Stanolone CAS. 521-18-6

Androstanolone Mimics δική DHT του σώματος που, όπως γνωρίζουμε, σχηματίζεται από τη μετατροπή της τεστοστερόνης. Κάποιοι αποκαλούν Androstanolone μια συνθετική μορφή DHT. Η ανδροστανολόνη έχει ένα κυρίαρχο ανδρογόνο αποτέλεσμα λόγω της δομής της δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φαρμακευτική στεροειδής σκόνη stanolone για τη δημιουργία μυών

Stanolone, Androstanolone, είναι ένα καλό στεροειδές για building muscle.If χρειάζεστε στεροειδή, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, πεπτίδια και sarms, Επικοινωνήστε μαζί μου whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Αγγλικά Όνομα: Stanolone

DHT; Neodrol; Protona; Anabolex; Stanolon; Anaboleen; Andractim ;; Androlone; Stanorone; Stanaprol

Συνώνυμα: Stanolone; τεστοστερόνη υδρογόνωσης. αρσενική ενολική κετόνη. διϋδροτεστοστερόνη.

διϋδροτεστοστερόνη. 5Α διυδροτεστοστερόνη. Stanolone (στεροειδές); 5 άλφα διυδροτεστοστερόνη.

Τεστοστερόνη υδρογονώσεως στανολόνης. αρσενική ενολική κετόνη / διυδροτεστοστερόνη

Αριθμός CAS: 521-18-6

Μοριακός τύπος: C19H30O2

Μοριακό βάρος: 290,44

Αρχείο: 521-18-6.mol MOL

MOQ: 10 g για σκόνη


COA:

Περιγραφή

Λευκή ή πρακτικά λευκή κρυσταλλική σκόνη

Αποτελέσματα Δοκιμών Ανάλυσης

Δοκιμές

Πρότυπο ανάλυσης

Αποτελέσματα

Σημείο τήξης

176 ~ 181 ℃

176,5 ~ 181 ℃

Ειδική περιστροφή

+ 25 ° ± 31 °

+ 25,9 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,32%

Χημική δοκιμή

≥97%

98,30%

συμπέρασμα

Να συμμορφώνεται με το πρότυπο Enterprise


Περιγραφή:

Androstanolone Mimics δική DHT του σώματος που, όπως γνωρίζουμε, σχηματίζεται από τη μετατροπή της τεστοστερόνης. Κάποιοι αποκαλούν Androstanolone μια συνθετική μορφή DHT. Η ανδροστανολόνη έχει κυρίαρχη ανδρογόνο δράση λόγω της δομής της και δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνα. Η ικανότητα και η μυϊκή μάζα. Η Andro stanolone δεν έχει αξία. Η ανδροστανολόνη χρησιμοποιείται για ένα ανταγωνιστικό στεροειδές, καθώς βοηθά στην απόκτηση σκληρότερου μυός και χαμηλότερης περιεκτικότητας σε λιπαρά από υψηλότερα επίπεδα ανδρογόνων χωρίς αρωματοποίηση. Πολλοί αθλητές χρησιμοποίησαν Stanolone κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης για ντόπινγκ δοκιμασμένα πρωταθλήματα, δεδομένου ότι η ουσία είναι βραχύβια και η τιμή τεστοστερόνης και επιθεστοστερόνης δεν επηρεάζεται .

Στενόνη σκόνη


Εφαρμογές:

Το stanolone χρησιμοποιείται για τη χρόνια νόσος, την οστεοπόρωση, τη σοβαρή λοίμωξη και το τραύμα, το κάψιμο κ.λπ. που προκαλείται από την αρνητική ισορροπία αζώτου, προάγει την ανάπτυξη των πρόωρων βρεφών και των ανώριμων κλπ. Το κάταγμα δεν είναι εύκολο να θεραπευτεί. Η υπερχοληστερολαιμία και η κατάθλιψη μετά τον τοκετό μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν


Πώς λειτουργεί το stanolone;

Η στανολονίνη είναι ταυτόσημη με τη διυδροτεστοστερόνη του ίδιου του σώματος η οποία, όπως γνωρίζουμε, σχηματίζεται από την περιφερική μετατροπή της τεστοστερόνης. Μερικοί επομένως καλούν Stanolone μια συνθετική διυδροτεστοστερόνη.
Η στανολόνη έχει κυρίως ανδρογόνο δράση και, λόγω της δομής της, δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνα. Για μια γρήγορη συσσώρευση δύναμης και μυϊκής μάζας, η Stanolone έχει μικρή αξία. Το Stanolone αποτελούσε το αγαπημένο ανταγωνιστικό στεροειδές του αθλητή, καθώς βοήθησε να αποκτηθεί ένας σκληρότερος μυς μέσω μιας χαμηλότερης περιεκτικότητας σε λιπαρά αυξάνοντας το επίπεδο ανδρογόνων χωρίς αρωματοποίηση. Πολλοί αθλητές χρησιμοποίησαν Stanolone κατά τη διάρκεια προπονήσεων για πρωταθλήματα δοκιμασμένων με ντόπινγκ, καθώς η ουσία παραμένει στο σώμα για μικρό χρονικό διάστημα και η τιμή τεστοστερόνης / επιστεστοστερόνης δεν επηρεάζεται. Ένα άλλο θετικό χαρακτηριστικό είναι ότι η ενέσιμη μορφή δεν είναι τοξικό για το ήπαρ.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.


2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.


3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.


4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


D HT


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: stanolone cas. 521-18-6, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like