Πρωτεΐνη Στερεών Πρώτων Σκόνεων Nandrolone

Nandrolone CAS: 62-90-8, Αυτό το προϊόν είναι για την οικοδόμηση μυών, την απώλεια βάρους, τον εξοπλισμό γυμναστήριο, μυϊκή gain.We προμήθεια στεροειδών σκόνη, στεροειδές τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια και sarms, Οποιεσδήποτε ανάγκες επικοινωνήστε whatsapp: +8613378646535 Email: eleven11 @ chembj .com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Nandrolone Base steroid pwoder για γυμναστήριο

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

Whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Nandrolone Base, Nandrolone

Αριθμός CAS: 62-90-8

Μοριακός τύπος: C27H34O3

Μοριακό βάρος: 406,56

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Δοκιμασία: 99%

Πρότυπο ποιότητας: Επιχειρησιακό πρότυπο

Λέξεις-κλειδιά: bodybuilding, στεροειδή ορμόνη, σκόνη πρώτων υλών

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.


COA:


Όνομα Προϊόντος

Βάση νανδρολόνης

CAS NO.

434-22-0

Mfd. Ημερομηνία 201609012 Ποσότητα

55kgs

Διάρκεια ζωής 20180911 Συσκευασία

1kg / πλακτικός κασσίτερος

Στοιχεία δοκιμής Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα <>

0,23%

Οπτική περιστροφή + 68 ° ± 72 °

70 °

Σημείο τήξης 60-65 ° C

61-63 ° C

(HPLC) 97-103.0%

98,5%

Ελεύθερο οξύ Μέγιστο 0,5%

0,35%

συμπέρασμα

Το προϊόν aboye συμμορφώνεται με το πρότυπο ανάλυσηςΑποκρυπτογράφηση:


Η νανδρολόνη συνήθως απαντάται με ένα κυπιονικό, λαουρικό, δεκανοϊκό ή προπιονικό εστέρα.

Ο εστέρας καθορίζει πόση ποσότητα της δεδομένης ορμόνης απελευθερώνεται σε μια χρονική περίοδο. Η νανδρολόνη είναι μια τροποποίηση της τεστοστερόνης, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αναβολική (οικοδόμηση μυών) και μέτρια ανδρογόνο (αρσενικά χαρακτηριστικά).


Εφαρμογή:

Ο πυρηνικός σταθμός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αναιμίας διεγείροντας την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων (1) και μια αύξηση στον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων μπορεί να βελτιώσει την αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης μέσω καλύτερης εκκαθάρισης γαλακτικού οξέος και παροχής οξυγόνου. Το αίμα έχει επίσης την καλύτερη δυνατότητα να μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στον μυϊκό ιστό για να βοηθήσει στην επισκευή, η χορήγηση αυξάνει επίσης το ρυθμό εμφάνισης του γλυκογόνου των μυών μετά από άσκηση βοηθώντας τον αθλητή να βελτιώσει δραματικά την ανάρρωση μετά από έντονη σωματική άσκηση.9 Οι αθλητές που απαιτούν υψηλό επίπεδο αντοχής (15) Ένα από τα αγαπημένα με bodybuilders που πάσχουν από πονόλαιμες αρθρώσεις, ο NPP μπορεί επίσης να βελτιώσει τη σύνθεση κολλαγόνου (10), που μπορεί να βελτιώσει την κοινή λειτουργία και να ανακουφίσει τους πόνους των αρθρώσεων. Πολλά μέλη του steroid.com ορκίζονται από την ικανότητα nandrolones να τους επιτρέψει να εκπαιδεύσουν με άνεση.


Νανδρολόνη Αναλογία ανδρογόνων και αναβολικών επιδράσεων


Η νανδρολόνη (19-νορτεστοστερόνη) είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Είναι ένα μοναδικό φάρμακο επειδή δεν θυσιάζει την ποιότητα των μυών πάνω από την αναβολική του ιδιότητα. Η μη μετατροπή του στα οιστρογόνα καθιστά δυνατή τη δημιουργία μυών υψηλής διαμέτρου. Αυτή η ένωση εμποδίζει τη διαδικασία συσσώρευσης νερού και αποθήκευσης λίπους στο μυ. Λόγω αυτού του χαρακτηριστικού, οι μυϊκοί σχηματισμοί είναι πιο σφιχτοί, πιο σφιχτοί και πιο συμπαγείς. Η απουσία περίσσειας νερού και λιπών είναι ένα πλεονέκτημα δεδομένου ότι ο οργανισμός δεν θα επιδείξει αντισταθμιστικούς μηχανισμούς όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, ταχεία καρδιακή ταχυκαρδία και καταθέσεις χοληστερόλης. Η νανδρολόνη είναι γνωστό ότι ανακουφίζει από τον πόνο των μυών και επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης των μυών.


Η νανδρολόνη έχει πολύ υψηλή αναλογία αναβολικής προς ανδρογόνο δράση. Στην πραγματικότητα, το AAS όπως η νανδρολόνη όπως η ίδια η νανδρολόνη και η τρενβολόνη λέγεται ότι έχουν μεταξύ της υψηλότερης αναλογίας ανδρογόνου και ανδρογόνου δράσης όλων των AAS. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, ενώ η τεστοστερόνη ενισχύεται μέσω της μετατροπής σε διυδροτεστοστερόνη (DHT) στους ανδρογονικούς ιστούς, το αντίθετο ισχύει για τη νανδρολόνη και παρόμοια AAS (δηλαδή άλλα παράγωγα 19-νορτεστοστερόνης). Ως εκ τούτου, το AAS τύπου nandrolone, δηλαδή οι εστέρες της νανδρολόνης, είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο AAS σε κλινικές συνθήκες όπου επιθυμούν αναβολικά αποτελέσματα. για παράδειγμα, στη θεραπεία καχεξίας σχετιζόμενης με το AIDS, σοβαρών εγκαυμάτων και χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας. Ωστόσο, το AAS με πολύ υψηλή αναλογία αναβολικών προς ανδρογόνο δράση, όπως η νανδρολόνη, εξακολουθεί να έχει σημαντικά ανδρογόνα αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα virilization όπως hirsutism και εμβάθυνση φωνής σε γυναίκες και παιδιά με εκτεταμένη χρήση.


Τα θετικά αποτελέσματα του φαρμάκου περιλαμβάνουν μυϊκή ανάπτυξη, διέγερση της όρεξης και αυξημένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, [ιατρική παραπομπή απαιτείται] και οστική πυκνότητα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία της αναιμίας, της οστεοπόρωσης και κάποιων μορφών νεοπλασίας συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού και επίσης ενεργεί ως αντισυλληπτικό με βάση την προγεστερόνη.


Nandrolone  raws

Εταιρικά πλεονεκτήματα:

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας. Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 4-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με υπηρεσία μετά την πώληση και διαβούλευση.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

Whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Hot Tags: nandrolone βάσης στεροειδές ακατέργαστης σκόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like