Σκόνη βάσης νανδρολόνης

Nandrolone Base Powder Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Nandrolone Base, Nandrolone, 19-nortestosterone 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντος: Nandrolone Base ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Σκόνη βάσης νανδρολόνης

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις κλειδιά: Βάση νανδρολόνης, νανδρολόνη, 19-νορτεστοστερόνη

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα Προϊόντος: Βάση Nandrolone

Ψευδώνυμο: Nandrolone; 19-νορτεστοστερόνη

Καθαρότητα: 99% με HPLC.

Εφαρμογή: Λευκή σκόνη


2. Περιγραφή προϊόντος:

Η νανδρολόνη είναι ένα αναβολικό στεροειδές που είναι μια ομάδα φαρμάκων που συντίθενται συνήθως από την ανδρική τεστοστερόνη της αναπαραγωγικής ορμόνης και μπορεί να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του ιστού του σώματος, στην αύξηση της σωματικής και οστικής μάζας και στην ενθάρρυνση του σχηματισμού ερυθροκυττάρων. Τα θετικά αποτελέσματα του φαρμάκου περιλαμβάνουν μυϊκή ανάπτυξη, διέγερση της όρεξης και αυξημένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και οστική πυκνότητα.

Η βάση της νανδρολόνης συνήθως συντίθεται από την ανδρική τεστοστερόνη ορμόνης αναπαραγωγής. Μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση ιστού του σώματος, στην αύξηση της σωματικής και οστικής μάζας και στην ενθάρρυνση του σχηματισμού ερυθροκυττάρων. Η βάση της νανδρολόνης μπορεί επίσης να προκαλέσει μυϊκή ανάπτυξη, διέγερση της όρεξης και να αυξήσει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και την οστική πυκνότητα.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία της αναιμίας, της οστεοπόρωσης και κάποιων μορφών νεοπλασίας συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού και επίσης ενεργεί ως αντισυλληπτικό με βάση την προγεστερόνη. Η νανδρολόνη πωλείται πιο συχνά εμπορικά ως δεκανοϊκός εστέρας της (Deca-Durabolin) και λιγότερο συχνά ως φαινυλπροπιονικός εστέρας (Durabolin).

Η χρήση νανδρολόνης είναι άμεσα ανιχνεύσιμη στα μαλλιά ή έμμεσα ανιχνεύσιμη στα ούρα με δοκιμή για την παρουσία 19-νορανδροστερόνης, ενός μεταβολίτη.

Nandrolone Base (2)


3. Αποτέλεσμα Δοκιμής Βάσης Νανδρολόνης:

Nandrolone Base

4. Νανδρολόνη Βασική δοσολογία:

Η βάση νανδρολόνης έχει χρόνο ημιζωής μόλις 4 ώρες. θα πρέπει να χορηγείται καθημερινά. Η μέση ημερήσια δόση πρέπει να κυμαίνεται από 50-100 mg, ενώ οι γυναίκες πρέπει να χορηγούν όχι περισσότερο από 25 mg / ημέρα.

Η νανδρολόνη σπάνια χρησιμοποιείται μόνη της - να είναι ο μόνος κύκλος στεροειδών, ωστόσο, θεωρείται φυσιολογικό για την τεστοστερόνη και την τρεμπολόνη. Ένας συνδυασμός νανδρολόνης με μεθανδροστενολόνη θεωρείται "κλασικός".


5. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

6. Σχετικά προϊόντα:

Στερεάτη σε σκόνη

Hot Tags: βάση σκόνης νανδρολόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like