Δεκανοϊκό νανδρολόνη (DECA) CAS.360-70-3

Nandrolone Decanoate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μιλάμε για αναβολικά στεροειδή στην ιστορία του bodybuilding. Σε αυτή τη θέση θα εξετάσουμε τα αποτελέσματα της δεκανοϊκής νανδρολόνης σε ανθρώπινο σώμα, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Νανδρολόνη δεκανοϊκό CAS αριθ .: 360-70-3

Durabolin / Deca / σώμα κτίριο / Nandrolone στεροειδή / CAS 360-70-3

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Δεκονικό άλας Durabolin / Deca / Nandrolone / Nandrolone / Deca-Durabolin / Decanoate 19-νορτεστεοτερών


1. Εισαγωγή προϊόντων

Nandrolone Decanoate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μιλάμε για αναβολικά στεροειδή στην ιστορία του bodybuilding. Σε αυτή τη θέση θα εξετάσουμε τα αποτελέσματα της δεκανοϊκής νανδρολόνης σε ανθρώπινο σώμα, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Αυτό το άρθρο θα παρέχει στον αναγνώστη αρκετές πληροφορίες, ώστε να μπορεί να αποφασίσει αν αυτός ή αυτός δεν πρέπει να προσπαθήσει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του χρησιμοποιώντας τη δεκανοάτη της νανδρολόνης.

Η νανδρολόνη Decanoate είναι ένα εξαιρετικά βραδείας δράσης στεροειδές, έτσι τα αποτελέσματα δεν θα παρατηρηθούν γρήγορα, αλλά με σταθερή συμπλήρωση, νέος μυϊκός ιστός θα δημιουργηθεί πολύ ωραία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το στεροειδές είναι γνωστό ως πολύ βραδείας δράσης στεροειδές. επειδή ο δεκανοϊκός εστέρας παρέχει νανδρολόνη (την ορμονική ένωση) με ενεργό χρόνο ημιζωής 15 ημερών.


2.Προδιαγραφές:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περιγραφή

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Ασπρη σκόνη

Ταυτοποίηση

Υπέρυθρη απορρόφηση

Θετικός

Χημική δοκιμή

97,0 ~ 103,0%

99,15%

Σημείο τήξης

33-37 ° C

34,5 ~ 36,5 ° C

Απώλεια στο στέγνωμα

Μέγιστο 0,5%

0,30%

Ειδική περιστροφή

+ 32 ° ± 36 ° (C = 1 σε διοξάνιο)

+ 33,5 °

Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες

2500PPm μέγ

<>

Υπολειμματικοί διαλύτες

Γνωρίστε τις απαιτήσεις (USP29)

Επιβεβαιώνει

Χρωματογραφική καθαρότητα

άθροισμα προσμείξεων: μέγιστο 3,0%

<>

συμπέρασμα

Η προδιαγραφή είναι σύμφωνη με το πρότυπο USP323. Εφαρμογές:

Σε προηγούμενα χρόνια, η τεστοστερόνη και η νανδρολόνη ήταν τα μόνα φαρμακευτικά ενέσιμα που ήταν τόσο ευρέως διαθέσιμα στους bodybuilders όσο και οικονομικά. Ο έλεγχος των οιστρογόνων δεν υπήρχε τότε. Για το λόγο αυτό, οι χαμηλές ιδιότητες αρωματισμού της Deca ήταν τότε πολύ χρήσιμες. Επομένως, η Deca κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα.

Στεροειδή Ορμόνη Νανδρολόνη Δεκανοϊκή / Δεκα-Durabolin / 19-Νορτεστεροτερική δεκανοϊκή / DECA σκόνες / Αριθ. CAS: 360-70-3

Χρήση μετά από χειρουργική επέμβαση για ασθένεια χρόνιας σπατάλης, σοβαρή ασθένεια και ασθενή λεπτή, ασθενής, οστεοπόρωση, παιδική δυσπλασία, απλαστική αναιμία κλπ.

Η Deca Durabolin (nandrolone) είναι ότι αυτή η ένωση είναι σχετικά ήπια από την άποψη των δυσμενών παρενεργειών στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάσης δρα για να μειώσει την ισχύ της νανδρολόνης, ενώ αντίθετα πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή δεν επηρεάζονται από αυτό το ένζυμο και η ισχύς της τεστοστερόνης αυξάνεται πραγματικά από αυτήν.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

1. Αριθ. CAS: 360-70-3

2. Μοριακός τύπος: C28H44O3

3. Δοκιμασία: 97.0% ~ 103.0%

4. Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

5. Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αναιμίας που σχετίζεται με χρόνια (μακροχρόνια) νεφρική ανεπάρκεια.

Δεκανοϊκή νανδρολόνη


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Ψευδώνυμο: Deca-Durabolin · δεκανοϊκό 19-νορτεστεοτερόνης

Αριθμός CAS: 360-70-3

Αριθ. Einecs: 206-639-3

MF: C28H44O3

MW: 428.65


image002


Καθαρότητα: 98%

Εμφάνιση: λευκή σκόνη, άοσμη. Διατήρηση της ψύξης.

Ψύξη αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου πάνω από 20 βαθμούς Κελσίου για να συσσωρεύονται, ή έτσι βαθμό 30 βαθμούς Κελσίου σε ένα υγρό.


image003


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

Τα πλεονεκτήματά μας
1. Καλή ποιότητα. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με το SOP, όχι από μικρά εργαστήρια υπόγειας ή μαύρες αγορές, οπότε η ποιότητα είναι εγγυημένη.
2. Ανταγωνιστική τιμή. Είμαστε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο με επίκεντρο steriods για πολλά χρόνια, μπορούμε να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα με τιμή εργοστασίου.
3. Ασφαλής παράδοση. Για την ασφάλειά σας και για την ασφάλιση της παράδοσης, όλα τα προϊόντα θα συσκευάζονται κατά τρόπο διακριτικό ώστε να αποφεύγονται τυχόν υποψίες, δεν θα εμφανίζεται κανένα σχετικό όνομα στεροειδών στα αγροτεμάχια.
4. 99,99% προσαρμοσμένο ρυθμό μετάβασης. Έχουμε πλούσια εμπειρία στο ναυτιλιακό δέμα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Πολωνία, το Μεξικό κ.λπ.
5. Ενέσιμο στεροειδές. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση και την αποστολή του υγρού σε ειδικά φιαλίδια.


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με στο whatsapp +86 17725670492 ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: liuxf@yccreate.com


7.FAQ:
1) Θέση & Ώρες Λειτουργίας
Είμαστε μια διεθνής πηγή εντοπίστε στην Κίνα.
Θα απαντήσω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από Δευτέρα έως Σάββατο, 8:30 π.μ. έως 18:00 μ.μ. (GMT + 8)

2) Πόσο καιρό χρειάζεται για να πάρετε μια απάντηση από εσάς;
Θα πρέπει να λάβετε απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.

3) Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;
Όταν επιλέξατε τα προϊόντα, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας παραθέσω, αν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, τότε πληρώστε για αυτό, το τμήμα θα σας αποσταλεί το συντομότερο δυνατό.

4) Πώς να παρακολουθείτε την παραγγελία μου;
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας και τον αριθμό παρακολούθησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλοι οι αριθμοί παρακολούθησης που παρέχω μπορούν να εντοπιστούν στη διεύθυνση http://www.17track.net/en. Ή μπορείτε να με ζητήσετε να σας βοηθήσω να το παρακολουθήσετε και εγώ.

5) Τρόποι πληρωμής
Δεχόμαστε τραπεζική μεταφορά (T / T), Western Union, Moneygram, Bitcoin.
Το Bitboin είναι λίγο ξεχωριστό για εμάς, ο λογαριασμός Bitcoin αλλάζει συνεχώς, αφού σας δώσω τον αριθμό λογαριασμού, πληρώστε για αυτό αμέσως.

6) Πολιτική επιστροφής χρημάτων
Η εταιρεία μας διαθέτει 2 πολιτικές απομάκρυνσης όλων των ξένων χωρών σε περίπτωση κατάσχεσης.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν πετάξετε τα προϊόντα σας επειδή δεν μπορείτε να τα βρείτε στο μεταμφιεσμένο πακέτο μας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σας παρακαλώ στείλτε μου email και θα σας πω που θα τα βρείτε.

Hot Tags: Ντενανοϊκή νανδρολόνη (DECA) CAS.360-70-3, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like