Stanolone / androstanolone Για μυκητοκαλλιέργεια

Η Stanolone / Διϋδροτεστοστερόνη είναι ένα στοματικό στεροειδές που έχει αποτέλεσμα για τη δημιουργία μυών, απώλεια βάρους, fitness.And θα μπορούσα να προμηθεύσω στεροειδή, πεπτίδια, sarms και άλλα pharmaceurticals.If έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το mysapp μου, +8613378646535 Emails: eleven11 @ chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store


Κόνις στενοειδούς στενοειδούς για τη δημιουργία μυών


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

Whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Stanolone

Συνώνυμα: Διυδροτεστοστερόνη, ανδροστανολόνη

Χημική ονομασία: 5α-ανδροσταν-17β-ολ-3-όνη

CAS: 521-18-6

EINECS: 208-307-3

Δοκιμασία: 99% min.

Μοριακός τύπος: C19H30O2

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Σ.τ. 178-183 ° C,

Δείκτης διάθλασης 27 °

Προδιαγραφή: Επιχειρησιακό πρότυπο

Χρήση: Για τη θεραπεία του υπογναδισμού και της υπογονιμότητας που μειώνει το σπέρμα

Συναφείς λέξεις: ανδροστανοδιόλια, ανδροστανοδιόνη, ανδροστανοδιόνες, ανδροστανίδες, ανδροστανολόνη, ανδροστενή, ανδροστενή, ανδροστενήνη, σκόνη στανόνης, στανόνη για την πώληση, στεροειδές ανδροστανολόνη, στανολονική ανδροστανολόνη


COA:


όνομα προϊόντος Stanolone
Προϊόν Spec ≥97% Παραγωγή μπάνιου 20180312
CAS 521-18-6 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2020-03-12
Προσδιορισμός Επιχειρηματικό πρότυπο Διάρκεια ζωής 2020-03-11
Ποσότητα 10kg Ημερομηνία Ανάλυσης 2018-03-12
Αποτέλεσμα για ανάλυση
Στοιχεία ανάλυσης Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Περιγραφή Λευκή κρυσταλλική σκόνη Ασπρη σκόνη
Σημείο τήξης 176-181 ° C 178 ° C
Ειδική περιστροφή + 25 ° ± 31 ° 28 °
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,36%
Χημική δοκιμή ≥97% 99,1%
συμπέρασμα Να συμμορφώνεται με το πρότυπο Enterprise.Περιγραφή:

Το κύριο ανδρογόνο που εκκρίνεται από τους όρχεις είναι φυσικά τεστοστερόνη. Ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος, το ανδρογόνο σημάδι δεν μεταφέρεται από την τεστοστερόνη. Σε αυτούς τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου (ΚΝΣ), του δέρματος, των γεννητικών οργάνων - σχεδόν όλοι εκτός από τους μυς - το ενεργό ανδρογόνο είναι στην πραγματικότητα διυδροτεστοστερόνη (DHT). υποδηλώνεται ως συμπαθητικολυτική και μυδριατική. Μπορεί να έχει δραστηριότητα ως αφροδισιακό.


Εφαρμογή:


Το Stanolone χρησιμοποιεί για χρόνια χρόνια σπατάλη, οστεοπόρωση, σοβαρή λοίμωξη και τραύμα, κάψιμο κ.λπ. που προκαλείται από την αρνητική ισορροπία αζώτου, προάγει την ανάπτυξη πρόωρων βρεφών και ανώριμων κτλ. Το κάταγμα δεν είναι εύκολο να επουλωθεί, η υπερχοληστερολαιμία και η κατάθλιψη μετά τον τοκετό μεταχειρισμένος.


Η στανολονική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία του είναι να προάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και τη δύναμη και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών. Δεν μεταβολίζεται στο σώμα αρκετό καιρό για να φτάσει στους μυς.


Το κύριο ανδρογόνο που εκκρίνεται από τους όρχεις είναι φυσικά τεστοστερόνη. Ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος, το ανδρογόνο σημάδι δεν μεταφέρεται από την τεστοστερόνη. Σε αυτούς τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου (ΚΝΣ), του δέρματος, των γεννητικών οργάνων - σχεδόν όλοι εκτός από τους μυς - το ενεργό ανδρογόνο είναι στην πραγματικότητα διυδροτεστοστερόνη (DHT).


Επειδή η στανολόνη είναι πολύ ανδρογόνο, θα πίστευε κανείς ότι οι ανδρογονικές παρενέργειες, όπως η απώλεια μαλλιών, θα αποτελούσαν μεγάλη ανησυχία για την ανδροστερόνη. Ευτυχώς, αυτό δεν φαίνεται να είναι πολύ διαδεδομένο στους χρήστες, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η ένωση είναι ιδανική για κύκλους κοπής.


Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια λίπους και να αυξήσει τη δύναμη και τα συναισθήματα ευεξίας και ενέργειας, τα οποία είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα σε έναν κύκλο κοπής. Όπως και με το 3-βήτα ισομερές της ηπειροστερόνη, η ανδροστερόνη φαίνεται να έχει κάποια άμεσα νευρολογικά αποτελέσματα, όπως αυξημένη αντοχή, επιθετικότητα και ενέργεια


Χρήση:

Οι κετόνες στενίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φαρμακευτικές πρώτες ύλες. Η κύρια λειτουργία του είναι να προάγει το μεταβολισμό. Τα συνθετικά μεταβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν μυϊκή μάζα και αύξηση της έντασης, αυξημένη οστική πυκνότητα και ένταση, καθώς και γραμμική ανάπτυξη και διέγερση των οστών. Δεν μεταβολίζεται στο σώμα για αρκετό καιρό για να φτάσει στους μυς.


Στεροειδή για χρόνιες σπατάλες, οστεοπόρωση, σοβαρή λοίμωξη και τραύμα, που προκαλείται από αρνητικό ισοζύγιο αζώτου στα εγκαύματα, και προάγουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των νεογνών. Το κάταγμα δεν είναι εύκολο να θεραπευτεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπερχοληστερολαιμία και την κατάθλιψη μετά τον τοκετό.Πώς παραδίδουμε;

Όσον αφορά τα 10kg, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πακέτα stealth για να καλύψουμε τα τελωνεία, η υποσακάλυψη είναι μια καλή επιλογή.


Όσον αφορά πάνω από 10 κιλά, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το όνομα του προϊόντος για να περάσουμε τα τελωνεία, όπως το DL αμυγδαλικό οξύ, όλα τα προφίλ εγκαταστάθηκαν.


Πώς να ολοκληρώσετε την πληρωμή;

100% T / T, Western Union και Bitcoin. Δεν paypal, η προμήθεια Paypal είναι πολύ υψηλή, δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά? Τα προϊόντα μας είναι ειδικά, εύκολο να εντοπίσουμε τις δικές μας πληροφορίες μέσω paypal, πολύ επικίνδυνο για εμάς. Μόλις ο λογαριασμός είναι κατεψυγμένος, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τον περιμένετε διαθέσιμο, η παράδοση καθυστερήσει.Πώς πρέπει να κάνουμε αν χάνονται τα προϊόντα;


Έχουμε πλούσια εμπειρία για την εξαγωγή σε όλο τον κόσμο, εξαιρετικά πακέτα stealth και καλή εταιρεία παράδοσης θα βοηθήσει.

Εάν τα πακέτα πάρουν κατάσχεση, υπάρχει τέλεια πολιτική αποφυλάκισης, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για δεύτερη φορά.

Θα είναι ο καλύτερος προμηθευτής σας με βάση ευνοϊκή προσφορά και καλή ποιότητα.Παράδοση και αποστολή:

1. Θα στείλουμε το Stanolone εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή.

2. Θα στείλουμε το Stanolone από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.

3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%. Έχουμε τους ειδικούς τρόπους μόνο για εσάς.

4. Ως συνήθως μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα μας αποστείλουμε δωρεάν.

Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. ευχαριστώ.


Κάθε επαφή χρειάζεται.

Whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Μπορεί να ενδιαφέρεστε

Οξική τεστοστερόνη Οξική τρανbolbolone MGF
Cypionate τεστοστερόνης Trenbolone Enanthate PEG MGF
Δεκανοϊκή τεστοστερόνη Οξεικό Boldenone CJC-1295
Enanthate τεστοστερόνης Undecylenate της βολδενόνης CJC-1295 DAC
Ισοκαπροική τεστοστερόνη Πρωταθλητής Boldenone PT-141
Phenylpropionate τεστοστερόνης Προπιονικό Boldenone Μελανοτάνιο-1
Προπιονική τεστοστερόνη Νανδρολόνη δεκανοϊκό Melanotan-2
Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης GHRP-2
Mesterone Ναντριλόνη νανδρολόνης GHRP-6
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Κυπιονική νανδρολόνη Ipamorelin
Clostebol Acetate Προπιονική νανδρολόνη Hexarelin
Μεθυλανδροστανολόνη Μεθυλοτριενολόνη Sermorelin
Μεθανολόνη Enanthate Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης Οξυτοκίνη
Οξεική Μεθενολόνη Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Τμήμα 176-191
Anavar Ταδαλαφίλη Τριπτερολίνη
Winstrol Βαρδεναφίλη Tesamorelin
Κιτρικό κλομιφαίνιο Dianabol Gonadorelin
Κιτρικό τορεμιφαίνιο Το κιτρικό ταμοξιφέν DSIP
Finasteride υδροχλωρικό Selank


Hot Tags: stanolone / androstanolone for musclebuilding, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like