Undecanoate νανδρολόνης

Η ενδεκανοϊκή νανδρολόνη ανήκει στο στεροειδές σε σκόνη. Παρέχουμε στεροειδή σε σκόνη, στεροειδή τελικά πετρέλαια, πεπτίδια, βερμούδες και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Στεαδεϊκή σκόνη ενδεκανοϊκής νανδρολόνης για τη δημιουργία μυών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: undecanoate της νανδρολόνης, undecylate της νανδρολόνης, Dynabolon

Συνώνυμα: NANDROLONE UNDECANOATE; Νανδρολόνη 17β-Δεκναινοϊκό; Dynabolon

CAS: 862-89-5

EINECS: 212-729-3

MF: C29H46O3

ΜΒ: 442,68

Καθαρότητα: 99% min

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Χρήση: Δημιουργία μυών, καύση λίπους και αύξηση της δύναμης

MOQ: 10 γραμμάρια

Παράδοση μεθόδων: Με express (από πόρτα σε πόρτα)


Περιγραφή προϊόντος:


Η ενδεκανοϊκή νανδρολόνη είναι μια ενέσιμη μορφή της αναβολικής στεροειδούς νανδρολόνης, όπως η βραχείας δράσης δεκανόνη νανδρολόνης (Deca-Durabolin), έχει χρησιμοποιηθεί για να παράγει σταθερά και σημαντικά κέρδη σε δύναμη και «υψηλής ποιότητας» μάζα (άπαχο μάζα που είναι πιθανότερο να παραμείνει μετά τη χρήση ναρκωτικών). Το βασικό συστατικό αυτού του φαρμάκου είναι το αναβολικό στεροειδές νανδρολόνη. Ο εστέρας που εφαρμόζεται εδώ είναι ένα άτομο άνθρακα μεγαλύτερο από το δεκανοϊκό και συνεπώς σχηματίζει μια πολύ ελαφρώς μεγαλύτερης διάρκειας απόθεση φαρμάκου στη θέση της έγχυσης στεροειδών. Το undecylate της νανδρολόνης είναι μια αποτελεσματική ένωση που παράγει ποιοτικά και μακροχρόνια κέρδη μυών. Αυτό συμβαίνει λόγω του σχετικά μεγάλου χρόνου ημίσειας ζωής του φαρμάκου (περίπου 18 ημέρες). Ακόμη και χωρίς ένα παρατεταμένο θεραπευτικό παράθυρο, η ενδεκανόνη της νανδρολόνης μπορεί να εγχέεται άνετα μία φορά κάθε 1 έως 2 εβδομάδες, γεγονός που αντανακλά τη βραδεία δράση της. Ήταν κάποτε ευνοημένη από τους αθλητές και τους bodybuilders για την ικανότητά της να προωθεί βραδεία σταθερά κέρδη στην άπαχη μάζα με ελάχιστες οιστρογονικές ή ανδρογονικές παρενέργειες.


Η ντανδρολόνη Undecanoate είναι ένα ανθρωπογενές στεροειδές, παρόμοιο με το φυσικό στεροειδές τεστοστερόνη. Το Nandrolone Undecanoate χρησιμοποιείται για την αύξηση του σωματικού βάρους μετά από εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση, χρόνια λοίμωξη ή σοβαρό τραύμα και σε άλλες περιπτώσεις που οδηγούν σε ανεπαρκή αύξηση βάρους ή συντήρηση. Η ντανδρολόνη Undecanoate χρησιμοποιείται επίσης για τη μείωση της απώλειας μυών που προκαλείται από τη θεραπεία με κορτικοστεροειδή και για τη μείωση του οστικού πόνου που σχετίζεται με την οστεοπόρωση.


Εφαρμογή:


Ως αναβολικό, το Dynabolon θα ήταν αρκετά παρόμοιο με το Deca-Durabolin. Και πάλι, το φάρμακο αυτό μπορεί να παρουσιάσει ελαφρώς βραδύτερο ρυθμό απελευθέρωσης, με μέγιστη συγκέντρωση αίματος να φθάνει λίγο αργότερα. Αυτό μπορεί τεχνικά να ισοδυναμεί με μια πιο καθυστερημένη επίδραση, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να είναι διακριτό στο χρήστη. Η πιο συνηθισμένη δόση είναι 3-4 αμπούλες (241,5 έως 322mg) την εβδομάδα, ένα επίπεδο που θα πρέπει να προκαλέσει ένα πολύ αποδεκτό κέρδος από τη νέα μυϊκή μάζα. Δεδομένου ότι τα 4 ml είναι μια μεγάλη ένεση για χορήγηση σε μια φορά, αυτό μπορεί να χωριστεί περαιτέρω σε δύο εγχύσεις δύο εβδομάδων για να αποφευχθεί η δυσφορία. Μια υψηλότερη δοσολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει μια πιο έντονη αναβολική απόκριση, ωστόσο ο όγκος και η συχνότητα έγχυσης πιθανότατα θα γίνουν δυσάρεστα πάνω από 6-8 ml εβδομαδιαίως.


Τα ενέσιμα Nandrolone, όπως το Dynabolon, συνηθέστερα ενσωματώνονται σε κύκλους συσσώρευσης, παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι ταιριάζουν πολύ άνετα και σε κοπές κοπής. Βεβαίως, ο έλεγχος των φαρμάκων θα περιορίσει τη χρήση του σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αφήνοντας ανοιχτή τη χρήση μόνο των προδρόμων ουσιών nandrolone από του στόματος norandrostenedione και norandrostenediol. Το Dynabolon μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα ποιοτικό κέρδος μάζας ή σε συνδυασμό με έναν αριθμό ισχυρότερων ανδρογόνων για μεγαλύτερο κέρδος. Μαζί με την τεστοστερόνη ή το Anadrol 50, η ανάπτυξη που επιτυγχάνεται μπορεί να είναι αρκετά τρομερή. Αυτό το φάρμακο θα μπορούσε προφανώς να αντικαταστήσει το Deca-Durabolin® στην κλασική στοίβα Deca / Dbol που αγαπήθηκε από πολλούς. Επιστρέφοντας στην κοπή, βρίσκουμε ότι συνδυάζουμε το Dynabol με μη αρωματιστικές ενώσεις όπως το Winstrol ή το Anavar βοηθώντας να αυξήσουμε δραματικά την εμφάνιση της σκληρότητας και του ορισμού. Ένα ισχυρότερο μη ανδρογενές ανδρογόνο όπως το Halotestin, το Proviron ή η τρεμπολόνη θα έδινε ακόμη πιο δραματικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι σχετικές παρενέργειες μπορεί επίσης να γίνουν πολύ πιο έντονες.


Δοσολογία:


Το undecylate νανδρολόνης είναι μια αποτελεσματική ένωση που παράγει ποιοτικά, μακροχρόνια κέρδη μυών. Αυτό συμβαίνει λόγω του σχετικά μεγάλου χρόνου ημίσειας ζωής του φαρμάκου (περίπου 8 ημέρες). Οι χρήστες αναφέρουν ήπιες παρενέργειες, με τη μεγαλύτερη ανεπιθύμητη ενέργεια να είναι η κατακράτηση νερού.

Η πιο συνηθισμένη δόση είναι 3-4 αμπούλες (241,5 έως 322mg) την εβδομάδα, ένα επίπεδο που θα πρέπει να προκαλέσει ένα πολύ αποδεκτό κέρδος από τη νέα μυϊκή μάζα. Δεδομένου ότι τα 4 ml είναι μια μεγάλη ένεση για χορήγηση σε μια φορά, αυτό μπορεί να χωριστεί περαιτέρω σε δύο εγχύσεις δύο εβδομάδων για να αποφευχθεί η δυσφορία. Μια υψηλότερη δοσολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει μια πιο έντονη αναβολική απόκριση, ωστόσο ο όγκος και η συχνότητα έγχυσης πιθανότατα θα γίνουν δυσάρεστα πάνω από 6-8 ml εβδομαδιαίως.


Πώς λειτουργεί στο σώμα μας;


Η ενδεκανοϊκή νανδρολόνη είναι μια ενέσιμη μορφή της αναβολικής στεροειδούς νανδρολόνης, όπως και η βραδείας δράσης δεκανόνη νανδρολόνης (δεκτα-ντορβολίνη), έχει χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη σταθερών και σημαντικών αυξήσεων της αντοχής και της «υψηλής ποιότητας» μάζας (η άλιπη μάζα που είναι πιθανότερο να παραμείνει μετά τη χρήση ναρκωτικών). το βασικό συστατικό αυτού του φαρμάκου είναι το αναβολικό στεροειδές νανδρολόνη.


Ο εστέρας που εφαρμόζεται εδώ είναι ένα άτομο άνθρακα μεγαλύτερο από το δεκανοϊκό και κατά συνέπεια σχηματίζει μια πολύ ελαφρώς μεγαλύτερης διάρκειας απόθεση φαρμάκου στη θέση της ένεσης. Η ντανκυλοδένα νανδρολόνης είναι μια αποτελεσματική ένωση που παράγει ποιοτικά και μακροχρόνια κέρδη μυών.


αυτό συμβαίνει λόγω του σχετικά μεγάλου χρόνου ημίσειας ζωής του φαρμάκου (περίπου 18 ημέρες). ακόμη και χωρίς ένα παρατεταμένο θεραπευτικό παράθυρο,


Η ενδεκανόνη νανδρολόνης μπορεί να εγχέεται άνετα μία φορά κάθε 1 έως 2 εβδομάδες, γεγονός που αντανακλά τη βραδεία δράση της. ήταν κάποτε ιδιαίτερα ευνοημένη από τους αθλητές και τους bodybuilders για την ικανότητά της να προωθεί βραδεία σταθερά κέρδη στην άπαχη μάζα με ελάχιστες οιστρογονικές ή ανδρογονικές παρενέργειες.


Τα πλεονεκτήματά μας:


1. Ποιότητα:

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ενδιάμεσων ορμονών για πολλά χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής σε άλλη χώρα, και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, εμπιστευσου μας.

2. Μέθοδος πληρωμής: Western Union,, TT, Paypal.

3. Υπηρεσία: Καλύτερη εξυπηρέτηση με εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλους τους πελάτες.

4. Παράδοση:

Παραγγελία δείγματος: Το πακέτο θα αποσταλεί 3 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKEMS, EMS, HK Air Post, DHL ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, και μπορούμε να παραδώσουμε το πακέτο ομαλά περίπου 3 με 5 ημέρες.

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ασφάλεια σας έλαβε το δέμα.


Εξυπηρέτηση μετά την πώληση:


1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 5 ημερών από τη λήψη των πληρωμών σας. Εάν θέλετε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη σειρά, παρακαλώ πείτε μου μέσα σε 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής ... Έτσι και οι δύο μπορούν να κάνουν το καλύτερο από το κακό παζάρι.

2. Θα στείλουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε από εμάς από EMS, HKEMS, DHL, UPS ή FedEx. Θα αποφασίσουμε να επιλέξετε ποιος courier εξαρτάται από διαφορετικές χώρες. Για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.

3. Ως συνήθως μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με μέσα σε 3-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, επικοινωνήστε μαζί μου αμέσως.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Hot Tags: nandrolone undecanoate, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like