεί να συνδυαστεί με δίαιτες πλούσιες σε πρωτεΐνες για καλύτερη απόδοση.


Το Dianabol είναι από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή εκεί έξω. Αλλά δεν θέλουν όλοι να χυθούν ως καλλιτέχνες. Αυτοί οι αθλητές πρέπει να δοκιμάσουν το Winstrol αντ 'αυτού. Δεν σας μαζεύει.


Το Dbol μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή της άρσης βαρών. Αλλά οι bodybuilders συνήθως παίρνουν μερικά άλλα στεροειδή για κοπή επειδή το Dianabol δεν παρέχει τέτοια προστασία όταν μιλάει για άπαχο μυ, όπως κάνουν μερικά άλλα στεροειδή.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dianabol

Για να μειώσετε τους κινδύνους επιδείνωσης του σώματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μετρίως Dianabol. Το μέγεθος του σώματός σας μπορεί να καθορίσει τη δόση που θα χρησιμοποιηθεί ανά ημέρα. Μια μέτρια ημερήσια χρήση πρέπει να είναι μεταξύ 30 mg και 50 mg την ημέρα.


Η υπέρβαση αυτής της δόσης σημαίνει περισσότερους και ταχείς κινδύνους για το σώμα. Η συνιστώμενη δόση είναι 15 έως 25 mg και ακόμη και με αυτή τη χαμηλή δόση, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή η δοσολογία δίνει λιγότερη πίεση στο σώμα.


Με χρόνο ημίσειας ζωής περίπου 3 έως 5 ωρών, μπορείτε να σπάσετε τη συνιστώμενη δόση σε δύο δόσεις και να την πάρετε σε απόσταση περίπου πέντε ωρών. Αυτό συνιστάται για άτομα που θα το χρειάζονταν σε μεγαλύτερες ώρες για ανταγωνισμό ή σκληρή προπόνηση.


Δοσολογία:

Για ενήλικες, στην αρχή, πάρτε 10 ~ 30mg ημερησίως και χωρίστε σε 2 έως 3 φορές για χορήγηση από το στόμα. Μετά τον έλεγχο της ασθένειας, μπορείτε να αλλάξετε και να διατηρήσετε μια ημερήσια δόση 5 ~ 10mg με συνεχή χορήγηση 4 έως 8 εβδομάδων που είναι μια πορεία θεραπείας. Το διάστημα επαναλαμβανόμενης θεραπείας πρέπει να είναι 1-2 μήνες. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να μειώσουν τη δοσολογία σύμφωνα με την ακριβή κατάσταση. Τα βρέφη πρέπει να παίρνουν 0,05mg / kg ημερησίως. Προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα, οι ασθενείς πρέπει επίσης να χορηγήσουν ταυτόχρονα την κατάλληλη ποσότητα πρωτεΐνης, ζάχαρης και βιταμινών.


Dianabol Συνταγές μετατροπής από το στόμα

1) 20 ml @ 50 mg / ml

1 γραμμάριο σκόνης μεθανοστενολόνης

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

19 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


Συνταγή έγχυσης Dbol

1) 250 ml @ 80 mg / ml

20 γραμμάρια σκόνης μεθανοστενολόνης (1 ml = 1,12 g) 17,86 ml

40 ml BB

10 ml BA

182.14 ml πετρελαίου από κραμβέλαιο


2) 250 ml @ 80 mg / ml

20g σκόνη Dianabol (1,12 g / ml) 17,86 ml (1 g = 0,89 ml)

60 ml ΒΒ

15 ml BA

157.14 ml Λάδι από κραμβέλαιο


3) 100 ml @ 50 mg / ml

dianabol 5 g (5.6 ml)

15% Guaiacol

2% BA

18% BB

30% ΕΟ

Κοπτικό λάδι 29.4 ml


Το πλεονέκτημά μας

Ποιότητα

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ορμονών στεροειδών και πεπτιδίων για 12 χρόνια,

όλα τα προϊόντα μας πρέπει να δοκιμαστούν σε επαγγελματικό εργαστήριο πριν από την πώληση, πρέπει να πληρούν τα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας ελέγχου. Η πραγματική καθαρότητα είναι μεγαλύτερη από 99%. και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε


Πακέτο

Θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές χώρες, όπως συσκευασίες τροφίμων.


Διανομή

Το πακέτο θα αποσταλεί 3 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιος courier εξαρτάται από διαφορετικές χώρες.Για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την παράδοση των αγαθών για σας .. Αν τα εμπορεύματα χάθηκαν ή δεν ελήφθησαν για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου Αμέσως. Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να σας αποστείλουμε ξανά

DBOL powder


Εκτελωνισμός

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι πολύ υψηλό, ειδικά για τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Χιλή και άλλες χώρες, έχουμε ειδική συσκευασία για καλύτερη εκκαθάριση


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: dianabol (dbol) cas.72-63-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like